Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 08:11 Gdzie moge zrobic badanie krwi w Krakowie? Ile bede czekac na wyniki i jakie sa koszty takiego badania bez skierowania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Badanie krwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:35 Zobacz na Pl. Słowiańskim Badania są zazwyczaj robione na następny dzień. Koszt to chyba 15-20 zł Nie wiem jak jest ze skierowaniami, czy za badania do książeczki, czy za "bez skierowania" płaci się wg cennika, więc czemu mieliby nie zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Badanie krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:13 Wielkie dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Badanie krwi 10.08.04, 14:53 jest taka firma Diagnostyka robi odpłatnie badania są na olszańskiej weź książkę tel jeśli masz pod reką i poszukaj ja z ich usług korzystałam i nie są tacy najdrozsi Odpowiedz Link Zgłoś
quatre Re: Badanie krwi 10.08.04, 23:05 tel. do diagnostyki: 2950 100 (na olszańska). maja też kilka punktów w różnych częściach krakowa. wyniki badan podstawowych są na drugi dzień (za wyniki w tym samym dniu trzeba doplacic chyba 15 zl), natomiast na niektóre badania (np bakteriologiczne) jest dłuższy czas oczekiwania. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Badanie krwi IP: *.aine.pl 10.08.04, 17:43 JA korzystam ze Spółdzielni Lekarskiej na rogu Rynku Gł. i Sławkowskiej. Jak zrobisz badanie rano to wynik będziesz miała w ten sam dziń po południu. www.lsp.zaprasza.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Badanie krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:07 Dziekuje wam wszystkim za informacje. Poprzednio mialam problem bo nie wiedzialam gdzie zrobic takie badanie i problem ten pozostal- za duzy wybor ;) Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś