Dodaj do ulubionych

Regionalna Izba Obrachunkowa krytykuje władze M...

13.08.04, 10:01
MIELUS jest super burmistrzem. Te skerżepyty radni nawet do pięt mu nie
dorastają. Ludność wybrała Mielusa bo życzy sobie mieć porządek. A te komuchy
niech okażą trochę skruchy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerghal Re: Regionalna Izba Obrachunkowa krytykuje władze IP: *.miechow.com.pl / *.miechow.net.pl 13.08.04, 10:36
      Jak widać po adresie e-mail przedmócy zielono Ci w głowie. Nie znając realii
      lepiej nie wypowiadaj sie na forum.
    • Gość: posel nowak Re: Regionalna Izba Obrachunkowa krytykuje władze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:27
      Ja jestem antykomuchem, ale tez uwazam, ze Mielus przgina. W Pinczowie w roku
      1999 bylo postepowanie w sprawie sfalszowania uchwaly Rady Miejskiej i powinno
      sie skonczyc aktem oskarzenia, ale jak to prokuratura sprawe...ukrecila.

A zakup przez brata burmistrza dwoch mieszkan w gminnym budynku za prawie 200
      tys zl to gips. Gmina wybudowala blok za 1.7 mln a sprzedala za 1.3 mln zł

A interesy z firma Kartel Łany kolo wodzislawia, ta od posla Dlugosza itd

Wydaje sie mi, ze jednak Mielus traci urzad.

Posel Zbigniew NOWAK
      ur w Miechowie
      • Gość: HDes kolego Zbyszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:00
        - Kolego Zbyszku, zajmij się własnym zdrowiem - radził poseł Henryk Długosz
        posłowi Zbigniewowi Nowakowi. Odczytał też orzeczenie biegłych psychiatrów na
        temat stanu zdrowia kolegi z Sejmu.
    • Gość: trk Re: Regionalna Izba Obrachunkowa krytykuje władze IP: *.miechow.com.pl / *.miechow.net.pl 13.08.04, 14:28
      Mielus ma rację gdyby coś w tym bylo to dzis wypowiadalby sie zza krat na
      montelupich. sld=owscy towarzysze atakuja na calej linii. Niech sie pan trzyma
      panie burmistrzu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka