Gość: fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:32 czy ktoś może mi polecić kryty basen w Krakowie czynny w wakacje? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasta Re: ekonomiczna-sierpien IP: *.net / *.crowley.pl 15.08.04, 09:31 nieeeeeeeeeeeeeeeeee a tak bylo pusto ..... studencki 5 zeta, normalny 8 albo 10.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 15.08.04, 10:49 Otwarty w piatek basen w Piekarach kolo obwodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:55 hej a wie ktos może gdzie organizowane są kursy nauki pływania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.08.04, 12:48 Troche informacji i pare kiepskich (mam nadzieje, ze tylko na razie kiepskich) zamiescilem na www.fund.pl/basen.htm Pzdr Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:13 Set coś zdjęcia mi się nie wyświetlają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:57 Hmm.. dziwne jesli Ci sie nie wyswietlaja. Ja sprawdzilem na kilku roznych sieciach (czytaj u roznych dostawców netu) i na roznych przegladarkach: IE, Opera i Mozilla. Wszedzie zdjecia sa. Moze Twoj komputer ma blokade na zdjecia kiepskiej jakosci ? ;))) pzdr Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.08.04, 23:46 a ile kosztuje kurs plywania dla osoby doroslej? iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:06 właśnie.... i gdzie są jakieś dobre??? plisss help me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:31 jesli ktos ma ochote nauczyc sie plywac zapraszam na lekcje, jestem instruktorka z praktyka wiec nie ma problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
attikina Re: BASEN KRYTY w Krakowie 19.08.04, 11:40 jesli ktos ma ochote nauczyc sie plywac zapraszam na lekcje, jestem instruktorka z praktyka wiec nie ma problemu:)pozdrawiam znad Czarnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.fund.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:46 W Piekarach dziala "filia" firmy BEMA zajmujacej sie m.in. nauka plywania. Szczegoly, cennik itp. pod adresem www.bema.krakow.pl/podstrona/RadosnaNowina/radosnanowina.htm pzdr Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer-ka: Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 21:59 Jako uzupelnienie - dopiero dzisiaj sie dowiedzialem o takiej mozliwosci. Mozna wynajac (po uprzednim uzgodnieniu terminu) - poza godzinami otwarcia, np. po 22:00 - caly basen + ratownicy + sauny + zjezdzalnia tylko dla siebie (grupy znajomych/przyjaciol/wrogow - niepotrzebne skreslic)za 600 PLN za godzine - "wchodzi" ponoc na "raz" do 100 osob. pzdr Set Odpowiedz Link Zgłoś