Dodaj do ulubionych

GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE

16.08.04, 11:11
Mam takie pytanko czy ktoś się orientuje gdzie robią dobre odbitki w Krakowie, najlepiej szybko, niedrogo i centrum ;-) Proszę o wasze w miare szybkie opinie i z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: greta Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:22
      na Karmelickiej, przy przystanku tramwajowykm koło Pl. Inwalidów
      • Gość: Owca Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:16
        Zgadzam sie w 100% :)
      • Gość: olka Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 22:54
        najgorsza jakosc jest wlasnie tam, ale za to najnizsza cena
    • gamling Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 16.08.04, 12:53
      Jesli chcesz miec DOBRZE wywolane i ladne odbitki to niestety trzeba zaplacic
      troche wiecej. Polecam Foto Ostrowski w Domu Turysty PTTK przy ulicy Kopernika
      • Gość: pablo Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: 212.160.200.* 18.08.04, 14:12
        O tak ! Ostrowski to jest to !!
    • Gość: knt Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.08.04, 22:30
      ja polecam Kodaka na Rynku (trochę drogo, ale naprawdę dobra jakość), foto AS
      na Podwalu (trohe niższa jakość niż w Kodaku, ale też taniej). Dobry i
      profesjonalny jest Foto Expert na Karmelickiej - ale bardzo, bardzo drogi
      • Gość: a Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.nycmny83.covad.net 16.08.04, 22:45
        spzredac kamere i kupic digitalna - ogladasz zdjecia na telewizorze
      • Gość: mike Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 09:13
        ale za to jaką pikną maszynę maja !
    • vao1 Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 17.08.04, 22:41
      W Media Market sa bardzo tanie i nawet dosyc przyzwoita jakosc. Odbitka z
      cyfrofki od 35 groszy
    • Gość: olka Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 22:55
      na Rondzie Mogilskim (ul. Mogilska) w Kodaku, sa super, w cenie 88 gr., z opisu
      99 gr. 10 x 15.
    • Gość: wojo Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.08.04, 09:23
      na pewno odradzam Kodaka na Królewskiej w dawnym pewexie. Brudasy wywałali mi
      kiedyś dwa filmy, na których były białe zacieki które musiałem płukać sam w
      wodzie destylowanej.
      Jednym z lepszych punktów jest laboratorium na Łobzowskiej, na przeciwko Domu
      Plastyka. W Magencie na Karmelickiej jest przemądrzały facet który wszystkim
      daje dobre rady.
      • lira_korbowa Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 18.08.04, 10:46
        Tak jest. Dla ceniących jakość Sauer na Łobzowskiej i Konaszewska-Pyla na pl.
        Matejki. Ale tanio nie jest.
    • jaisis Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 18.08.04, 20:03
      Najfajniej jest robić cyfrowym i drukować na drukarce w domu. Tyle, że nie
      każdy ma kolorowego laserka. Ja nie mam:(
      • vao1 Fajnie jest gawendzic nie na temat. 20.08.04, 21:52
        Komu si oplaca robic na drukarce to niech sobie robi( pewnie nie kupujesz
        atrament za swoje pieniadze tylko na koszt mamy i taty ) ale o 10 krotnie
        taniej jest wywolywac w foto labarotorium.
        • matt.j Re: Fajnie jest gawendzic nie na temat. 21.08.04, 09:08
          Dodaj jeszcze do tego cene papieru do druku zdjęć a wyjdzie ci kilka razy
          drożej niż oddanie cyfrowych zdjęć do druku w jakimś zakładzie.
    • matt.j Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 21.08.04, 09:13
      Polecam zakład na Konarskiego (zaraz przy skrzyżowaniu z Czarnowiejską). Przed
      wakacjami zmienili faceta od odbitek i teraz naprawdę robią rewelacyjne, dobrze
      wybarwione, a do tego niedrogo.
      • izabela.wojcik1 Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 22.08.04, 00:36
        Gorąco polecam: www.fujijama.pl
        Pl.Axentowicza 6
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka