provokator 16.08.04, 11:11 Mam takie pytanko czy ktoś się orientuje gdzie robią dobre odbitki w Krakowie, najlepiej szybko, niedrogo i centrum ;-) Proszę o wasze w miare szybkie opinie i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greta Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:22 na Karmelickiej, przy przystanku tramwajowykm koło Pl. Inwalidów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:16 Zgadzam sie w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 22:54 najgorsza jakosc jest wlasnie tam, ale za to najnizsza cena Odpowiedz Link Zgłoś
gamling Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 16.08.04, 12:53 Jesli chcesz miec DOBRZE wywolane i ladne odbitki to niestety trzeba zaplacic troche wiecej. Polecam Foto Ostrowski w Domu Turysty PTTK przy ulicy Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: 212.160.200.* 18.08.04, 14:12 O tak ! Ostrowski to jest to !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knt Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.08.04, 22:30 ja polecam Kodaka na Rynku (trochę drogo, ale naprawdę dobra jakość), foto AS na Podwalu (trohe niższa jakość niż w Kodaku, ale też taniej). Dobry i profesjonalny jest Foto Expert na Karmelickiej - ale bardzo, bardzo drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.nycmny83.covad.net 16.08.04, 22:45 spzredac kamere i kupic digitalna - ogladasz zdjecia na telewizorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 09:13 ale za to jaką pikną maszynę maja ! Odpowiedz Link Zgłoś
vao1 Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 17.08.04, 22:41 W Media Market sa bardzo tanie i nawet dosyc przyzwoita jakosc. Odbitka z cyfrofki od 35 groszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 22:55 na Rondzie Mogilskim (ul. Mogilska) w Kodaku, sa super, w cenie 88 gr., z opisu 99 gr. 10 x 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.08.04, 09:23 na pewno odradzam Kodaka na Królewskiej w dawnym pewexie. Brudasy wywałali mi kiedyś dwa filmy, na których były białe zacieki które musiałem płukać sam w wodzie destylowanej. Jednym z lepszych punktów jest laboratorium na Łobzowskiej, na przeciwko Domu Plastyka. W Magencie na Karmelickiej jest przemądrzały facet który wszystkim daje dobre rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 18.08.04, 10:46 Tak jest. Dla ceniących jakość Sauer na Łobzowskiej i Konaszewska-Pyla na pl. Matejki. Ale tanio nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jaisis Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 18.08.04, 20:03 Najfajniej jest robić cyfrowym i drukować na drukarce w domu. Tyle, że nie każdy ma kolorowego laserka. Ja nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
vao1 Fajnie jest gawendzic nie na temat. 20.08.04, 21:52 Komu si oplaca robic na drukarce to niech sobie robi( pewnie nie kupujesz atrament za swoje pieniadze tylko na koszt mamy i taty ) ale o 10 krotnie taniej jest wywolywac w foto labarotorium. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Fajnie jest gawendzic nie na temat. 21.08.04, 09:08 Dodaj jeszcze do tego cene papieru do druku zdjęć a wyjdzie ci kilka razy drożej niż oddanie cyfrowych zdjęć do druku w jakimś zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 21.08.04, 09:13 Polecam zakład na Konarskiego (zaraz przy skrzyżowaniu z Czarnowiejską). Przed wakacjami zmienili faceta od odbitek i teraz naprawdę robią rewelacyjne, dobrze wybarwione, a do tego niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.wojcik1 Re: GDZIE WYWOŁAĆ ZDJĘCIA W KRAKOWIE 22.08.04, 00:36 Gorąco polecam: www.fujijama.pl Pl.Axentowicza 6 Odpowiedz Link Zgłoś