rita100 20.08.04, 19:40 poszukanie pracy dla architektki w celu zdobycia uprawnień projektanckich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Zlecę 20.08.04, 20:31 I tu trzeba dobrze się podbudować lub być dobrze zbudowanym. Pozdrówka Ritka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 20.08.04, 20:40 dziękuję za podniesienie watku tylko dobra wiara tu pomoże, a ja ją mam trzymaj kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 20.08.04, 23:20 Rywina nie przebiję ;))))))))))) dodatkowe atuty wymienię: znajomość j. angielskiego gra w tenisa ziemnego jak dodam jeszcze znajomość komputerka to pracodawca może być zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Zlecę 20.08.04, 23:23 rita100 napisała: > Rywina nie przebiję ;))))))))))) może byc mniej o połowę:) > gra w tenisa ziemnego jak gra w tenisa to nie powinna mieć problemów ze znalezieniem pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 20.08.04, 23:26 przecież nie ma wywieszonej na szyji tabliczki - gram w tenisa dobra - wygra turniej archtektów i nagroda będzie Twoja - stoi uklad ? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Zlecę 20.08.04, 23:32 rita100 napisała: > przecież nie ma wywieszonej na szyji tabliczki - gram w tenisa tabliczka niepotrzebna trzeba mieć rakietę a na rakiecie cv > dobra - wygra turniej archtektów i nagroda będzie Twoja - stoi uklad ? układ ok, jeśli nagroda moja przyzwoitość narzuca pytanie o wkład własny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 20.08.04, 23:35 o jaki wkład własny ? czy chodzi Ci o pocztę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 20.08.04, 23:37 najlepiej sie przespać z problemem - jutro też dzień dzieki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Zlecę 20.08.04, 23:41 dobranoc nie ma co sypiać z takimi problemami pracę w zawodzie musi sobie dziewczę znaleźć ale nie przez forum i protekcja chyba niekonieczna Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 21.08.04, 19:59 a mozesz mi choć powiedzieć gdzie i komu mogę zlecić tą pracę ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Zlecę 23.08.04, 19:04 pani Rito nie mogę Pani pomóc - przepraszam za wywołanie złudzenia odezwałem się bo zaintrygowała mnie treść: zleca Pani szukanie pracy dla znajomej, kogoś z rodziny - ? czyli daje Pani pracę polegającą na szukaniu pracy /sic! a ta znajoma czy ktoś z rodziny to sobie nie szuka? jak wszędzie w Krakowie nic to do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 23.08.04, 19:44 tempe napisał: > dobranoc > nie ma co sypiać z takimi problemami > > pracę w zawodzie musi sobie dziewczę znaleźć > ale nie przez forum > i protekcja chyba niekonieczna Panie Tempe to właśnie ten post i wyższe dodały mi skrzydła i być może we wtorek pozwolę sobie wypić szampana za powodzenie i zdrowie wszystkich forumowiczów na razie nie zapeszam :) pozdrawiam a problem Pan poczuje , kiedy będzie miał Pan swoje dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Zlecę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:33 "...najlepiej sie przespać z.....................*" *) Wstawić imie i nazwisko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Zlecę IP: *.netlin.pl 21.08.04, 22:21 Wyszło na pata. Tylko czy w tenisie on jest? bo w szachach tak :)) Ciekawe jak Ci można zlecić projekt? Zwłaszcza tu na forum -)) 3 Chyba czegoś nie rozumiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Zlecę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:56 Jeszcze nie zleciałaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Zlecę 22.08.04, 17:40 Co się tak wszyscy dziwicie z oferty, która jest poważna. Nie dysponuję czasem abym mogła wziaść ster w swoje ręce, stąd to zlecenie. Wiadomo, że kontakt jest przez pocztę rita100@gazeta.pl Liczę na przypadek , szczęście i szczere podejście . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś