Dodaj do ulubionych

Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM

02.04.02, 19:37
Niniejszym ogłaszam, że kandydatem Forumowiczów /i nie tylko/ na Prezydenta
Krakowa jest PETEEN.
Człek wykształcony - podwójnie, nie stary ale już doświadczony, na stanowisku,
z dorobkiem - sam go zdobył.
I umie wypić, i może wypić. A jak wypije to Go ślubna bez smutku do chałupy
zawozi. Sam kwiat człowieka.
MOŻE, WRĘCZ MUSI BYĆ PREZYDENTEM.
:-))) skks
Obserwuj wątek
    • yogy Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:41
      A kim ten PETEEN wogóle jest??? Ja nawet nie wiem jakiej on jest pełućććci?!:|
      • mikolaj7 Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:44
        yogy napisał(a):

> A kim ten PETEEN wogóle jest??? Ja nawet nie wiem jakiej on jest pełućććci?!:|

zapewniam, ze normalnej... tfu. jest facetem.
    • Gość: peteen Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 19:42
      oj, musimy porozmawiać i to pilnie...
      co robisz jutro i w jakich godzinach pijemy piwo ( im wcześniej tym lepiej )
      • yogy Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:43
        Ja mam pić to piwo, czy skks?
    • mikolaj7 Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:43
      skks napisał(a):

> Niniejszym ogłaszam, że kandydatem Forumowiczów /i nie tylko/ na Prezydenta
      > Krakowa jest PETEEN.
      > Człek wykształcony - podwójnie, nie stary ale już doświadczony, na stanowisku,
      > z dorobkiem - sam go zdobył.
      > I umie wypić, i może wypić. A jak wypije to Go ślubna bez smutku do chałupy
      > zawozi. Sam kwiat człowieka.
      > MOŻE, WRĘCZ MUSI BYĆ PREZYDENTEM.
      > :-))) skks

jakie 'umie wypic'? on jest krysztalowo czysty i nie pije!
      (zeby sie kontrkandydaci nie przypieprzyli, bo kto wie, czy
      nie zaczna czytac forum niedlugo...)
      • yogy Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:46
        Załatwcie mu już ochrone, żeby profesjonalnie wyglądało:)
        • skks Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:49
          Yogi, my Petena troszki znamy, my sie już opili kiedyś na spotkaniu
          Forumowiczów.
          Popytaj Innych.
      • skks Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:47
        Mikołaju!!!
        Nie wolno wchodzić w cokolwiek z kłamstwem, to się źle by skońcyło.
        A co komu przeszkadza, że człek se walnie banie - jak to robi tak by nikomu
        innemu to nie przeszkadzało, to dlaczego mam se nie walnąć, nawet sie urżnąć.
        • mikolaj7 Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:54
          skks napisał(a):

> Mikołaju!!!
          > Nie wolno wchodzić w cokolwiek z kłamstwem, to się źle by skońcyło.
          > A co komu przeszkadza, że człek se walnie banie - jak to robi tak by nikomu
          > innemu to nie przeszkadzało, to dlaczego mam se nie walnąć, nawet sie urżnąć.

ja mysle juz o kampanii. wyobrazasz sobie co bedzi ejka
          taki kontrkandydat zacznie przedtswiac niedaj boze
          peteena jako pijak? wszyscy wiedza, ze to g. prawda, ale
          tlum idacy do wyborow bedzie nieprzewidywalny...
    • Gość: mm Re: Peteen "wal sie na ryj" IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 19:56
      skks napisał(a):

> Krakowa jest PETEEN.

Nie moim. Peteen to cham, prostak i agent ubezpieczeniowy. Sformulowania "wal sie na ryj" uzył w stosunku do mnie
      w wątku Newsweekowym, co strasznie podjarało piętnastoletniego Mikołaja7 (to zrestą podpada pod
      demoralizowanie gówniarzy). Być może peteen chleje z wami w Anatewce i jest to fajny koles, ale w ten sposób real
      life - Prawdziwy Krakówek - został przeniesiony na Forum. W Prawdziwym Krakówku też wystarczy chlać z
      kolesiami. Tyle moich trzech groszy.
      • skks Re: mm 02.04.02, 19:58
        mm wal sie na ryj
        skks
        • Gość: mm Re: SKKS AWSu pies IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:00
          skks napisał(a):

> mm wal sie na ryj

Nie chlej tyle. I nie obrażaj ludzi - twój kolega jest ostatnim chamem, czego twoje nieprzepite oczka nie są w stanie
          dostrzec. Internet to fajna zabawa, do czasu.

• mikolaj7 Re: SKKS AWSu pies 02.04.02, 20:02
            Gość portalu: mm napisał(a):

> skks napisał(a):
            >
            > > mm wal sie na ryj
            >
            > Nie chlej tyle. I nie obrażaj ludzi - twój kolega jest ostatnim chamem, czego t
            > woje nieprzepite oczka nie są w stanie
            > dostrzec. Internet to fajna zabawa, do czasu.
            >

moze to jakis kompleks? ze nikt cie tu nie akceptuje?
      • faciu Re: Peteen 02.04.02, 20:00
        Hehehe. Skks ledwo rozpocząłeś kampanię, a tu już opozycja.... Polska to fajny
        kraj !!
        • skks Re: Peteen 02.04.02, 20:10
          A co by było warte łatwe zwycięstwo?
          A mm to nawet nie rozumie znaczenia pisanych przez siebie słów i dlatego ma
          wybaczone to co było i to co będzie, bo, że będzie orał to pewne. Ten typ tak
          ma i już.
          • Gość: mm Re: Peteen IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:24
            skks napisał(a):

> A co by było warte łatwe zwycięstwo?
            > A mm to nawet nie rozumie znaczenia pisanych przez siebie słów i dlatego ma
            > wybaczone to co było i to co będzie,

No to "wal się na ryj", skks. Tak, jak byłes łaskaw napisać do mnie. Jesli nie rozumiem czegos, to wytłumacz, to co
            znaczy że się masz walić na ryj. A może peteen wytłumaczy, bo on jest autorem. Jak na wirtualnego prezydenta
            krakowa, produkuje fantastyczne bon moty.

> bo, że będzie orał to pewne. Ten typ tak ma i już.

Owszem, ten typ tak ma - nie lubie zapitych nierobów, urzędników i szerzej - ludzi o wysokim mniemaniu o sobie oraz
            o rozbuchanych instynktach stadnych, rodzinnych, mafijnych itp. Zwłaszcza, jesli te instynkty zastępują intelekt,
            chłodną i rzeczową analizę i samodzielne myslenie - tak, jak ma to niestety powszechnie miejsce na tym forum. To
            ciężka karma, na szczęscie tylko wirtualnie ;-)) Przy okazji - wytłumacz młodemu Mikołajowi7 co znaczy ta "karma" i
            dlaczego nie można jej kupić w hipermarkecie.
            • faciu Re: Peteen 02.04.02, 20:39
              mm - "wal się na ryj";"odp.. się";"Pij nie p..";"A właściwie o co K.. chodzi?"
              - to bardzo ładne ekspresyjne polskie sformułowania, które tylko wzbogacają
              język polski nadając mu koloytu i życia. Kto nie przeklina w życiu (oczywiście
              z umiarem) ten tak naprawdę nie wyraża swoich emocji. A jest tylko zamknietym w
              sobie, przemądrzałym skurczybykiem.
              Ty chyba też lubisz czasem powiedzieć coś dosadnie ?
              • peteen Re: Peteen 02.04.02, 20:45
                no ale dostrzegasz nie tylko semantyczną różnicę między moim " wal sie na ryj",
                a wszystkimi na "k", czy "p", że o "ch" nie wspomnę
                generalnie jednakowoż masz absolutnie rację, nic mnie tak nie wpienia jak
                politikal korektnes
                POMYŚLCIE, DLA JAKICH CECH CHARAKTERU ZAPROPONOWANO MOJEMU KOLEDZE NIKODEMOWI
                DYZMIE SZEFOSTWO RZĄDU !!!
                mm to żorżyk, ot co...
              • Gość: mm Re: Peteen IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:50
                faciu napisał(a):

> sobie, przemądrzałym skurczybykiem.
                > Ty chyba też lubisz czasem powiedzieć coś dosadnie ?

Lubię, ale nie przypominam sobie, żebym na forum napisał komus "ty b****", "Ch***" czy "wal się na ryj" wlasnie.
                Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że parę osób własnie dlatego może mnie straszliwie nienawidzieć, bo nie
                używam brzydkich słówek, a np. złosliwie uważam, że Newsweek w kontrowersyjnym rankingu ma sporo racji (a
                przykłady i dowody moim zdaniem widać na tym forum) .

Niemniej wszystko to jest ciekawe poznawczo: Skks-a od tej strony przecież do teraz nie znalismy, a teraz już
                wiemy, że to taki sobie kolo, któremu jak argumentu zabraknie, a ego napuchnie, to potrafi zrobić kupę na srodku.

Ciekawe, czy potrafi prosprzątać i przeprosić, czy też zniknie za zasłoną dymną peteenów i mikołajów siódmych.
                • Gość: peteen Re: Peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:46
                  to mówisz, że ty z kulturką... taką cokolwiek kloaczną...
                  eh, ty kulturko nowowiejska, nie będę z toba więcej rozmawiał, nie tylko na
                  necie ( smutas jesteś, nie masz pojęcia o zabawie)
                  żegnam ozięble
                  • Gość: mm Re: Peteen KaOwiec IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 22:00
                    Gość portalu: peteen napisał(a):

> to mówisz, że ty z kulturką... taką cokolwiek kloaczną...
                    > eh, ty kulturko nowowiejska, nie będę z toba więcej rozmawiał, nie tylko na
                    > necie ( smutas jesteś, nie masz pojęcia o zabawie)

Tak własnie sądziłem, że to co powyżej i wczesniej, to dla ciebie z a b a w a.

Baw sie dalej. I "wal się na ryj", kolego Kulturalno-Oswiatowy z Stołecznego Królewskiego Grodu, towarze
                    eksportowy krakowskiej mysli cywilizacyjnej.

Podaj numer konta, na które mam przelać tantiemy za kilkakrotne zacytowanie zwrotu "wal się na ryj" Twojego
                    autorstwa i kończymy ten żenujący wątek, zanim Redakcja nas przeniesie na Oslą Ławkę.
                    • Gość: peteen Re: Peteen KaOwiec IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 22:14
                      czekaj, czekaj, żeby coś w twoim stylu...
                      no, kawałek z Tuwima:
                      próżnoś repliki się spodziewał
                      nie dam ci prztyczka, ani klapsa
                      nie powiem nawet "pies cię .... "
                      bo to mezalians byłby dla psa

dla sympatycznego mm-a z forum krakowskiego od równie sympatycznego KO-wca
                      pucio, pucio
                • skks Re: Peteen 02.04.02, 21:55
                  ".....Niemniej wszystko to jest ciekawe poznawczo: Skks-a od tej strony
                  przecież do teraz nie znalismy, a teraz już wiemy, że to taki sobie kolo,
                  któremu jak argumentu zabraknie, a ego napuchnie, to potrafi zrobić kupę na
                  srodku. ......"
                  Miły mm oczywiście, że często mi brakuje orgumentów bo aż taki mądry to ja nie
                  jestem by wiedzieć wszystko, wszędzie i o wszystkim.
                  Ego mam napuchnięte to fakt lecz z wypróżnianiem się "na środku" to lekka
                  przesada, sam przyznasz, po chwili zastanowienia, jeżeli możesz się zastanowić,
                  mój drogi mm.
                  Z inwektywami na forum to Ty zaszalałeś nie ja i nie ktoś inny, więc nie miej
                  do nikogo pretensji, że zna parę brzydkich słów i w miarę rozsądnie potrafi je
                  użyć.

• Gość: mm Re: Peteen IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 22:01
                    skks napisał(a):

> Z inwektywami na forum to Ty zaszalałeś nie ja i nie ktoś inny

Gdzie konkretnie?
                    • skks Re: Peteen 02.04.02, 22:38
                      a tiu mójmiły mm:

Re: Peteen "wal sie na ryj"
                      Autor: Gość portalu: mm
                      Data: 02-04-2002 19:56 adres: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
                      skks napisał(a):

> Krakowa jest PETEEN.

Nie moim. Peteen to cham, prostak i agent ubezpieczeniowy. Sformulowania "wal
                      sie na ryj" uzył w stosunku do mnie w wątku Newsweekowym, co strasznie
                      podjarało piętnastoletniego Mikołaja7 (to zrestą podpada pod demoralizowanie
                      gówniarzy). Być może peteen chleje z wami w Anatewce i jest to fajny koles, ale
                      w ten sposób real life - Prawdziwy Krakówek - został przeniesiony na Forum. W
                      Prawdziwym Krakówku też wystarczy chlać z
                      kolesiami. Tyle moich trzech groszy.
                      I ja tam byłem, wódkę piłem i się nawet opiłem.
                      Co jednak Ciebie oazo kultury nie upoważnia do takich sformułowań jakich użyłeś
                      w stosunku do tam obecnych.
                      Jeżeli masz coś do Peteena to załatwiaj to sam a nie przy pomocy innych.
                      W przeciwnym wypadku to wiesz.....

:-((( skks
                      • Gość: mm Re: Peteen IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 22:54
                        skks napisał(a):

> a tiu mójmiły mm:
                        >
                        > Re: Peteen "wal sie na ryj"
                        > Autor: Gość portalu: mm
                        > Data: 02-04-2002 19:56 adres: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl

Dobrze, że Newsweek nie zrobił rankingu podstawówek i innych zakładów, gdzie uczą czytać. Ale skoro nie
                        zrobił, to masz jeszcze jedną szansę odczytać, to co cytujesz. Zobacz do wątku "ranking wg. Newsweeka" a
                        dokładnie tutaj:

Re: Do mm
                        Autor: Gość portalu: peteen
                        Data: 30-03-2002 09:27
                        adres: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl

tradycyjnie w ten sposób kończę polemiki z palantami - wal się na ryj
                        over

> I ja tam byłem, wódkę piłem i się nawet opiłem.
                        > Co jednak Ciebie oazo kultury nie upoważnia do takich sformułowań jakich użyłeś

A pewnie, pogłaskać peteenika po główeczce należy, bo to miły i inteligentny chłopczyk.
                        • skks Re: Peteen 03.04.02, 00:24
                          Kochany tam to Twoje kompleksy, mnie tamten wątek nie interesuje.
                          Tu przywędrowałeś i tu oazo kultury i absolwencie Harvardu obrażałeś bogu ducha
                          winnych ludzi.
                          ".....Dobrze, że Newsweek nie zrobił rankingu podstawówek i innych zakładów,
                          gdzie uczą czytać. Ale skoro nie zrobił, to masz jeszcze jedną szansę odczytać,
                          to co cytujesz. ....."- cytuję Ciebie oazo mądrości i tylko Ciebie absolwencie.
                          Pozwól, że nie będę latał po całym Forum i sprawdzał co kto i gdzie popisał i
                          kiedy i o kim. Widzę co Ty przemądry, TU napisałeś i to wystarczy.

• Gość: mm Re: Peteen IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 00:54
                            skks napisał(a):

> Kochany tam to Twoje kompleksy, mnie tamten wątek nie interesuje.

A mnie interesują oba. Zwłaszcza jesli ktos występuje w moim imieniu i organizuje "prezydenta forum". Też jestem
                            forumowiczem czy ci sie to podoba, czy nie. Poza tym w pierwszym zdaniu wyjasniłem dokładnie o co chodzi - widać
                            jest to jednak zbyt trudne.

> Tu przywędrowałeś i tu oazo kultury i absolwencie Harvardu obrażałeś bogu ducha
                            > winnych ludzi.

Nie "bogu ducha winnych", tylko ... kaowca jesli już i jego własnymi słowami, włożonymi w cudzysłów dla lepszej
                            orientacji ludzi o inteligencji bujnej, acz niezorganizowanej.

> to co cytujesz. ....."- cytuję Ciebie oazo mądrości i tylko Ciebie absolwencie.
                            > Pozwól, że nie będę latał po całym Forum i sprawdzał co kto i gdzie popisał i
                            > kiedy i o kim. Widzę co Ty przemądry, TU napisałeś i to wystarczy.

Straciłes twarz, skks. Dzieci patrzą. Dobranoc.
      • mikolaj7 mm wspolczuje ci. 02.04.02, 20:01
        Gość portalu: mm napisał(a):

> skks napisał(a):
        >
        > > Niniejszym ogłaszam, że kandydatem Forumowiczów /i nie tylko/ na Prezydent
        > a
        > > Krakowa jest PETEEN.
        >
        > Nie moim. Peteen to cham, prostak i agent ubezpieczeniowy.

i co to ostatnie ma do rzeczy?

Sformulowania "wal s
        > ie na ryj" uzył w stosunku do mnie
        > w wątku Newsweekowym, co strasznie podjarało piętnastoletniego Mikołaja7 (to z
        > restą podpada pod
        > demoralizowanie gówniarzy).

och to teraz mam pienascie lat? mnie sie wydawalo, ze
        siedemnascie, ale skoro waszmosc twierdzi inaczej...

Być może peteen chleje z wami w Anatewce i jest to
        > fajny koles, ale w ten sposób real
        > life - Prawdziwy Krakówek - został przeniesiony na Forum. W Prawdziwym Krakówku
        > też wystarczy chlać z
        > kolesiami. Tyle moich trzech groszy.

nikt z nikim nie chclal. jak sie czyta co drugi post to
        wychodza takie glupoty. zreszta ty pewno tez nie jestes
        krysztalowy.

po co ja w ogole z toba gadam? przeciez jestem
        gowniarzem, do poziomu ktorego wielki mm nie znizy sie!

• Gość: peteen Re: Peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 20:33
        masz pecha, misiu, nie jestem agentem ubezpieczeniowym ( choć to bardzo piękny
        zawód )
        podtrzymuję mój bonmot w stosunku do ciebie: wal się na ryj , bo do takich jak
        ty tylko takim językiem ( wiesz jak to jest - z panami po pańsku, a z tobą...)

poza tym skks rozpoczął tę zabawę bez konsultacji ze mną
        szkoda, wtedy nie musiałbym się zniżać do polemiki z tobą
        • Gość: skks Re: Peteen IP: *.chello.pl 02.04.02, 20:43
          Potwierdzam, jest to moja i tylko moja oddolna inicjatywa. Nie konsultowałem
          jej z nikim a zwłaszcza z najbardziej zainteresowanym czyli Peteenem.
          Jeżeli Go to uraziło to przepraszam już się więcej nie powtórzy.
          :-))) skks lub :-(((( skks jeszcze nie wiem
          • peteen Re: Peteen 02.04.02, 20:49
            kandydaturę kolegi ND też ktoś pierwszy wysunął na prezesa banku zbożowego...
            :)))
    • skks Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 19:57
      Peteen kazałem Emilowi do ciebie zapukać.
      • yogy Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 22:22
        Sorry, że się wtrącam, bo czuję, że nawet jak bym chciał zagrzać miejsce na tym
        wątku, to skończyłbym jak mm (nic nie mam do żadnego z Was - niezrozumcie mnie
        źle czyt. jak Paetza:)).
        Do czego zmierzam, otóż dawno nie było na forum ss..s...sssseparatystów...,
        jakby ich tu ściągnąć, to by niezły wOnTeK z tego był.?
        • Gość: peteen Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 22:31
          bądź spokojny, zjawią sie zaraz ( na pewno przeżarli się w święta ), a potem
          znowu o pogodzie...

a wtrącać się może każdy i w dowolny sposób, nieprawdaż ?( angole musiały do
          tego wykorzystywać hyde park, my mamy to samo bez ruszania sie z domu )
          :)))
        • faciu Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 22:41
          Wiedziałem że ktoś się zmartwi ich nieobecnością...Spokojna głowa siły
          limanowskie czuwają w postaci mojej..hehehe
        • skks Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 02.04.02, 22:48
          Misiu a strzelbę ty widział?
          • Gość: peteen Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 08:36
            spoko, skks, kręci się tu sporo oszołomów, od separatystów z uczuleniem na
            Kraków po mm-a, uczulonego na wszystkich ( zauważ, że zdążył się on już wziąć
            za łby ze mną, tobą, mikołajem7, mtq, bodaj czy nie z krissem )
            aha, jest jeszcze prokocim ( z wielkich liter ), ale ten to nie pieniacz, tylko
            totalny luzak ( jestem pewien, że to druga twarz któregoś ze znanych
            forumowiczów )
            a ponieważ i nam czasem nic nie brakuje, forum może tętnić życiem ( ot, choćby
            moje skromne 500 postów w trakcie miesiąca ), oby nie brakło nam energii w
            sprawach ważkich ( patrz na zbigniewa, on się nie miesza w przekomarzanie )
            ;)))
            • 100per Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 03.04.02, 09:49
              Witaj!!!
              To mówisz, że PROKOCIM to jakiś normalny?
              Bom mu gdieś , chyba niepotrzebnie przy....
              PRAKOCIMKU wybacz.
              To wszystko przez mój zapity, przepity zbiór niekoniecznie szarych komórek.
              :-)))skks
              PS> Już se przypomniałem , na bitej śmietanie mnie zezłościł.
              • 100per Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 03.04.02, 09:50
                no i nie mówiłem,że mam zapity mózg. Tak se nicki pomylić to tylko osioł może.
                • mikolaj7 Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 03.04.02, 16:49

100per to skks? PROKOCIM to moze byc co najwyzej
                  magazyn1, ale watpie...
    • Gość: kiwi Mr Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:50
      W wracając do sprawy - kiedy zebranie sztabu wyborczego ustelenie programu itd.

A opozycja " Czy widzisz tego dużego psa i cztery małe ......"

• mikolaj7 wrocmy moze do tematu... 03.04.02, 16:52
      proponuje olac mm`a i jego problemy i wrocic do watku - co
      z kandydatura peteena?
      • Gość: skks Re: wrocmy moze do tematu... IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:54
        Ludzie spotkałem się dziś z Peteenem na żywo w wiadomej sprawie.
        Peteen nasz powiedział, że polityka to tio co go interesuje ale już widzimy, ze
        mało nas. A jeszcze przychodzą i brużdżą typy w osobach"mm".
        Ale tak to w polityce - zawsze kłody. Jeżeli zajmiemy się tym wątkiem i Peteenem
        - Prezydentem to jakoś bardziej poważnie. Poprzez taką działalność jest szansa
        zaistnieć, pokazać się, pomądrzyć, powygłupiać ale i może coś osiągnąć.
        Z wątków Forumowych przebija tylko narzekanie, beznadzieja, oskarżanie.
        Może czas na podziałanie, próbę zmian, odpowiedzialności za Kraków i Polskę.
        Oczywiście odpowiedzialności w mikroskali, takiej naszej Forumowej.
        Może zmusimy GwK by interesowała się nie tylko wielką POLITYKĄ
        ale i tym co my mamy do powiedzenia, co nas nurtuje, boli, złości.
        Może jakiś przemądry kandydat coś nam obieca, zaproponuje.
        • Gość: mm Re: wrocmy moze do chamstwa i buractwa IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:59
          Gość portalu: skks napisał(a):

> Ludzie spotkałem się dziś z Peteenem na żywo w wiadomej sprawie.
          > Peteen nasz powiedział, że polityka to tio co go interesuje ale już widzimy, ze
          > mało nas. A jeszcze przychodzą i brużdżą typy w osobach"mm".
          > Ale tak to w polityce - zawsze kłody. Jeżeli zajmiemy się tym wątkiem i Peteene
          > m - Prezydentem to jakoś bardziej poważnie. Poprzez taką działalność jest szansa

Taka szansa: polityka.onet.pl/_i/mleczko/2002-14.gif

> Może czas na podziałanie, próbę zmian, odpowiedzialności za Kraków i Polskę.
          > Oczywiście odpowiedzialności w mikroskali, takiej naszej Forumowej.
          > Może zmusimy GwK by interesowała się nie tylko wielką POLITYKĄ
          > ale i tym co my mamy do powiedzenia, co nas nurtuje, boli, złości.

A mnie złosci i wkurza twój i peteena prymitywizm, buractwo i chamstwo. "wal sie na ryj" to potrafisz napisać, ale
          "przepraszam" powiedzieć już nie. Cały krakówek w pigułce.
          • mikolaj7 Re: wrocmy moze do chamstwa i buractwa 03.04.02, 18:12
            taak, ladna dzisiaj pogoda. sloneczko nawet oparo sie na
            tarasie :-)))
        • mikolaj7 Re: wrocmy moze do tematu... 03.04.02, 18:14

> Peteen nasz powiedział, że polityka to tio co go interesuje ale już widzimy, ze
          >
          > mało nas.

jak to malo? wszysyc poza mm sa za.

a poza tym czemu nie pojsc na calosc? tak, wiem, mnie
          latwo mowic itede, ale byloby ciekawie.
        • malopolanin Popieram, ale... 03.04.02, 18:25

>
          > mało nas. A jeszcze przychodzą i brużdżą typy w osobach"mm".
          > Ale tak to w polityce - zawsze kłody. Jeżeli zajmiemy się tym wątkiem i Peteene
          > m
          > - Prezydentem to jakoś bardziej poważnie. Poprzez taką działalność jest szansa
          > zaistnieć, pokazać się, pomądrzyć, powygłupiać ale i może coś osiągnąć.
          > Z wątków Forumowych przebija tylko narzekanie, beznadzieja, oskarżanie.
          > Może czas na podziałanie, próbę zmian, odpowiedzialności za Kraków i Polskę.
          > Oczywiście odpowiedzialności w mikroskali, takiej naszej Forumowej.
          > Może zmusimy GwK by interesowała się nie tylko wielką POLITYKĄ
          > ale i tym co my mamy do powiedzenia, co nas nurtuje, boli, złości.
          > Może jakiś przemądry kandydat coś nam obieca, zaproponuje.

Poprę Peteena jako kandydata na prezydenta, jeśli obieca ( choć to nie jest w
          kompetencji prezydenta Krakowa), że z całego serca postara się o zbliżenie i
          przyłączenie BB i Żywca do Małopolskiego ( skoro ma też dbać o całą Polskę). :)))

Co do rzeczy, które nas nurtują: pisałem już kilkakrotnie GwK, by stworzyli
          artykuł o staraniach Żywca i BB ( byleby nie pisała go redakcja Gazety Bielskiej,
          która jest faktycznie Gazetą w Katowicach), bez skutku. Może jakaś wspólna
          petycja do Gazety, nie tylko o tym artykule, ale i o innych sprawach które nas
          nurtują. Przecież to w końcu jest gazeta na całe województwo, a nie tylko na
          Kraków. Żeby pisali też o sprawach, którenurtują to forum.
          A np. w komunikatach narciarskich nie podają warunków na Pilsku, choć jeździ tam
          sporo osób z Krakowa i naszego województwa. Ograniczają sioę tylko do naszego
          województwa, a niedawno dodali Szczyrk. :(
        • Gość: mtq Re: wrocmy moze do tematu... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 22:24
          Moze jakis podzial ról? Ja bym się poważnie zainteresował taką kampanią, jeśli to tylko możliwe i jeśli
          Peteen ma czas, siłę i ochotę. Ja już się oferowałem ze stroną www (oficjalną), mikolaj z roznoszeniem
          ulotek...:-)
    • Gość: skks Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:04
      Miły "mm" pozwolisz, że nie bedę komentował twoich postów - to nie ma sensu.
      Mam też nadzieję, że inni Forumowicze też nie będę zwracali uwagi na Twoje
      teksty. Bo są granice , których przekraczać nie wolno.
      • Gość: mm Re: ...silom i godnosciom osobistom IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:25

> Miły "mm" pozwolisz, że nie bedę komentował twoich postów - to nie ma sensu.
        > Mam też nadzieję, że inni Forumowicze też nie będę zwracali uwagi na Twoje
        > teksty. Bo są granice , których przekraczać nie wolno.

Owszem. Nie wolno na przykład do drugiej osoby napisać "wal sie na ryj, palancie", jak zrobił to peteen a potem
        ochoczo ty. Dziesiec razy ci powtarzać elementarza nie wystarczy, wiec jedenasty raz uznaje za zbędny.
        • Gość: peteen Re: ...silom i godnosciom osobistom IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 18:34
          przepraszam... skks-a za to, że wplątałem go w pseudo polemiki z troglodytą
          pokroju mm
          przepraszam ( choćby 500 razy )!
          a w wyborach, to może następnych !!!
          pozdrowienia dla słomy z butów
          ;)))
          • mikolaj7 Re: ...silom i godnosciom osobistom 03.04.02, 20:04
            Gość portalu: peteen napisał(a):

> przepraszam... skks-a za to, że wplątałem go w pseudo polemiki z troglodytą
            > pokroju mm
            > przepraszam ( choćby 500 razy )!
            > a w wyborach, to może następnych !!!
            > pozdrowienia dla słomy z butów
            > ;)))

nie sadzisz, ze ladna pogoda jest dzisiaj? po co sie
            stresowac...
            • skks no i czym Prezydent powinien się zainteresować 03.04.02, 20:50
              Poza własną kasą oczywiscie.
              Czy metrem, czy drogami, a może Nowym Miastem.
              Ja bym wolał by bardziej zainteresował sie takimi przyziemnymi sprawami.
              Brud na ulicach, łatwość uzyskiwania pozwoleń przez kolejne hiperki,
              komunikacja publiczna, zdewastowane drogi itp.
              No i ten Żywiec i BB w Małopolsce.
              • Gość: bzz Re: no i czym Prezydent powinien się zainteresować IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:00
                > Poza własną kasą oczywiscie.
                Oczywiscie kasa tych, ktorzy go wysuneli z ramienia na czolo ;)
                • skks Re: no i czym Prezydent powinien się zainteresować 03.04.02, 21:07
                  oj dzięki Ci za pamięć o mojej gotowiźnie.
                  Tylko czy przyszły Prezydent do się korumpować?
                  Mam nadzieję, że tak, wtedy łatwiej się żyje.
                  Tak w sumie to powinien być cennik, wykaz co i ile u którego urzędnika kosztuje.
                  Jakie życie byłoby łatwe. Wpłacasz do kasy łapówkę, bez nerw, masz kwita,
                  załatwioną sprawę. Bosko.
              • malopolanin Re: no i czym Prezydent powinien się zainteresować 03.04.02, 22:15
                "No i ten Żywiec i BB w Małopolsce"

Dzięki :)

Jaki "ten". Żywiec jest jeden - chyba wolisz pić piwo z tego miasta myśląc, że
                leży w Twoim województwie, nie uważasz ? :)))
    • bonzaj1 Re: Peteen kandydatem na Prezydenta!!!!! OFICJALNYM 03.04.02, 22:34
      Nie wiem jak to jest dokładnie ale o ile się nie myle to kandydat
      niestoważyszony musi zdobyć jakąś liczbe podpisów gdy wychodzi inicjatywa
      oddolna .Jak jest ktoś kto się dokładnie orjentuje w prawnym kontekście tej
      kandydatury to niech to napisze bo byłem tego ciekaw już od dawna...
      • Gość: Kolejarz Golas na druga kadencje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 22:37
        Ma moj glos i wielu kolejarzy. Zamiast pomnika to mu semafor postawimy i
        nazwiemy jego imieniem.
        Kolejarz
        • Gość: peteen Re: Golas na druga kadencje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:09
          WZRUSZENIE ODBIERA MI MOWĘ I CZYTELNOŚĆ POSTÓW...
          BARDZO CHCIAŁBYM NIE ZAWIEŚĆ POKŁADANYCH WE MNIE ITD.
          ALE CHCIAŁBYM WYRAŹNIE ZAZNACZYĆ: NASZE FORUM NIGDY NIKOMU NICZEGO
          NIE OBIECYWAŁO...
          I TRZEBA PRZYZNAĆ, ŻE SŁOWA DOTRZYMAŁO

NIE BĘDZIE (...) PLUŁ NAM W TWARZ !
          ;)))
          • skks Re: Golas na druga kadencje 04.04.02, 16:20
            Nie będzie!!!!
            Nie będzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka