Dodaj do ulubionych

DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!!

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.08.04, 17:43
KOgo polecacie,jakie ceny,kogo odradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tatiana Super dentystka IP: *.pl / *.pl 24.08.04, 17:51
      Polecam gabinet stomatologiczny na Wallenroda 59/59. Przemiłe i dokładne dwie
      panie dentystki. Są absolutnie super, powinny dostać medal. Niestety to aż
      Prokocim...
      • Gość: angela Re: Super dentystka IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.09.04, 17:41
        tatina napisz ile kosztuje wizyta na prokocimiu
    • Gość: Tatiana Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.pl / *.pl 24.08.04, 17:53
      Acha, i jeszcze jedno. Odradzam wszystkie spółdzielnie. Dobre są tylko gabinety
      prowadzone przez samych dentystów, a nie jakieś spółki, których właścicielem
      jest nie wiadomo kto.
      • Gość: milutek Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.08.04, 18:21
        dzieki bardzo!!!
    • Gość: zyczliwy polecam paste do zebow blendamed IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 19:22
      sa rozne rodzaje, ja lubie wybielajaca, nie bylem u dentysty odkad przestaly mi wypadac zeby
      mleczne
      • kgeorge naprawdę warto 24.08.04, 19:44
        Mieczysław Łazarz
        ul. Wspólna (znajdziesz, krótka ulica)

służbowo "dowódca"Ambulatorium Chirurgii Szczękowej
        przy ul. Montelupich.

www.uks.com.pl/home.html

Naprawdę warto,porządny fachowiec.

z pozdrowieniami

• Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 21:49
      Ja osobiscie "przerobilem" pol Krakowa - Centrum, Podgorze i Krowodrza. Zostalem przy Komfort-Dent (wiem lekko pretensjonalna nazwa) na ul. Mazowieckiej. Wlascicielka jest jednoczesnie "pracownica" - stomatologiem. Zero stresu (pomijajac ofkorz pierwsza wizyte), zero bolu a na efekty nie moge na razie narzekac (dwa lata od pierwszej wizyty).

pzdr
      Set
      • Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 21:51
        Dodatek - to jest na Wojtowskiej, tuz przy Mazowieckiej stad prze-uliczenie moje.

Set
        • Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 25.08.04, 12:09
          A czy stosują tam znieczulenie komputerowe lub bezigłowe?
          • Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.fund.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:34
            WAND + zel
            • Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 25.08.04, 22:23
              Czy wiesz może jak to znieczulenie się sprawdza ,czy jest naprawdę skutecznei
              czy rzeczywiście wkłuwanie nie boli???
              • Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.metal.agh.edu.pl 26.08.04, 11:45
                Jak sie sprawdza ? Pewnie, ze wiem bo wielokrotnie na mnie bylo praktykowane :)
                Najpierw taki zel na miejsce gdzie bedzie "wklucie" ta mini-igla a potem sama igielka (kontrola komputerowa ilosci wstrzykiwanego srodka).
                Jak chyba wiekszosc przedstawicieli plci brzydkiej panicznie sie kiedys balem widoku strzykawki w rekach dentysty (mysle o tym starym typie znieczulenia) - WAND mnie z tego strachu/stresu wyleczyl - uklucie komara w porownaniu z tym rodzajem znieczulenia (WAND) to olbrzymi bol :)
                pzdr - uszy do gory - strach ma TYLKO wielkie oczy
                Set
                • Gość: KASIA09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 26.08.04, 16:04
                  Dzięki za informację ,chyba sie wybiorę.
      • indiaaa Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 25.08.04, 12:23
        Gość portalu: Set napisał(a):

> Ja osobiscie "przerobilem" pol Krakowa - Centrum, Podgorze i Krowodrza. Zostale
        > m przy Komfort-Dent (wiem lekko pretensjonalna nazwa) na ul. Mazowieckiej. Wlas
        > cicielka jest jednoczesnie "pracownica" - stomatologiem. Zero stresu (pomijajac
        > ofkorz pierwsza wizyte), zero bolu a na efekty nie moge na razie narzekac (dwa
        > lata od pierwszej wizyty).

>
        > potwierdzam cała moja rodzinka tam chodzi do pani dr. Dagmary Bujok
        >
        • kocikk Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 25.08.04, 17:36
          Polecam Librodent na ul. Librowszczyzna. Leczę sie u dr Krawczyk (musze dodac
          że moje zęby były w opłakanym stanie). Jest naprawde profesjonalna, nie za
          droga , a przede wszystkim umie stosowac znieczulenia:)
          • anula36 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 26.08.04, 18:51
            Znam P. Dr Krawczyk i rowniez moge z czystym sumieniem polecic.
      • Gość: iza Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 31.08.04, 00:18
        Prosze, napiszcie numer telefonu i ceny jakie tam sa. I ile razy tam sie chodzi
        przy leczeniu kanalowym? Slyszalam, ze w niektorych gabinetach prywatnych nawet
        5 razy.
    • Gość: iza To jeszcze ceny poprosze:-) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.08.04, 12:17
      znieczulenie,plomby,narkoza <jesli wykonuja>,usuwanie zeba.No takie podstawy:-)
      iza
      • Gość: Set Re: To jeszcze ceny poprosze:-) IP: *.fund.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:43
        uhmmm... moze jeszcze wymiary poczekalni, gabinetow i szczegoly dot. wygladu personelu ? ;)))

A powaznie, telefon 631 05 60 i mila pani Ci wszystko powie.... (o cenach)

Set
    • f.gosia Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 09.09.04, 14:57
      Odradzam "PRODENT" na osiedlu Niepodległości !!!!!!
      Parę dni temu zmieniałam plomby w górnych jedynkach:
      -zęby zrobione nieestetycznie,
      -źle osadzone plomby (brak możliwości użycia nici bo zęby praktycznie sklejone
      razem)
      -po trzech dniach jedna z jedynek się ułamała!!!!
      -po znieczuleniu komputerowym ból podniebienia przez 5 dni (co po normalnym
      nigdy nic nie odczuwam,
      -strata moich wydanych niemałych pieniędzy (wymiana plomb ponowna po 7 dniach
      już u specjality który stwierdził, że nie każdy ma zdolności manualne)
      Mam nauczkę nie chodzić do nie sprawdzonego dentysty!!!! (zachęciło mnie
      komputerowe znieczulenie Hi, Hi)

• olka_krakow Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 09.09.04, 17:10
      A co sadzicie o dr. Agnieszce Drożdż, przyjmuje na pl. Szczepanskim w Klinice
      polsko-amerykańskiej.
      • Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 12.09.04, 21:24
        A może ktoś zna jakiś dobry sprawdzony gabinet w Nowej Hucie ,bo do centrum to
        trochę daleko?
        • Gość: marcee amer dent na pl szczepanskim IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.09.04, 22:08
          tam jest juz tylko jedna dentystka do rzeczy dr KONTUREK (nie pamietam imienia)

przedtem byla jeszcze dr Beata Korzeniowska
          • Gość: kasia09 Re: dentyści w Krakowie!!!kogo polecacie IP: *.compower.pl 14.09.04, 14:49
            A w Hucie, HELP!!!!,BO MNIE BOLI ZĄB I TO CORAZ BARDZIEJ.
            • Gość: kasia09 Re: dentyści w Krakowie!!!kogo polecacie IP: *.compower.pl 15.09.04, 12:56
              Czy nikt w Nowej Hucie nie leczy zębów???
    • mama007 byłam w Komfort-Dencie :) 24.09.04, 22:57
      rzeczywiście - milutka obsługa, wolne terminy, robienie zęba nic nie bolało
      (znieczulenie solidne, prawie do tej pory czuję... :)), widać, że pani doktor
      wie co robi.
      hmmm, tylko dwa zastrzeżenia mam - ceny kosmiczne :(( ale cóż się dziwić -
      wyposażenie gabinetu też skomputeryzowane jak w kosmosie, więc się za to słono
      płaci
      no i (to do Ciebie, Set! :)) - z tym ukłuciem komara to jednak trochę
      przesadziłeś.... :)))) bolało jak gmerała tą igłą w te i z powrotem, chociaż
      wcześniej miejscowo znieczuliła. Ale to może tylko ja mam taki niski próg
      bólu :))
      we wtorek muszę przejść się jeszcze raz, żeby skończyła kanał i zostawię
      następne 150zł. szkoda trochę takiej kasy, no ale... mam nadzieję, że raz a
      dobrze! :)
      pozdrawiam
    • Gość: Sylvik Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:19
      Ja polecam goraco!!! APEX DENT- Podgorze, al. Dembowskiego 10 Wzgorze Lasoty
      Rewelacyjny jest tam p. Krzysztof Gonczowski, pasjonat i hiper
      profesjonalista!!! Wizyty tam to przyjemnosc!
    • kasia9919 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 28.09.04, 12:11
      Nie mam za wiele lat, ale zwiedziłam już sporo gabinetów dentystycznych.
      Zaczęłam od Eurodentu, później był gabinet na Mackiewicza, potem na Lea, potem
      koło Bagateli. Byłam tez w amerykańskim przy pl. Szczepańskim, ale gabinety bez
      drzwi mi nie przypadły do gustu. Ostatnio trafiłam na ulicę Benedykta, zna ktoś
      tego dentystę. Ma długie terminy oczekiwania tylko czy rzeczywiście jest ok.? A
      może jakiegoś innego znacie? Zastanawiam się nad tym Komfort Dentem, skoro go
      tak chwalicie , ale boję się bólu, a podobno troszkę boli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka