Gość: milutek IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.08.04, 17:43 KOgo polecacie,jakie ceny,kogo odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tatiana Super dentystka IP: *.pl / *.pl 24.08.04, 17:51 Polecam gabinet stomatologiczny na Wallenroda 59/59. Przemiłe i dokładne dwie panie dentystki. Są absolutnie super, powinny dostać medal. Niestety to aż Prokocim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: Super dentystka IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.09.04, 17:41 tatina napisz ile kosztuje wizyta na prokocimiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.pl / *.pl 24.08.04, 17:53 Acha, i jeszcze jedno. Odradzam wszystkie spółdzielnie. Dobre są tylko gabinety prowadzone przez samych dentystów, a nie jakieś spółki, których właścicielem jest nie wiadomo kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutek Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.08.04, 18:21 dzieki bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy polecam paste do zebow blendamed IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 19:22 sa rozne rodzaje, ja lubie wybielajaca, nie bylem u dentysty odkad przestaly mi wypadac zeby mleczne Odpowiedz Link Zgłoś
kgeorge naprawdę warto 24.08.04, 19:44 Mieczysław Łazarz ul. Wspólna (znajdziesz, krótka ulica) służbowo "dowódca"Ambulatorium Chirurgii Szczękowej przy ul. Montelupich. www.uks.com.pl/home.html Naprawdę warto,porządny fachowiec. z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 21:49 Ja osobiscie "przerobilem" pol Krakowa - Centrum, Podgorze i Krowodrza. Zostalem przy Komfort-Dent (wiem lekko pretensjonalna nazwa) na ul. Mazowieckiej. Wlascicielka jest jednoczesnie "pracownica" - stomatologiem. Zero stresu (pomijajac ofkorz pierwsza wizyte), zero bolu a na efekty nie moge na razie narzekac (dwa lata od pierwszej wizyty). pzdr Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 21:51 Dodatek - to jest na Wojtowskiej, tuz przy Mazowieckiej stad prze-uliczenie moje. Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 25.08.04, 12:09 A czy stosują tam znieczulenie komputerowe lub bezigłowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.fund.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:34 WAND + zel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 25.08.04, 22:23 Czy wiesz może jak to znieczulenie się sprawdza ,czy jest naprawdę skutecznei czy rzeczywiście wkłuwanie nie boli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.metal.agh.edu.pl 26.08.04, 11:45 Jak sie sprawdza ? Pewnie, ze wiem bo wielokrotnie na mnie bylo praktykowane :) Najpierw taki zel na miejsce gdzie bedzie "wklucie" ta mini-igla a potem sama igielka (kontrola komputerowa ilosci wstrzykiwanego srodka). Jak chyba wiekszosc przedstawicieli plci brzydkiej panicznie sie kiedys balem widoku strzykawki w rekach dentysty (mysle o tym starym typie znieczulenia) - WAND mnie z tego strachu/stresu wyleczyl - uklucie komara w porownaniu z tym rodzajem znieczulenia (WAND) to olbrzymi bol :) pzdr - uszy do gory - strach ma TYLKO wielkie oczy Set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 26.08.04, 16:04 Dzięki za informację ,chyba sie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 25.08.04, 12:23 Gość portalu: Set napisał(a): > Ja osobiscie "przerobilem" pol Krakowa - Centrum, Podgorze i Krowodrza. Zostale > m przy Komfort-Dent (wiem lekko pretensjonalna nazwa) na ul. Mazowieckiej. Wlas > cicielka jest jednoczesnie "pracownica" - stomatologiem. Zero stresu (pomijajac > ofkorz pierwsza wizyte), zero bolu a na efekty nie moge na razie narzekac (dwa > lata od pierwszej wizyty). > > potwierdzam cała moja rodzinka tam chodzi do pani dr. Dagmary Bujok > Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 25.08.04, 17:36 Polecam Librodent na ul. Librowszczyzna. Leczę sie u dr Krawczyk (musze dodac że moje zęby były w opłakanym stanie). Jest naprawde profesjonalna, nie za droga , a przede wszystkim umie stosowac znieczulenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 26.08.04, 18:51 Znam P. Dr Krawczyk i rowniez moge z czystym sumieniem polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 31.08.04, 00:18 Prosze, napiszcie numer telefonu i ceny jakie tam sa. I ile razy tam sie chodzi przy leczeniu kanalowym? Slyszalam, ze w niektorych gabinetach prywatnych nawet 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza To jeszcze ceny poprosze:-) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.08.04, 12:17 znieczulenie,plomby,narkoza <jesli wykonuja>,usuwanie zeba.No takie podstawy:-) iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: To jeszcze ceny poprosze:-) IP: *.fund.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:43 uhmmm... moze jeszcze wymiary poczekalni, gabinetow i szczegoly dot. wygladu personelu ? ;))) A powaznie, telefon 631 05 60 i mila pani Ci wszystko powie.... (o cenach) Set Odpowiedz Link Zgłoś
f.gosia Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 09.09.04, 14:57 Odradzam "PRODENT" na osiedlu Niepodległości !!!!!! Parę dni temu zmieniałam plomby w górnych jedynkach: -zęby zrobione nieestetycznie, -źle osadzone plomby (brak możliwości użycia nici bo zęby praktycznie sklejone razem) -po trzech dniach jedna z jedynek się ułamała!!!! -po znieczuleniu komputerowym ból podniebienia przez 5 dni (co po normalnym nigdy nic nie odczuwam, -strata moich wydanych niemałych pieniędzy (wymiana plomb ponowna po 7 dniach już u specjality który stwierdził, że nie każdy ma zdolności manualne) Mam nauczkę nie chodzić do nie sprawdzonego dentysty!!!! (zachęciło mnie komputerowe znieczulenie Hi, Hi) Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 09.09.04, 17:10 A co sadzicie o dr. Agnieszce Drożdż, przyjmuje na pl. Szczepanskim w Klinice polsko-amerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.compower.pl 12.09.04, 21:24 A może ktoś zna jakiś dobry sprawdzony gabinet w Nowej Hucie ,bo do centrum to trochę daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee amer dent na pl szczepanskim IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.09.04, 22:08 tam jest juz tylko jedna dentystka do rzeczy dr KONTUREK (nie pamietam imienia) przedtem byla jeszcze dr Beata Korzeniowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: dentyści w Krakowie!!!kogo polecacie IP: *.compower.pl 14.09.04, 14:49 A w Hucie, HELP!!!!,BO MNIE BOLI ZĄB I TO CORAZ BARDZIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: dentyści w Krakowie!!!kogo polecacie IP: *.compower.pl 15.09.04, 12:56 Czy nikt w Nowej Hucie nie leczy zębów??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 byłam w Komfort-Dencie :) 24.09.04, 22:57 rzeczywiście - milutka obsługa, wolne terminy, robienie zęba nic nie bolało (znieczulenie solidne, prawie do tej pory czuję... :)), widać, że pani doktor wie co robi. hmmm, tylko dwa zastrzeżenia mam - ceny kosmiczne :(( ale cóż się dziwić - wyposażenie gabinetu też skomputeryzowane jak w kosmosie, więc się za to słono płaci no i (to do Ciebie, Set! :)) - z tym ukłuciem komara to jednak trochę przesadziłeś.... :)))) bolało jak gmerała tą igłą w te i z powrotem, chociaż wcześniej miejscowo znieczuliła. Ale to może tylko ja mam taki niski próg bólu :)) we wtorek muszę przejść się jeszcze raz, żeby skończyła kanał i zostawię następne 150zł. szkoda trochę takiej kasy, no ale... mam nadzieję, że raz a dobrze! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvik Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:19 Ja polecam goraco!!! APEX DENT- Podgorze, al. Dembowskiego 10 Wzgorze Lasoty Rewelacyjny jest tam p. Krzysztof Gonczowski, pasjonat i hiper profesjonalista!!! Wizyty tam to przyjemnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9919 Re: DENTYSCI W KRAKOWIE!!KOGO POLECACIE!!!!!!! 28.09.04, 12:11 Nie mam za wiele lat, ale zwiedziłam już sporo gabinetów dentystycznych. Zaczęłam od Eurodentu, później był gabinet na Mackiewicza, potem na Lea, potem koło Bagateli. Byłam tez w amerykańskim przy pl. Szczepańskim, ale gabinety bez drzwi mi nie przypadły do gustu. Ostatnio trafiłam na ulicę Benedykta, zna ktoś tego dentystę. Ma długie terminy oczekiwania tylko czy rzeczywiście jest ok.? A może jakiegoś innego znacie? Zastanawiam się nad tym Komfort Dentem, skoro go tak chwalicie , ale boję się bólu, a podobno troszkę boli. Odpowiedz Link Zgłoś