aaaniaaa 24.08.04, 22:15 W której szkole dobry hiszpański? (w cenie studenckiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nevermind Re: Hiszpański!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:50 centro espaniol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: Hiszpański!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.08.04, 00:25 tak? a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Hiszpański!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:47 pierwsza przecznica po prawej idąc zwierzyniecką od rynku... ja tam nie chodziłam-tylko do poligloty, ale przeniosla sie do centro z poligloty moja native speaker...fajna babka-dobrze uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Hiszpański!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:30 Hola! Polecam El Buen Tiempo na Tomasza 30 (tam gdzie szkoła SITA) - kurs kosztuje koło 550 za semestr. Uczyłam się tam i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_vera Re: Hiszpański!!!! 02.09.04, 17:32 Niedawno otworzyli również Insytut Cervantesa na ulicy Kanoniczej 12. Co prawda są to dopiero początki ich działalności w Krakowie i rozmiarowo jest skromnie, no ale to jest przecież kulturalne i edukacyjne przedstawicielstwo Hiszpanii za granicą! Semestr nauki kosztuje chyba 750zł, uczą native speakerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veritas Re: Hiszpański!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.01.05, 14:56 Z calym szacunkiem dla Centro Espanol, ale fakt, ze ucza nativos nie oznacza, ze umieja uczyc i nauczyc. Uczestniczylam nie w zajeciach, ale w farsie,nikt nic nie rozumie, wiec lektor tlumaczy po angielsku... ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś