Gość: Antoni IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 31.08.04, 12:01 Ostatnio doszły do mnie wieści, że w Prozaku bawi się sporo gejów. Byłem zaskoczony, bo jakoś nigdy tego nie zauważyłem. Czy to ja jestem ślepy, czy oni tak dobrze się maskują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortezzo Re: Geje w Prozaku? 31.08.04, 12:22 ...a na dobra sprawe - CO ZA ROZNICA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Geje w Prozaku? IP: 81.219.144.* 31.08.04, 15:29 tak, to prawda. Ale niby w jaki sposób spodziewałeś się zauważyć gejów...? Bo na czole tego nie mają wypisane - gwarantuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Geje w Prozaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:57 mnie nie przeszkadzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Geje w Prozaku? IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 31.08.04, 19:44 To nie był zarzut! Po prostu stwierdzenie. Mieszkam od pewnego czasu w Warszawie, w tamtych klubach geje (jasne, że nie wszyscy) są chyba bardziej rozpoznawalni, głównie przez awangardowe wręcz fryzury i ciuchy. W Prozaku wszyscy mieszczą się w mainstreamie. A co do samego klubu - jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś