Gość: MICHAL IP: *.awj.se 07.09.04, 19:04 BYLEM TAM W NIEDZIELE . PLAWILEM SIE W JACUZI Z MORFINKA_12 I SABBINA . NASTEPNYM RAZEM CHCIALBYM POZNAC OD TEJ STRONY ROWNIEZ H56 I LONGWEHICL. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 7 no i wyszlo.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 19:08 morfinka pierdoli cos o tym spartakusie w kazdym poscie (to zreszta ciekawe, jak to ludziom sie w pracy nudzi, ze tylko na forum siedza, jak wlasnie ten biedaczek- nigdy w weekend, nigdy wieczorem ,tylko dzien powszedni, ciekawe co na to przelozeni?), jak widac zna z wlasnych doswiadczen, od dupy strony, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORFINKA Re: no i wyszlo.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:21 pier*o;lić sam zacząłeś, ja zadałem kulturalne pytanie, jeśli myślisz że tylko weekend patrz uważniej. Bo nie tylko. Nie zawsze jednak piszę. POtem To TY zacząłeś jakies pierdoły więc powiedziałem że nie pozostanę w bezruchu (do którego pewnie przyzwyczajony jesteś) ale będę odpierał bzdurne ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL morfinka chodz na sianko na b z y k a n k o IP: *.awj.se 08.09.04, 15:26 powturzmy spartakusa moj mily......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfinka Re: no i wyszlo.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:25 Poza tym nie w każdym poście tylko w tych dotyczących Twojej osoby najdroższy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 ot typowy pedzio, jakich tu pelno IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:29 wyzej masz MICHALA, to raczej twoj target, ja do facetow nie pisze per najdrozszy, pedalku. w ogole zrob cos ze soba, bo na kazdy moj post odpisujesz dwa, trzy razy, masz jakies problemy z koncentracja? nawet nie chce myslec czym moga one byc spowodowane. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: ot typowy pedzio, jakich tu pelno 08.09.04, 15:34 Piszę tak bo Tobie jedna odpowiedź nie wystarcza, Tobie trzeba pewne rzeczy pokazać, podać na talerzyku. Co do targetów, to TY chyba o swoim się wypowiadasz, bo nie o moim. I nie chcę wiedzieć czym, spowodowana jest twoja potrzeba zaspokojenia targetowych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ot typowy pedzio, jakich tu pelno IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:38 moj target to plec przeciwna, o czym zreszta wszyscy wiedza, ja nie pisze do zadnego faceta per najdrozszy. jak cie takie rzeczy jak wyzywanie, a pozniej komplemenciki podniecaja to pisz do sabbiny, czy MICHALA, co chwile rzucaja swoimi adresami mailowymi. moze sie zalapiesz na jakas pedalska orgie, tylko oszczedz nam pozniej relacji na forum ! no to , ci pa pedalku... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: ot typowy pedzio, jakich tu pelno 08.09.04, 15:41 widzisz ci pa to jest właśnie to co mnie rajcuje. a co Ciebie??? To Twoim ulubionym tematem jest odsyłanie kogoś do i opisywanie imprez w Spartakusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ot typowy pedzio, jakich tu pelno IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:44 hehehe, no nie ja opisuje narazie ekscesy w spartakusie, bo nigdy tam nie bylem, MICHAL,sabbina, dwie rozne osoby swiadcza o twoich zabawach tam. bywa, juz nie walcz z prawda. zamknij paszcze i opusc forum, bo smrod sie juz dlugo ciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: ot typowy pedzio, jakich tu pelno 08.09.04, 15:49 Jak długo bądziesz ty tak długo będę ja. I nie opuszczę... Wyciągnąłem do Ciebie rękę a ty ją odrzuciłeś. OT CO. tu jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marihuanka O kurde ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:30 To wy same pedały jesteście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfinka no i wyszlo..wyszło właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15480099&a=15480099 Oto dowód tego jakie ty bzdury wygadujesz, no chyba że ty posługujesz się innym kalendarzem niż ja i zdecydowana większość naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 morfinka, kobierzyn czeka :D IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:32 nie zwlekaj, bo mozesz zaczac stanowic zagrozenie dla otoczenia, a czemu postronni ludzie maja cierpiec, hahaha. zajebisty link rzuciles, czekam na wiecej takich, ale pamietaj- najpierw lekarz, pozniej przyjemnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: morfinka, kobierzyn czeka :D 08.09.04, 15:36 Link, jak link, dowodzi tego że mylisz się wyrocznią nie jesteś. Każdy popełnia błędy, Jeśli przyznasz sie do tego że mnie zaatakowałeś bezpodstawnie odpuszczę sobie i dam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: morfinka, kobierzyn czeka :D IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:41 LOL, ja sie myle, ja nie jestem wyrocznia?? to ty miales puscic link osmieszajacy mnie, lukam co tam ciekawego jest napisane i znajduje twoj post. gratuluje, ale ciagle nie moge dojsc jak tamten post sie laczy ze mna. poza tym, ze pisal go pedal, ktory lata za mna po calym forum . glowkuj dalej biedaczku, ale moze w samotnosci, a nie osmieszaj sie publicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: morfinka, kobierzyn czeka :D 08.09.04, 15:48 Ja się nie ośmieszam. To TY dajesz się ośmieszać. Pedał, spartakus i inne - Twoje ulubione słowa do mnie nie trafiają. Zupełnie nic nie czuję. Choć ty p [ewnie podniecasz się wypisując te właśnie. Nie chcę wiedzieć co robisz drugą ręka że nigdy jak piszesz nie używasz polskich znaków. Co do postu - zarzuciłeś mi że piszę tylko do piątku a potem basta. Oto był dowód że się mylisz. A o jaki ośmieszający link Ci chodzi?? bo ja nie wiem. Nawiąż do niego, pokaż go. Pokaż jaki jesteś biegły w potruszaniu sie po archiwum. Bo i to mi kiedyś wytknąłeś. Popisuj się teraz sam. główkuj dalej biedaczku, ale może w samotnosci, a nie osmieszaj sie publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbina Re: no i wyszlo..wyszło właśnie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.09.04, 15:34 luki786 to morfinka ! pora to przyznac, zostawcie mojego lubego w spokoju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbina Re: Wyznaję prawdę o SPARTAKUSIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.09.04, 15:04 swarozyc byl tez z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZ Re: Wyznaję prawdę o SPARTAKUSIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:08 o co tu chodzi bo ja czegoś nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś