Dodaj do ulubionych

Okulickiego?

27.11.14, 20:26
Hej, czy ktoś z was kupuje/kupował mieszkanie na Okulickiego? Interesuje mnie Okulickiego IX, sprawdziłam dewelopera i jest ok, okolica mi się mega podoba więc tak chodze i się zastanawiam...
Obserwuj wątek
    • monikaaleksandra Re: Okulickiego? 01.12.14, 11:42
      Jeśli masz jeszcze odrobinę rozumu, uciekaj od tego pomysłu gdzie pieprz rośnie. Na temat Okulickiego pisano już wiele razy,m poszukaj w necie. Dla ciekawostki dodam, że przy etapie IX jest pozwolenie na budowę stacji benzynowej. Kronika Krakowska robiła nawet na ten temat materiał. Okoliczni mieszkańcy nie byli w stanie nawet zaprotestować, ponieważ deweloper budujący stację wykroił sobie dookoła inwestycji wąską działeczkę i wobec tego ew. opinie o budowie stacji mógł kierować sam do siebie i także sam mógłby się ew. oprotestować.
      Tiry jadące ulicą przez całą dobę plus tranzyt Proszowic przez osiedle przegoniłyby stąd nawet bezdomnego Lucyfera.
      Człowieku, jeśli ci życie miłe, uciekaj!
      Pozdrawiam, mieszkanka I etapu.
      • bannanamamma Re: Okulickiego? 04.12.14, 12:54
        Hej, no to nie jest do końca tak jak mówisz, jest duże prawdopodobieństwo, że stacja nie powstanie, bo sprzeciwiają się właśnie mieszkańcy i rada dzielnicy. Z tego co wiem, to postępowanie się wciąż toczy i mamy szanse wygrać. Przecież było mówione, że działka nie należy do dewelopera budującego na Okulickiego, tylko do tej firmy co chce postawić stację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka