sass_anka 27.11.14, 20:26 Hej, czy ktoś z was kupuje/kupował mieszkanie na Okulickiego? Interesuje mnie Okulickiego IX, sprawdziłam dewelopera i jest ok, okolica mi się mega podoba więc tak chodze i się zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaaleksandra Re: Okulickiego? 01.12.14, 11:42 Jeśli masz jeszcze odrobinę rozumu, uciekaj od tego pomysłu gdzie pieprz rośnie. Na temat Okulickiego pisano już wiele razy,m poszukaj w necie. Dla ciekawostki dodam, że przy etapie IX jest pozwolenie na budowę stacji benzynowej. Kronika Krakowska robiła nawet na ten temat materiał. Okoliczni mieszkańcy nie byli w stanie nawet zaprotestować, ponieważ deweloper budujący stację wykroił sobie dookoła inwestycji wąską działeczkę i wobec tego ew. opinie o budowie stacji mógł kierować sam do siebie i także sam mógłby się ew. oprotestować. Tiry jadące ulicą przez całą dobę plus tranzyt Proszowic przez osiedle przegoniłyby stąd nawet bezdomnego Lucyfera. Człowieku, jeśli ci życie miłe, uciekaj! Pozdrawiam, mieszkanka I etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
bannanamamma Re: Okulickiego? 04.12.14, 12:54 Hej, no to nie jest do końca tak jak mówisz, jest duże prawdopodobieństwo, że stacja nie powstanie, bo sprzeciwiają się właśnie mieszkańcy i rada dzielnicy. Z tego co wiem, to postępowanie się wciąż toczy i mamy szanse wygrać. Przecież było mówione, że działka nie należy do dewelopera budującego na Okulickiego, tylko do tej firmy co chce postawić stację. Odpowiedz Link Zgłoś