ka_thy 09.09.04, 08:46 Czy mogłabyś przypomnieć jak robiłaś koreczki, które tak wszystkim smakowały na pamiętnych imprezach plenerowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swing matko! koreczki? 09.09.04, 10:08 już nie pamiętam, że je w ogóle robiłam ;-) w każdym razie stosowałam zwykle uniwersalny zestaw: ser żółty, ogórek kiszony i kabanosik ale tak naprawdę - wszystko można zastąpić czymś innym pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: matko! koreczki? 09.09.04, 10:24 swing napisała: > > ser żółty, ogórek kiszony i kabanosik Tylko tyle? Widzisz, a ja je zapamiętałam jako niezwykłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nastrój, siostrzyczki, nastrój... 09.09.04, 10:28 miał znaczenie decydujące (tudzież fantastyczne towarzystwo)... :c) ps. pozdrówko z wygnania Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: nastrój, siostrzyczki, nastrój... 09.09.04, 10:40 "...fantastyczne towarzystwo..." przez grzeczność nie przeczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: matko! koreczki? 09.09.04, 10:40 mam nadzieję, że nie podejrzewasz mnie o ukrywanie jakichś tajemnic kulinarnych ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: matko! koreczki? 09.09.04, 11:01 swing napisała: > mam nadzieję, że nie podejrzewasz mnie o ukrywanie jakichś tajemnic kulinarnych > ;-))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: matko! koreczki? 09.09.04, 11:17 no dobra - zdradzę Ci tajemnicę: najlepsze ze wszystkich rzeczy na patyku są szaszłyki owocowe! mmmm... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: matko! koreczki? 09.09.04, 12:25 arbuz, winogrona, świeże brzoskwinie i różne inne owoce smaczne i kolorowe - nadziewa się je na długie patyczki, które można "na jeża" wbić w połówkę grejfruta albo - nawet efektowniej - arbuza proste, pyszne i śliczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: matko! koreczki? 09.09.04, 12:34 swing napisała: > no dobra - zdradzę Ci tajemnicę: > > najlepsze ze wszystkich rzeczy na patyku są szaszłyki owocowe! > mmmm... > > :-) no i po tajemnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: matko! koreczki? 09.09.04, 14:05 mam nadzieję, ze nie była to tajemnica rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś