Dodaj do ulubionych

pozdrawiam wszystkich serdecznie!

16.09.04, 10:19

Obserwuj wątek
    • dorota_snooker Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 10:35
      Witaj kolego po fachu ;)))))))))
      Miłego dnia !!!!!!!!
    • kru1 Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 10:36
      Czejo u mnie kawka...ach i szarlotka wczoraj upieczona z nadmiaru jabłek.
    • qlrafik cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:44
      kogoś chyba jednak jeszcze brakuje.. halo!!! pobudka!!!
      • columbia Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:47
        jak samopoczucie?

A gdzie kawa!!!!!!!!!!!!!!!
        • qlrafik Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:48
          niestety, ogólnie rzecz biorąc - beznadziejne :(
          • columbia Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:55
            ....mnie plecy bolą od siedzenia przy komputerze.....
            ale to tyle....

"gadajo, ze okład z młodej piersi na wsytko pomaga...."
            : )))))
            • dorota_snooker Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:56
              Patrzcie za okno SŁONKO się pojawiło !!!!!!!!!!!!!!!!
    • qlrafik Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:26
      pogoda wróciła na dobre! :)
      • swing Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:29
        to może jednak nie tak całkiem beznadziejnie...
        ;-)
        • qlrafik Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:39
          nie, nigdy nie jest aż tak beznadziejnie, żeby się poddawać :)
          qrcze, muszę sobie zmienić tą głupkowatą sygnaturkę...
    • Gość: greta Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:19
      w ten piekny dzionek..ale jakze jesienny...:))
      Bylam dzisiaj na uczelni- i oddalam zielnik...ufff..
      oj ta pogoda...pelna niespodzianek..ciekawe jaka bedzie jutro..oo..ide zrobic
      sobie kawcie..:)
      • swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:22
        fajnie - wypijemy razem
        a jak to jest z tym zielnikiem? oddałaś i będziesz coś jeszcze zdawać, czy to
        już koniec nauki?
        • Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:25
          Czesc Ci:)- zielnik oddalam- to jest powiazane z egzaminem z dendrologi(zdany
          w czerwcu:)), a w poniedzialek czeka mnie botanika:(
          • swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:33
            acha - zielnik był dendrologiczny i jest już z głowy
            gratulacje - coś poszło do przodu
            a ta botanika to pewnie jakaś niezgorsza kobyła
            nie martw się - będziemy trzymać kciuki w poniedziałek
            :-)
            swoją drogą - jak idziesz sobie na spacerek, to ta botanika tam za Tobą chodzi?
            pewnie to trochę uciążliwe
            ;-)
            • Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:40
              ...hihihi-nie zle trafilas z ta kobyla-facet zwie sie -kobylko...:)))))))
              a tak chodzi za mna a raczej-lezie za mna...:)))
              oo...i nie dziekuje:)
              • swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:46
                nomen-omen
                a zatem, kobyłka z wozu - babie lżej
                nie dziękuj, nie dziękuj
                jak już będziesz po, zastanowimy się jak możesz się zrewanżować za wsparcie ;-)
                • Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:54
                  oki...mam nadzieje ze podolam wyzwaniu:))))))))))))))
                  a co ty teraz porabiasz Swing??
                  w pracy, w domu, na spacerze... ???
                  takam ciekawa..:)))))))
                  • swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 14:00
                    w pracy
                    chwilowy zastój
                    ale nie narzekam
                    zwłaszcza, że dziś wszystko wydaje się jakieś radośniejsze

ps. to chyba się nazywa pschoza maniakalno-depresyjna ;-)))
                    • Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:05
                      psychoza..hmmm-ogladalam wszystkie trzy czesci(Hitchocka)-kto nakrecil nie
                      wiem....
                      tak sobie tylko..
                      tak dzisiaj wydaje sie wszystko takie radosne:))))))))))))
                      • qlrafik nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 14:40
                        ... co Cię tak straszy po nocach!
                        po co oglądasz takie filmy, jak Ci potem serduszko wali jak opszalałe. Greciu -
                        martwię się o Ciebie :)
                        • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:09
                          ooo....teraz juz nie ...bardziej mnie straszy..botanika...:)
                          a kiedys szczeki...;p
                          wole ogladac takie filmy z kims-ale jak nie ma to trza samemu....:))
                          • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:10
                            ... trza nakryć się kosem i kukać, a jak straszno to oczęta przymknąć...
                        • swing Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:11
                          :-)))

z tą "psychozą" nie mam nic wspólnego!
                          ;-)
                          • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:12
                            to sie wie..:))
                            o nakrywam sie, nakrywam- zasklaniam oczka raczkami- t tak przez paluszki
                            podgladam...:))
                            • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:17
                              podglądacz z Ciebie niepoprawny! nieładnie, a jak nie zdążysz, jak nagle pojawi
                              się jakieś cuś i zrobi Uuu! albo Łaa!, no to co wtedey będzie.
                              a usnąć kiedyś trza...
                              • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:21
                                to szybka przelaczam na cosik kolorowego i nuce sobie pioseke...:))
                                tak bylo z blair witch project...
                                aaa ja tam przeciez odwazna jestem...:)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:24
                                  genialny film!
                                  ja jak się boję to próbuję sobie przypomnieć jakiś dowcip...
                                  ...na przykład...eee...
                                  ........hm....., nieważne, znowu wpadnę w depresję..
                                  • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:34
                                    lepiej sobie ponucic...:))))))))))np. piosnke z "Nakarmic kruki"-
                                    piekna...:))))))))))))
                                    • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:40
                                      to das las promesas de mi amor... nistety nie znam espanol..
                                      • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:48
                                        ogladla bym sobie raz jeszcze....hmmm...i jeszcze na 'tango'- mam ochote...i
                                        cos czuje ze na cos jeszcze...glodna jestem-a zjadlam juz ...
                                        • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:49
                                          zawsze można tańczyć jedząc, co?
                                          • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:51
                                            oj, mozna, mozna- ale nie skakac- mozna sie zaksztusic:))))))))
                                            ale najpierw trzeba zrobic sobie cosik do jedzonka...:)
                                            • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:53
                                              ...chyba SOSIK... a zresztą, niech będzie ten cośik w sosiku..
                                              • Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:00
                                                sosik mam - zrobilam wczoraj- do golabkow- pieczarkowy- i uwazam ze jest
                                                przepyszny-ale chyba zjem sobie chlebik..
                                                • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 16:03
                                                  czyżbyś była ptakożercą, lub przynajmnie ptakolubna, bo te gołąbki to tak jakoś
                                                  regularnie od kilku dni... :))))
                                                  • Gość: greta-ghalabkow b Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:07
                                                  • Gość: greta Poprawka-jeszce raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:09
                                                    co za glupi komputer-
                                                    galabkow bylo baaardzo duzo- zostaly jeszce3
                                                    a co do golebi-ptakow- to ich niecierpie-i mogloby ivch wogole nie byc- zawsze
                                                    mnie bija skrzydlami...
                                                  • qlrafik Re: Poprawka-jeszce raz... 16.09.04, 16:12
                                                    no.... bo już się zastanawiałem cóż to się dzieje...
                                                    tia, gołębie jako istoty pierzasto-gruchająco-nawszystkosrające są ciężkie do
                                                    zniesienia (hm.. może w przypadky mówienia o ptakach określenie "do zniesienia"
                                                    nie jest zbytnio trafne, ale wiadomo o co chodzi..)
                                                  • qlrafik ? 16.09.04, 16:09
                                                    greta! ja Cię nie poznaję! coż to się tało?
                                                  • Gość: greta Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:12
                                                    z czym???
                                                    przeciez poprawilam....
                                                    ooo..a teraz musze wyjsc do apteki bo mi ja zamkna- za 15 minut bede z powrotem-
                                                    moze kupie sobie jakies ciastka...hmmm...zastanowie sie jeszcze- a wiec do
                                                    zobaczenia za 15min..moze ktos jeszcze sie ostanie....:))))))))))))))))))))
                                                  • qlrafik Re: ? 16.09.04, 16:13
                                                    narazka!
                                                  • Gość: greta jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:41
                                                    i kupilam sobie pyszne ciasteczka szrlotki..:)))))))))
                                                  • qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:43
                                                    szybka jesteś....
                                                  • swing Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:43
                                                    nie ma takich ciasteczek "szrlotki", ale i tak smacznego!
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:45
                                                    to ja dorzucam bounty... co by było bardziej kokośnie...
                                                  • swing zajęli się konsumpcją... 16.09.04, 16:48
                                                    ... i tyleśmy pogadali
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: zajęli się konsumpcją... 16.09.04, 16:50
                                                    a nic nie wcinam. jestem obecny jak nie wiem co...
                                                  • Gość: greta Re: zajęli się konsumpcją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:04
                                                    a ja sobie jem i pisze z pelna buzia-a to tak nieladnie...:)
                                                    i robi mi sie za slodko , wiec juz nic nie jem....:))
                                                    ja tez jestem...
                                                  • qlrafik Re: zajęli się konsumpcją... 16.09.04, 17:08
                                                    właśnie dostałem info, że znajomemu urodził się syn. wieczorem pępkówka, czy
                                                    zdrowo mieszać aspirynę z napojami wyskokowymi?... chyba nie, cóż każdy
                                                    eksperyment pcha naukę do przodu...
                                                  • swing może lepiej nie... 16.09.04, 17:10
                                                    odstaw aspirynę jak najszybciej!
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: może lepiej nie... 16.09.04, 17:17
                                                    wiem, wlaśnie przystępuję do operacji wypijania 2 sztuk sórowych jajek...
                                                  • Gość: greta Re: może lepiej nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:20
                                                    uuuu...niedobre-a moze lepiej zrobic sobie syropik z cebuli....i zdrowy i
                                                    pyszny....
                                                  • qlrafik Re: może lepiej nie... 16.09.04, 17:20
                                                    .... good idea!
                                                  • swing co????!!!! 16.09.04, 17:20
                                                    aspiryna, surowe jajka i napoje wyskokowe??!!
                                                    to się musi źle skończyć
                                                    mam nadzieję, że przyświeca Ci jakaś "ideja"
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: co????!!!! 16.09.04, 17:22
                                                    tak, masochistyczna skłonność obserwacji swojego organizmu w sytuacjach
                                                    ekstremalnych ( najwyżej skończy się pawianem) - sorry za brutalite -
                                                    dosłowność, wiem, że niektórzy dopiero co jedli... :)
                                                  • Gość: greta Re: co????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:25
                                                    jezeli to do mnie bylo to wybaczam- jezeli nie do mnie to wybaczam za
                                                    innych....:))
                                                  • qlrafik Re: co????!!!! 16.09.04, 17:26
                                                    Jezus nauczał: wybaczaj 77 razy! - ja nie z jakiejś sekty gdyby ktoś pytał...
                                                  • Gość: greta Re: co????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:33
                                                    a ja sobie wlasnie przepisuje slowa piosenki z 'Nakarmić kruki':)))))))))))
                                                  • Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:48
                                                    szybka, szybka bo apteka niedaleko..:)
                                                    a mialo byc szarlotki:))))))))))
                                                    hmm...bounty..moze byc-przynajmniej nie bedzie za slodko...:))))))
                                                  • qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:51
                                                    no to żeby urozmaicić to dorzucam jeszcze sezamki ( moja osobista obsesja)
                                                  • Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:13
                                                    oo...sezamki tez lubie...:))
                                                  • qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 17:17
                                                    byłem tego pewien...
                                                  • Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:21
                                                    ale kazdy lubi pieczarki...
                                                  • Gość: greta ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:22
                                                    mialo byc sezamki...:))
                                                  • swing Re: ups....:) 16.09.04, 17:24
                                                    ten sos pieczarkowy to Ci chodzi po głowie
                                                    może jednak idź zjeść coś konkretnego!
                                                    ;-)))
                                                  • qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:25
                                                    na przykład udziec jagnięcy w winie po pastersku :)
                                                  • Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:28
                                                    jak zrobisz to zjem...:)
                                                  • qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:29
                                                    ... hm.. jest tylko pewna przeszkoda techniczna... nie wiem jak je upakować do
                                                    internetu... :))))
                                                  • swing Re: ups....:) 16.09.04, 17:29
                                                    znęcasz się nade mną, głodną
                                                    a wychodzę dopiero za pół godziny
                                                    i mogę liczyć na jakąś obiado-kolację dopiero koło siódmej
                                                  • qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:30
                                                    dołączam się w bólu, pozdrowienia dla żołądka... :))
                                                  • qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:31
                                                    puk, puk listonosz!
                                                  • Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:39
                                                    ooo...jedzonko przyszlo..
                                                    listonosz dobry bo zapukal dwa razy...
                                                    :))))))))))))
                                                  • qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:49
                                                    miałem kiedyś ten tekst ale gdzieś mi się był zawieruczył... hola!
                                                  • Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:56
                                                    :))))))))))))
                                                    papapapatki...:))))))))
                                                  • qlrafik pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 18:05

• swing Re: pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 18:16
                                                    do juterka!
                                                  • qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 17:23
                                                    ...taaa... zwłaszcza w sosie, na plackach ziemniaczanych ( zodrobiną cukinii-
                                                    rewelacja!!!) - na wierzch łyżeczka śmietany. nie do opisania!
                                • swing ale się nakombinujesz... 16.09.04, 15:27
                                  ;-)

zdecydowanie wolę oglądać filmy od początku do końca i z przyjemnością
                                  wczoraj miałam wieczór z "czekoladą" - pycha!
                                  • Gość: greta Re: ale się nakombinujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:30
                                    ale w telewizji wczesniej lecial...-tez ogladalam- ale nie mialam czekoladki
                                    zadnej do zjedzenia...:(
                                    Blair witch...genialny, ale przerazajacy- zwlaszcza scena w tym domu...
                                    • qlrafik Re: ale się nakombinujesz... 16.09.04, 15:41
                                      ...tak, film do którego wracam co jakiś czas żeby się trochę poprzerażać.
                                      jak nie ma filmu to słucham planów gospodarczych samoobrony... to samo wrażenie
                                      + wątki komediowo ( będzie lepiej) sensacyjne ( talibowie w Klewkach)...
                                  • qlrafik Re: ale się nakombinujesz... 16.09.04, 15:44
                                    bratnia dusza....
                                    • Gość: greta Re: ale się nakombinujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:52
                                      ..:)
                          • qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:14
                            gdzie te psy-chodzą...?
    • qlrafik witam tych którzy doszli!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:45
      cieszę się, że każdy już ma coś z głowy... to miłe uczucie
    • Gość: greta uuuu....zaraz zwariuje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:11
      ten przeklety krzyzyk w kwardaciku lata, tzn.stoi na ekranie(:)), i nie chce
      zniknac....uuuuuuuu...mimo ze ciagle w niego klikam i klikam!!!!!
    • Gość: greta A wiecie co? ja juz ide... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:56
      tak wiec mowie wam papapapapapa...do nastepnego razu...do jutra...:)))))))))
      aa...i smacznego obiadu-kolacjii zycze...:))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka