dorota_snooker Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 10:35 Witaj kolego po fachu ;))))))))) Miłego dnia !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kru1 Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 10:36 Czejo u mnie kawka...ach i szarlotka wczoraj upieczona z nadmiaru jabłek. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:44 kogoś chyba jednak jeszcze brakuje.. halo!!! pobudka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:47 jak samopoczucie? A gdzie kawa!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:48 niestety, ogólnie rzecz biorąc - beznadziejne :( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:55 ....mnie plecy bolą od siedzenia przy komputerze..... ale to tyle.... "gadajo, ze okład z młodej piersi na wsytko pomaga...." : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: cieszę się że jesteście 16.09.04, 10:56 Patrzcie za okno SŁONKO się pojawiło !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:26 pogoda wróciła na dobre! :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:29 to może jednak nie tak całkiem beznadziejnie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: pozdrawiam wszystkich serdecznie! 16.09.04, 11:39 nie, nigdy nie jest aż tak beznadziejnie, żeby się poddawać :) qrcze, muszę sobie zmienić tą głupkowatą sygnaturkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:19 w ten piekny dzionek..ale jakze jesienny...:)) Bylam dzisiaj na uczelni- i oddalam zielnik...ufff.. oj ta pogoda...pelna niespodzianek..ciekawe jaka bedzie jutro..oo..ide zrobic sobie kawcie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:22 fajnie - wypijemy razem a jak to jest z tym zielnikiem? oddałaś i będziesz coś jeszcze zdawać, czy to już koniec nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:25 Czesc Ci:)- zielnik oddalam- to jest powiazane z egzaminem z dendrologi(zdany w czerwcu:)), a w poniedzialek czeka mnie botanika:( Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:33 acha - zielnik był dendrologiczny i jest już z głowy gratulacje - coś poszło do przodu a ta botanika to pewnie jakaś niezgorsza kobyła nie martw się - będziemy trzymać kciuki w poniedziałek :-) swoją drogą - jak idziesz sobie na spacerek, to ta botanika tam za Tobą chodzi? pewnie to trochę uciążliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:40 ...hihihi-nie zle trafilas z ta kobyla-facet zwie sie -kobylko...:))))))) a tak chodzi za mna a raczej-lezie za mna...:))) oo...i nie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 13:46 nomen-omen a zatem, kobyłka z wozu - babie lżej nie dziękuj, nie dziękuj jak już będziesz po, zastanowimy się jak możesz się zrewanżować za wsparcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:54 oki...mam nadzieje ze podolam wyzwaniu:)))))))))))))) a co ty teraz porabiasz Swing?? w pracy, w domu, na spacerze... ??? takam ciekawa..:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Witam:))))))))))))) 16.09.04, 14:00 w pracy chwilowy zastój ale nie narzekam zwłaszcza, że dziś wszystko wydaje się jakieś radośniejsze ps. to chyba się nazywa pschoza maniakalno-depresyjna ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Witam:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:05 psychoza..hmmm-ogladalam wszystkie trzy czesci(Hitchocka)-kto nakrecil nie wiem.... tak sobie tylko.. tak dzisiaj wydaje sie wszystko takie radosne:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 14:40 ... co Cię tak straszy po nocach! po co oglądasz takie filmy, jak Ci potem serduszko wali jak opszalałe. Greciu - martwię się o Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:09 ooo....teraz juz nie ...bardziej mnie straszy..botanika...:) a kiedys szczeki...;p wole ogladac takie filmy z kims-ale jak nie ma to trza samemu....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:10 ... trza nakryć się kosem i kukać, a jak straszno to oczęta przymknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:11 :-))) z tą "psychozą" nie mam nic wspólnego! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:12 to sie wie..:)) o nakrywam sie, nakrywam- zasklaniam oczka raczkami- t tak przez paluszki podgladam...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:17 podglądacz z Ciebie niepoprawny! nieładnie, a jak nie zdążysz, jak nagle pojawi się jakieś cuś i zrobi Uuu! albo Łaa!, no to co wtedey będzie. a usnąć kiedyś trza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:21 to szybka przelaczam na cosik kolorowego i nuce sobie pioseke...:)) tak bylo z blair witch project... aaa ja tam przeciez odwazna jestem...:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:24 genialny film! ja jak się boję to próbuję sobie przypomnieć jakiś dowcip... ...na przykład...eee... ........hm....., nieważne, znowu wpadnę w depresję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:34 lepiej sobie ponucic...:))))))))))np. piosnke z "Nakarmic kruki"- piekna...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:40 to das las promesas de mi amor... nistety nie znam espanol.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:48 ogladla bym sobie raz jeszcze....hmmm...i jeszcze na 'tango'- mam ochote...i cos czuje ze na cos jeszcze...glodna jestem-a zjadlam juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:49 zawsze można tańczyć jedząc, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:51 oj, mozna, mozna- ale nie skakac- mozna sie zaksztusic:)))))))) ale najpierw trzeba zrobic sobie cosik do jedzonka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:53 ...chyba SOSIK... a zresztą, niech będzie ten cośik w sosiku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:00 sosik mam - zrobilam wczoraj- do golabkow- pieczarkowy- i uwazam ze jest przepyszny-ale chyba zjem sobie chlebik.. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 16:03 czyżbyś była ptakożercą, lub przynajmnie ptakolubna, bo te gołąbki to tak jakoś regularnie od kilku dni... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta-ghalabkow b Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Poprawka-jeszce raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:09 co za glupi komputer- galabkow bylo baaardzo duzo- zostaly jeszce3 a co do golebi-ptakow- to ich niecierpie-i mogloby ivch wogole nie byc- zawsze mnie bija skrzydlami... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Poprawka-jeszce raz... 16.09.04, 16:12 no.... bo już się zastanawiałem cóż to się dzieje... tia, gołębie jako istoty pierzasto-gruchająco-nawszystkosrające są ciężkie do zniesienia (hm.. może w przypadky mówienia o ptakach określenie "do zniesienia" nie jest zbytnio trafne, ale wiadomo o co chodzi..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:12 z czym??? przeciez poprawilam.... ooo..a teraz musze wyjsc do apteki bo mi ja zamkna- za 15 minut bede z powrotem- moze kupie sobie jakies ciastka...hmmm...zastanowie sie jeszcze- a wiec do zobaczenia za 15min..moze ktos jeszcze sie ostanie....:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:41 i kupilam sobie pyszne ciasteczka szrlotki..:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:43 nie ma takich ciasteczek "szrlotki", ale i tak smacznego! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:45 to ja dorzucam bounty... co by było bardziej kokośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: zajęli się konsumpcją... 16.09.04, 16:50 a nic nie wcinam. jestem obecny jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: zajęli się konsumpcją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:04 a ja sobie jem i pisze z pelna buzia-a to tak nieladnie...:) i robi mi sie za slodko , wiec juz nic nie jem....:)) ja tez jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: zajęli się konsumpcją... 16.09.04, 17:08 właśnie dostałem info, że znajomemu urodził się syn. wieczorem pępkówka, czy zdrowo mieszać aspirynę z napojami wyskokowymi?... chyba nie, cóż każdy eksperyment pcha naukę do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: może lepiej nie... 16.09.04, 17:17 wiem, wlaśnie przystępuję do operacji wypijania 2 sztuk sórowych jajek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: może lepiej nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:20 uuuu...niedobre-a moze lepiej zrobic sobie syropik z cebuli....i zdrowy i pyszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
swing co????!!!! 16.09.04, 17:20 aspiryna, surowe jajka i napoje wyskokowe??!! to się musi źle skończyć mam nadzieję, że przyświeca Ci jakaś "ideja" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: co????!!!! 16.09.04, 17:22 tak, masochistyczna skłonność obserwacji swojego organizmu w sytuacjach ekstremalnych ( najwyżej skończy się pawianem) - sorry za brutalite - dosłowność, wiem, że niektórzy dopiero co jedli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: co????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:25 jezeli to do mnie bylo to wybaczam- jezeli nie do mnie to wybaczam za innych....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: co????!!!! 16.09.04, 17:26 Jezus nauczał: wybaczaj 77 razy! - ja nie z jakiejś sekty gdyby ktoś pytał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: co????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:33 a ja sobie wlasnie przepisuje slowa piosenki z 'Nakarmić kruki':))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:48 szybka, szybka bo apteka niedaleko..:) a mialo byc szarlotki:)))))))))) hmm...bounty..moze byc-przynajmniej nie bedzie za slodko...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 16:51 no to żeby urozmaicić to dorzucam jeszcze sezamki ( moja osobista obsesja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:13 oo...sezamki tez lubie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: jestem juz -jak by kto pytal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:21 ale kazdy lubi pieczarki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:22 mialo byc sezamki...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ups....:) 16.09.04, 17:24 ten sos pieczarkowy to Ci chodzi po głowie może jednak idź zjeść coś konkretnego! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:25 na przykład udziec jagnięcy w winie po pastersku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:28 jak zrobisz to zjem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:29 ... hm.. jest tylko pewna przeszkoda techniczna... nie wiem jak je upakować do internetu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ups....:) 16.09.04, 17:29 znęcasz się nade mną, głodną a wychodzę dopiero za pół godziny i mogę liczyć na jakąś obiado-kolację dopiero koło siódmej Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:30 dołączam się w bólu, pozdrowienia dla żołądka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:39 ooo...jedzonko przyszlo.. listonosz dobry bo zapukal dwa razy... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ups....:) 16.09.04, 17:49 miałem kiedyś ten tekst ale gdzieś mi się był zawieruczył... hola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ups....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:56 :)))))))))))) papapapatki...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: jestem juz -jak by kto pytal 16.09.04, 17:23 ...taaa... zwłaszcza w sosie, na plackach ziemniaczanych ( zodrobiną cukinii- rewelacja!!!) - na wierzch łyżeczka śmietany. nie do opisania! Odpowiedz Link Zgłoś
swing ale się nakombinujesz... 16.09.04, 15:27 ;-) zdecydowanie wolę oglądać filmy od początku do końca i z przyjemnością wczoraj miałam wieczór z "czekoladą" - pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ale się nakombinujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:30 ale w telewizji wczesniej lecial...-tez ogladalam- ale nie mialam czekoladki zadnej do zjedzenia...:( Blair witch...genialny, ale przerazajacy- zwlaszcza scena w tym domu... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ale się nakombinujesz... 16.09.04, 15:41 ...tak, film do którego wracam co jakiś czas żeby się trochę poprzerażać. jak nie ma filmu to słucham planów gospodarczych samoobrony... to samo wrażenie + wątki komediowo ( będzie lepiej) sensacyjne ( talibowie w Klewkach)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ale się nakombinujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:52 ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: nooo... i wyszło szydło z wora! już wiem... 16.09.04, 15:14 gdzie te psy-chodzą...? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik witam tych którzy doszli!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:45 cieszę się, że każdy już ma coś z głowy... to miłe uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta uuuu....zaraz zwariuje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:11 ten przeklety krzyzyk w kwardaciku lata, tzn.stoi na ekranie(:)), i nie chce zniknac....uuuuuuuu...mimo ze ciagle w niego klikam i klikam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta A wiecie co? ja juz ide... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:56 tak wiec mowie wam papapapapapa...do nastepnego razu...do jutra...:))))))))) aa...i smacznego obiadu-kolacjii zycze...:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś