serta 17.09.04, 18:56 Qlrafik ... gdzie jestes? Jednak potrzebuje sie na kims wyzyc? Chociaz jedna,malutka zlosliwosc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serta obudziłam się i ... 18.09.04, 10:36 eee ... ale pomysly macie.To ja juz bym wolala w gory pojechac,wdrapac sie na jakas gorke,zaszyc w cichym miejscu z ladnym widokiem i tam sie pobzykac,a nie nad Wisla ... pewnie jeszcze rejony Kazimierza macie na mysli - fuj,tam smierdzi :/ nie,nie Odpowiedz Link Zgłoś
viria i tak... 18.09.04, 17:44 ...na sam poczatek dnia miały byc złośliwości? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 18.09.04, 18:31 ach ... byl taki plan,ze beda,albo chociaz jedna malutka,a tu nic ... bedzie za to wielka jutro jak sie okaze,ze to nie ja wygralam te 18 mln w totka :/ a juz sobie zaplanowalam co kupie ;) a jak nie wygram,to nadal mi bedzie brakowalo kilku tysiecy na mojego,brzydko mowiac,zapierdalacza :((( Odpowiedz Link Zgłoś
viria :))) 18.09.04, 18:40 Nic się nie przejmuj (uprzedzam potencjalne niepowodzenia jutrzejsze :))) jak nie tym razem to następnym!Plany napewno sie przydadzą, bo nie będziesz zaskoczona przy tym "następnym" - grunt to byc przygotowanym!Nadzieji nie trać, plany masz a to podstawa! :o)A może jednak się uda...może, bo czemu nie?!Kciuki trzymam, pamięci na niewyzłaszczanie się na mnie sie polecam :o).Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
serta hihi :) 18.09.04, 18:47 Plan to ja mam juz od dawna,tylko czasem niepotrzebnie zabieram ze soba karte i potem rezultaty ... "kurcze,cos mam malo pieniedzy :/" ... ale - grunt,to byc dobrej mysli! a jak! :) no jak nie wygram ... jak nie wygram w duzego lotka,to postawilam jeszcze na wszelki wypadek piatke w multi - zawsze to te 330 zl na pocieszenie ;))) hihi.Ale wygram na pewno w oby dwa - tym razem mam pewniaki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
viria Re: hihi :) 18.09.04, 18:55 No jak tak, to napewno sie uda!Oj, napewno!!!Przecież rozsądnie się zabezpieczyłaś tym multi, tak na wszelki wypadek :)Ale i tak masz pewniaki...niema co sie przejmować, ciepła kąpiel, szmpan i dobre mysli - na poczet wygranej!Co do karty, to czasem faktycznie lepiej jej przy sobie nie mieć...No ale to Ciebie juz chyba nie dotyczy, biorac pod uwagę pewniaki!:o) Będę jutro czekac na wiadomości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viria no i... 18.09.04, 18:57 kciuki trzymam dalej!!!A jak sie czuje człowiek na dzień przed tak wielką wygraną? :0))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta no i... 18.09.04, 22:34 no i ... moge Ci powiedziec jak sie czuje czlowiek,w portfelu ma niecale 20 zl ... i przed oczami perspektywe tego,ze bede sobie musiala kupic zapierdalacza za kilka tysiecy i kilkuletniego,zamiast za kilkanascie i z salonu :( ech ... moze do kolejnej kumulacji pojawi sie jakas nowa gsxr-ka ;) heh ... w sumie,to ta nie byla jakas taka super ;) 749 cm3 pojemnosci,140 KM,ponad 270 km/h to rzeczywiscie nie dla mnie ... phi ... Moze u konkurencji znajde cos lepszego do nastepnego losowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serta obudziłam się i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 07:49 ... i dalej nie dowierzam,ze jednak te 20 zl w portfelu to prawda :( ech ... jade w cholere ;))) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś