Dodaj do ulubionych

Miejsca przyjane rowerom, wybrane wpisy od 11 d...

IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.09.04, 16:28
Dobre miejsce to przede wszystkim miejsce widoczne. To chyba najlepszy sposób
na złodzieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luc M1!!! IP: 10.30.39.* 22.09.04, 10:59
      Dla mnie zdecydowany faworyt z wielu względów - przede wszystkim duży parking z
      ochroną, gdzie można spokojnie zostawić rower i bez obaw spędzać czas na
      zakupach. Ktokolwiek jeździ jednośladem, ten wie, że to nie zatłoczone
      samochodami ulice są największym utrudnieniem, ale złodzieje. Ostatnio zwinęli
      mi rower z balkonu na 2 piętrze! Przy okazji życzę złodziejowi - trasy "Rower
      Friendly"
    • Gość: yndur Re: Miejsca przyjane rowerom, wybrane wpisy od 11 IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.10.04, 23:06
      trasa rowerowa bulwarami Wisły i dalej aleją Waszyngtona do Kopca Kościuszki i
      dalej w kierunku lasku Wolskiego i po lesie Wolskim wspaniały kontakt z przyrodą
    • stalynick friendly na pewno nie jest opolska..... (wypadek) 05.10.04, 18:40
      około godzini 15.30 u zbiegu ulic Gdyńskiej i Opolskiej widziałem dziś jak
      lekarze pakowali do karetki potrąconą przez samochód dziewczynę (sama wsiadła
      na nosze [wiadomo - gorset na szyi, zakrwawiona twarz i ubranie, koła z lekkimi
      ósemkami, porozrzucane środki opatrunkowe, rozbita przednia szyba w aucie]).

Szkoda że na takiej arterii nie ma ścieżki rowerowej. Mam nadzieję że nic
      dziewczynie nie bedzie

(przypuszczam, że przejeżdżała lub przeprowadzała rower przez przejscie dla
      pieszych, a ten ktoś przejeżdżał na czerwonym [bo raczej wątpię by wyjeżdżał
      (wyjeżdżała - bo to kobieta) z Gdyńskiej w prawo z taką prędkością by rozbic
      głową szybę])
      Druga opcja to to, że mogła jechać opolską a ten ktoś o nią zawadził (gdyby
      była ścieżka...)

A może to dziewczyna popełniła błąd.... (najważniejsze by nic jej nie było)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka