Gość: Papuga IP: *.veranet.pl 19.09.04, 09:29 BArdzo proszę jeśli znacie podajcie numer.Ostatnio musiałam korzystać i zauważyłam że są duże różnice w cenie.Dzięki za pomoc. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Najtańsze Taxi w Krakowie? IP: *.comnet.krakow.pl 19.09.04, 10:16 unikajcie taksówek stojacych przed dworcem PKP. Nie pamiętam jaką nazwę nosi ta korporacja, ale złodzieje pierwszej klasy. Osobiście korzystam z sieci rado-taxi 919 oraz 96-22 chociaż z tej ostatniej kierowca ciemnego fiata Tempra zawyżył cenę przejazdu o 50% /kierowca z brodą/ gdy odwoził moją matkę. Gdy zadzwoniłem do dyspozytora powiedziano mi ,że powinienem wziąść wydruk z kasy fiskalnej /paragon/. Wydaje mi się ,że kierownictwo tej sieci samo powinno podjąć kontrole wobec takiego kierowcy, bo psuje innym uczciwym kierowcom,markę. Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: Najtańsze Taxi w Krakowie? 19.09.04, 13:10 Korzystam z Radio Taxi 9633 (Taxi-Partner). Niedrogo, skromnie, ale uczciwie. Gdy brakuje im samochodów - kierują pod inny numer. Za ich pośrednictwem przekazywałem też przesyłki (14 zł), z ich pomocą odpalałem w zimie samochód (15 zł). Lubię ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re:Partner taxi polecam IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.09.04, 14:08 Potwierdzam,Ci z Partnera to faktycznie nie sa drodzy i kierowcy jacys sympatyczni,Nie sa drodzy a konkretni. Korzystam z ich uslug i nie narzekam, POlecam,jak najbardziej. 919 i te dwojki to wyjadacze i nieuczciwi kierowcy,wydaje im sie ze im wszystko wolno, Ale jak im zabiora numer 919 juz wkrotce to im dobrze zrobi.Beda musieli miec jak inni 4 cyfrowy.Dobrze im tak,szpanerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papuga Re: Najtańsze Taxi w Krakowie? IP: *.veranet.pl 19.09.04, 13:55 Dzięki wielki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Najtańsze Taxi w Krakowie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.09.04, 14:49 ja bardzo lubię Barbakan - ma bardzo miłych kierowców i nie trzeba za każdym razem podawać adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re:Barbakan dwa razy mnie zawódł ? IP: *.comnet.krakow.pl 19.09.04, 15:58 nie przyjechali na wezwanie, o mały włos a spóżniłbym się na pociąg. Czekałem przed blokiem 15 minut.Beznadziejna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re:Barbakan dwa razy mnie zawódł ? IP: *.compower.pl 19.09.04, 19:11 Ja tez juz wiecej nie skorzystam z Barbakanu ... w porowaniu z innymi sieciami drogo ... no i obsluga nie najmilsza ... Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re:Barbakan dwa razy mnie zawódł ? 19.09.04, 20:59 tak naprawde nei ma jedenj sprawdzonej firmy:) Bardzo duzo jezdze taksowkami z racji pracy, na poczatku wawel,ale obsluga byla ..no wlasnei jakas taka niemila, potem dlugo z Partnerem,ale po tym jak kierowca opieprzyl nas ze ze tak dlugo czekal (schodzilam z babcia staruszka z pietra i uprzedzalam w centrali ze chwile to potrwa) jakos mnie znichecil,ostanio jezdze z Barbakanem,od Partnera minimalnie drzsi ,fakt,ale chyab juz jestem rospoznawalna bo mimo jakiejs wpadki czasem, jezdzi mi sie z nimi milo. Anula36@gazeta.pl GG 1992072 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re:Barbakan dwa razy mnie zawódł ? IP: *.szuwarowa.krakow.pl 21.09.04, 20:32 oooo dokladnie to samo mnie spotkalo: Barbakan nie przyjechal i nie dotarlem do teatru, co wiecej podobna sytuacja spotkala mnie nie pierwszy raz. Od tamtej pory nie korzystam z ich uslug - no i nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś