Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:33 Nie lubię PO ale za pogonienie trutnia Barczyka przybijam "piątkę". Wstydu chłop nie ma! Jeszcze się Gil powinien próbować przykleić :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc lepszy !! Re: Nowi ludzie PO:Barczyk z PZPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:46 Czy Barczyk to ten z PZPR-u,ktoremu rekomendacji udzialal tow.Kubiak-jesli tak to calkiem niezle.a tow.posel Szczypinski -jeden z nielicznych czerwonych matematyków -czy on tez jest w PO czy w przysposobieniu obronnym(po) czas pokazac jakie to naprawde jest PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqwa Re: Nowi ludzie PO IP: *.n4u.krakow.pl 19.09.04, 22:46 No tak, mostów "do nikąd" nawe Marek Pol nie budował. Gołaś to potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator SAMORZONDOWIEC TYSIĄCLECIA! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.09.04, 22:50 Samorządowiec Tysiąclecia Barszczyk sie nie dostał do peo? Hihihi ;-) Wreszcie niedojde potraktowano właściwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Gołaś w Platformie Obywatelskiej ? niech spada IP: *.comnet.krakow.pl 20.09.04, 08:41 po jaką cholerę partia przyjmuje tych starych dziadów. Tutaj potrzeba świeżej krwi,ludzi przebojowych majacych nowe spojrzenie na świat.Mam zamiar głosować na PO, ale jak tacy ludzie mają spełniać moje oczekiwania, to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Gołaś w Platformie Obywatelskiej ? niech spa IP: *.europarl.eu.int 20.09.04, 16:20 Niech spada i to najlepiej kolejka linowa z AGH do Cichego Kacika, ktora chcial zbudowac. Wielki budowniczy ... Dobre sobie. Niekompetentny palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston Re: Gołaś w Platformie Obywatelskiej ? niech spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:25 Dokładnie, Gołasia nie chcemy!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się, nie róbcie z PO karierowiczów.... Róbcie partię nowoczesną, postawcie na młodych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: SAMORZONDOWIEC TYSIĄCLECIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:55 Ja bardzo przepraszam, ale któż teraz będzie organizował bale samorządowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcherek Majchrowski też, dlaczego nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:34 Zaledwie 2 lata temu, Rokita publicznie poparł Majchrowskiego w II turze wyborów prezydenta Krakowa. Fijak bardzo usilnie przygotowywał go do kampanii, szczególnie do debaty telewizyjnej. No to najwyższy czas, by swojego zaufanego prztulić w PO. W końcu to, wprawdzie pożal się Boże, ale prezydent Krakowa, i to dzięki Rokicie i Fijakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Karierowicze przybyli karierowiczom z UWbis IP: *.zax.pl 20.09.04, 08:43 Karierowicze przybyli karierowiczom z UWbis czyli PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: o Raś następny karierowicz IP: *.zax.pl 20.09.04, 08:45 kiedy ludzie dostrzegą że Raś to karierowicz i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista PO-Przekretas Oswiecony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:14 W PO to sa tacy inteligentni przekretacze-kazdy ma na sumieniu nie mniejsze kanty niz SLD-w koncu to samo towarzystwo -liczy sie jedynie KPN i my sie odbudujemy z dziadkiem Moczulskim .. Teraz jedyna opcja tt wymienic wszystkich :Barczykow,Rokitow i innych burkow - dosyc bagna w polityce narobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjny Re: Nowi ludzie PO IP: *.bci.net.pl 20.09.04, 10:15 znowu barczyk - mdło się robi. Tupet bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Nowi ludzie PO IP: *.streamcn.pl 20.09.04, 10:22 Młodym w głowach sie poprzewracalo, ale pewnie dostaną kubły zimnej wody to im się odmieni.Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Nowi ludzie PO IP: *.local.pl / *.crowley.pl 20.09.04, 11:11 Z artykułu wynika ja to władza dobra jest,i musi przynosic korzysci majatkowe,skoro do niej tak się garną.Przykładem tego jest porzucanie swych parti i wpychanie sie na siłe do PO.Jak wynika z sądaży to PO.ma wyskokie notowania.Mamy przykład jakich mamy polityków,kórzy za stołek sprzedali by wszystkie swietosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URWIS Re: Nowi ludzie PO IP: *.local.pl / *.crowley.pl 20.09.04, 11:32 Wszyscy politycy,zachwują sie skoczkowie przez płotki.Zmieniaja partie jak rekawiczki,i szukaja wejscia do władzy.Krytkuja SLD.a niczym od nich sie nie różnią.ROKITA taki sam jak pozostali.Kto chce głosowac na takich wybranców.To są nieroby i szukaja łatwego zycia a przy tym chcą zbic kase.Przy każdej okazjistarają wspierac sie kosciołem kat.a cygania,i nichcą sie wyspowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś