Dodaj do ulubionych

I co seven

IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:15
Wisełka zaczyna rozpieszczać.Zagłębiu wtłukli pokazowo 7 brameczek,a my
marudzimy o spadku formy...Spadek faktycznie mają,lekki ,ale w naszej
śmiesznej lidze i tak na Gwiazdkę nie ma mocnych.:))))))
Obserwuj wątek
    • seven Re: I co seven 26.09.04, 12:21
      hehe, odwolam wszystko jak powioza gruzinow do zera albo do jednego:)) narazie wole sie
      umartwiac, w razie przykrej niespodzianki w czwartek latwiej bedzie mi ja zniesc ! chociaz to 7:1
      robi wrazenie, trzeba przyznac;)
      • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:30
        Eee,ja myślę,że z Gruzinami dadza sobie radę.Po prostu zlekceważyli ich i
        tyle...
        • peteen Re: I co seven 26.09.04, 12:34
          najśmieszniejsze jest to, że pomimo tylu efektownych zwycięstw za moment
          wisełka może spaść na 2 miejsce w tabeli...
          ;c)
          • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:50
            E tam Peteen,głupoty opowiadasz-Groclin jest za "cienki" na lidera.To miejsce
            jest już zarezerwowane:))))))))
            • peteen Re: I co seven 26.09.04, 12:51
              ale to dyskobolia jest jedynym zespołem z samymi zwycięstwami...
              ;c)
              • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:56
                Do czasu ,mój drogi ,do czasu....;)))))))))))))))))))))))))))0
                • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 19:02
                  A nie mówiłem??:))))
              • Gość: 7 Re: I co seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:35
                kwadrans do konca meczu i cracovia prowadzi z groclinem... czuje, ze tak sie skonczy ;))
                • Gość: 7 faktycznie groclin za cienki na lidera IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:56
                  2-0 dla Cracovii i Wisla pozostaje liderem . heh, nie spodziewalem sie, ze groclin nawet nie
                  strzeli gola !
                • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 18:56
                  Wygrali:))).W zasadzie moje serduszko bije przy Reymonta,ale jak Cracovia
                  wygrywa to też sie cieszę.Dziwny jakiś jestem...
                  • Gość: 7 Re: I co seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:59
                    > Wygrali:))).W zasadzie moje serduszko bije przy Reymonta,ale jak Cracovia
                    > wygrywa to też sie cieszę.Dziwny jakiś jestem...

jak dla mnie- w pelni normalny:))) ja tez kibicuje wisle, ale jak gra cracovia to tez zycze im
                    dobrze . i z tego co wiem, nie jestesmy sami ;)
                    • Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 19:01
                      Mała poprawka.W dwóch meczach w tym sezonie wyjatkowo nie będę życzył Cracovii
                      zwycięstwa:)))
                      • stary71 Wcale nie jestescie dziwni! 26.09.04, 19:51
                        Tak powinno być! (Cracooooovia!) Niech się imbecyle napieprzają, może sie sami
                        nawzajem wytłuką jek wszy (Cracooooovia!). Podobnie jak Wy, dobrze życzę Białej
                        Gwieździe i mam nadzieję, że zostanie wicemistrzem! (Cracooooovia!!!!!)
                        Pozdrawiam serdecznie!
                        • Gość: pete79 Re: Wcale nie jestescie dziwni! IP: *.net.autocom.pl 26.09.04, 20:25
                          szkoda tylko, ze w przyszlym tygodniu Wisla nie spotka sie z Cracovia w P UEFA -
                          w końcu w LM z Polski może zagrać tylko jedna drużyna... :)))
                        • Gość: 7 Re: Wcale nie jestescie dziwni! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:07
                          >Niech się imbecyle napieprzają, może sie sami
                          > nawzajem wytłuką jek wszy
                          heh, chociaz normalnych jest duzo wiecej to jednak imbecyle ciagle rzadza ;/ niestety mialem
                          okazje sie przekonac o tym na wlasnej skorze, ehh, kiedy u nas bedzie normalnie. nie na
                          stadionach, ale na ulicach ...
                          • m.in Re: Wcale nie jestescie dziwni! 26.09.04, 21:36
                            seven, nie jesteś sam :)

ale mecz, z tego wszystkiego nie pamietam ostatnich 5 minut :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka