Gość: drewniany IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:15 Wisełka zaczyna rozpieszczać.Zagłębiu wtłukli pokazowo 7 brameczek,a my marudzimy o spadku formy...Spadek faktycznie mają,lekki ,ale w naszej śmiesznej lidze i tak na Gwiazdkę nie ma mocnych.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: I co seven 26.09.04, 12:21 hehe, odwolam wszystko jak powioza gruzinow do zera albo do jednego:)) narazie wole sie umartwiac, w razie przykrej niespodzianki w czwartek latwiej bedzie mi ja zniesc ! chociaz to 7:1 robi wrazenie, trzeba przyznac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:30 Eee,ja myślę,że z Gruzinami dadza sobie radę.Po prostu zlekceważyli ich i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: I co seven 26.09.04, 12:34 najśmieszniejsze jest to, że pomimo tylu efektownych zwycięstw za moment wisełka może spaść na 2 miejsce w tabeli... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:50 E tam Peteen,głupoty opowiadasz-Groclin jest za "cienki" na lidera.To miejsce jest już zarezerwowane:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: I co seven 26.09.04, 12:51 ale to dyskobolia jest jedynym zespołem z samymi zwycięstwami... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 12:56 Do czasu ,mój drogi ,do czasu....;)))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 19:02 A nie mówiłem??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: I co seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:35 kwadrans do konca meczu i cracovia prowadzi z groclinem... czuje, ze tak sie skonczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 faktycznie groclin za cienki na lidera IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:56 2-0 dla Cracovii i Wisla pozostaje liderem . heh, nie spodziewalem sie, ze groclin nawet nie strzeli gola ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 18:56 Wygrali:))).W zasadzie moje serduszko bije przy Reymonta,ale jak Cracovia wygrywa to też sie cieszę.Dziwny jakiś jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: I co seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 18:59 > Wygrali:))).W zasadzie moje serduszko bije przy Reymonta,ale jak Cracovia > wygrywa to też sie cieszę.Dziwny jakiś jestem... jak dla mnie- w pelni normalny:))) ja tez kibicuje wisle, ale jak gra cracovia to tez zycze im dobrze . i z tego co wiem, nie jestesmy sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: I co seven IP: *.veranet.pl 26.09.04, 19:01 Mała poprawka.W dwóch meczach w tym sezonie wyjatkowo nie będę życzył Cracovii zwycięstwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Wcale nie jestescie dziwni! 26.09.04, 19:51 Tak powinno być! (Cracooooovia!) Niech się imbecyle napieprzają, może sie sami nawzajem wytłuką jek wszy (Cracooooovia!). Podobnie jak Wy, dobrze życzę Białej Gwieździe i mam nadzieję, że zostanie wicemistrzem! (Cracooooovia!!!!!) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Wcale nie jestescie dziwni! IP: *.net.autocom.pl 26.09.04, 20:25 szkoda tylko, ze w przyszlym tygodniu Wisla nie spotka sie z Cracovia w P UEFA - w końcu w LM z Polski może zagrać tylko jedna drużyna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Wcale nie jestescie dziwni! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:07 >Niech się imbecyle napieprzają, może sie sami > nawzajem wytłuką jek wszy heh, chociaz normalnych jest duzo wiecej to jednak imbecyle ciagle rzadza ;/ niestety mialem okazje sie przekonac o tym na wlasnej skorze, ehh, kiedy u nas bedzie normalnie. nie na stadionach, ale na ulicach ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wcale nie jestescie dziwni! 26.09.04, 21:36 seven, nie jesteś sam :) ale mecz, z tego wszystkiego nie pamietam ostatnich 5 minut :))) Odpowiedz Link Zgłoś