Dodaj do ulubionych

witam jesiennie (słonecznie i wietrznie) QL

28.09.04, 10:11
chyba można już coś popisać na temat pierwszych jesiennych wrażeń?
wszyscy się tak bali, a tu proszę piękna pogoda.. i kasztanów dużo...
(niestety w sejmie też i to przez cały rok..)
pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • swing hej! 28.09.04, 10:23
      widzę, że się nie zniechęcasz i jak co dzień wątek powitalny wstawiasz :-)
      to miłe...
      serta się wscieknie ;-)
      • qlrafik Re: hej! 28.09.04, 10:26
        nawet przez moment zmartwychwstałem!!!!
        choć słońce cuś nawaliło....
        • swing na słońce... 28.09.04, 10:30
          ...nie ma co liczyć :-(
          ja natomiest nie miałam sposobności zmartychpowstawać jak dotąd,
          ale odpędziłam od siebie jesiennego doła
          i nie jestem bezpośrednio uzależniona od pogody
          :-)
          • ragtime_r Re: na słońce... 28.09.04, 10:37
            uuu... kremoofka cuś chyba dziś w bojowym nastroju, albo przynajmniej w
            minorowej tonacji...
            :) sie masz?
            • kremoofka Re: na słońce... 28.09.04, 10:41
              bojowo jak najbardziej
              zaczelo sie wczoraj i do dzis trzyma
              yhhhhhhhhhhhh
              • ragtime_r Re: na słońce... 28.09.04, 10:50
                kremoofa! rozładuj to!
                Ps. cóż to się stało?, jeżeli można spytać...
                • kremoofka Re: na słońce... 28.09.04, 11:02
                  a jusci, ze rozladuje
                  pomalutku
    • kremoofka Re: witam jesiennie (słonecznie i wietrznie) QL 28.09.04, 10:29
      a ta pogoda to przepraszam, gdzie?
      u mnie chmury i wcale nie zanosi sie na poprawe
      ;p
      • swing kremoova! 28.09.04, 10:35
        jak tam Twoja katarkowość?
        trzymaj się zdrowo bez wzlędu na pogodę!
        ;-)
        • kremoofka Re: kremoova! 28.09.04, 10:40
          swing
          katarkowatosc zamienila sie w ogrom rzeczy do zrobiena (w pracy of kors)
          wiec sama juz nie wiem, co lepsze
          pozdrowki
          • swing Re: kremoova! 28.09.04, 10:49
            zaległości w pracy to rzecz straszna, wiem i współczuję
            ja jednak mam tak zakręcony ten tydzień, że praca jawi mi się jako oaza spokoju
            (choć to porównanie generalnie bardzo jest niestosowne)
            ;-)
            • kremoofka Re: kremoova! 28.09.04, 11:02
              to nie zaleglosci tylko biezaca robota
              hej
      • ragtime_r Re: witam jesiennie (słonecznie i wietrznie) QL 28.09.04, 10:39
        no i zimno się zrobiło... cholera jasna!
    • Gość: gretaa Witam jesiennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:01
      wszystkich...:)
      A gdzie sie zapodziala Serta...ach, to pewnie sprawka tego macho na
      motorku...hihihi...
      chyba bedzie padac..
      • ragtime_r Re: Witam jesiennie... 28.09.04, 11:04
        macho był naprawdę QL, co słychać grecia - poza kapaniem kropli deszczu o
        parapet, oczywiście...
        • serta Witam jesiennie... a ja nie witam :/ 28.09.04, 11:24

swing 28.09.2004 10:23 : serta się wscieknie ;-) JUZ SIE WSCIEKLA ...
          QL'owi zreszta oberwalo sie przed kilkoma minutami na jego wlasnej poczcie :>

Jakos nie moglam sie zebrac - snilam o moim macho ... wczoraj zarzucil mi,ze
          nazwalam go dresem.Powinien sie chlopak cieszyc - to nie motocykle,ale dres to
          to co podnieca mnie najbardziej ;))) buehehehehe

QL,a gdzie Ty do cholery masz ta ladna pogode?
          • serta hahaha 28.09.04, 11:29
            umre ze smiechu zaraz! ten macho mnie rozwala! jego ostatni list jest WIELKI -
            nieee,nie odpuszcze sobie tej przyjemnosci - zaraz wezme pioro do reki ... ;)
            dla niezorientowanych:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16158781&v=2&s=0
            • Gość: greta to byla .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:43
              piekna bitwa....hehehe....brawo Serta..:)))
          • Gość: greta Re: Witam jesiennie... a ja nie witam :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:32
            Serta mam kawe z pianka tym razem bez ciastek...
            co slychac??hmmm urwanie glowy-teraz rozwalam z mamilda lozko-a poza tym ciagle
            latam do miasta- i musze sobie kupic jakis organizer- bo nie wiem kiedy jestem
            umowiona z kims..
          • qlrafik Re: Witam jesiennie... a ja nie witam :/ 28.09.04, 11:41
            nie wczytuje mi załączników - po co te nerwy!
            • serta a ja dzieki macho juz mam dobry humor ... 28.09.04, 11:44
              ... alez mi ulzylo teraz.Nic,tylko pojechac sobie po kims dla poprawy
              nastroju ;)))
              Greta,a sniadanko masz jakies? ... bo u mnie bida dzisiaj :(

QL,a Ty mi nie psuj humoru! :/ nie wiem,zrob cos ...
              • ragtime_r Re: a ja dzieki macho juz mam dobry humor ... 28.09.04, 11:46
                już jest OK - zobacz.. i odeślij!
                • serta :/ 28.09.04, 11:51
                  znowu dales za maly napiwek listonoszowi :/
                  • ragtime_r Re: :/ 28.09.04, 11:55
                    ponawiam zatem, śledź uważnie ( jak w tej książce "śledziona i
                    znaleziona... ") :))
              • Gość: greta juz zjadlam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:54
                ale jak chcesz to zostala mi drozdzowka ze sliwami, albo jak wolisz bulki...z:
                szunka, serem, pomidorem, dzemem, miodem...do wyboru do koloru..:)
                • serta :) 28.09.04, 11:56
                  bulke ze sliwkami !!! bulke,bulke !!!
                  • ragtime_r serta! poczta! 28.09.04, 11:58

• Gość: greta hmmm.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:58
                    bulka ze sliwkami??
                    takowej nie mam -mam drozdzowke ze sliwkami..chociaz...mam dzem wisniowy
                    domowej roboty babci- pyszniutki polecam...i kawa-nesca z pianka z mleka..
                • ragtime_r Re: juz zjadlam.. 28.09.04, 11:57
                  to ja bułkę z szunką - bo czegoś takiego jeszcze nie jadłem... :)))))))))))
                  • serta :))) 28.09.04, 11:59
                    aaa,Ql,czys Ty zwariowal?! nie krzycz tak! - zwlaszcza,ze poczte szlag trafil
                    najwyrazniej,albo ktos ukradl moj polecony :/
                    Greta ... smaczna byla.Chyba jeszcze kanapka sie poczestuje - ja ostatnio cos
                    mam smaka na taka z jajkiem i ogorkiem :)
                    • ragtime_r GRRR, ponawiam. 28.09.04, 12:02

• Gość: greta czy kazdy mnie musi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:08
                    lapac za slowko...????
                    ojc...najnormalniej w swiecie pomylily mi sie literki..ot co..
                    • ragtime_r Re: czy kazdy mnie musi.... 28.09.04, 12:10
                      spoko, ale fanie to brzmi.
                      kiedyś - dawno temu - pamiętam jak w dzisiejszej Ymce, na Krowoderskiej, był
                      taki bufet z jadłospisem ( takie wpinane literki) jedna z pozycji to była
                      KNAPKA z serem - oj było śmiechu!
                      • serta :) 28.09.04, 12:11
                        ja w Jastarni widzialam w jakims barze napis: "BEBAP ... (cena)"
                        • ragtime_r dotarło? 28.09.04, 12:13

• serta dotarło? 28.09.04, 12:20
                            NIET :(

• ragtime_r Re: dotarło? 28.09.04, 12:22
                              nie wierzę... ale ponawiam :)
                              • serta :( 28.09.04, 12:24
                                ja wierze,bo widze,ze nic nie ma :( moze cos z poczta nie tak? jak nie dojdzie
                                teraz,to wyslesz mi pozniej.
                                • ragtime_r Re: :( 28.09.04, 12:25
                                  ale co, wogóle nic się nie pojawia na horyzoncie? ( próbuj "odbierz" - może
                                  odświeży zawartość skrzynki..)
                            • ragtime_r Re: dotarło? 28.09.04, 12:23
                              spróbuj teraz...
                              • serta dotarło? 28.09.04, 12:25
                                po raz kolejny - NIET. Sprobujemy potem.
                                • ragtime_r Re: dotarło? 28.09.04, 12:27
                                  ehhh... same problemy...
                                  skrobnij cuś do mnie bo aż mnie ten zastój poczty zaintrygował...
                              • Gość: greta a ja sobie gram... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:26
                                hihihi...
                                • ragtime_r Re: a ja sobie gram... 28.09.04, 12:27
                                  na czym lub w co?
                                  • serta ach ... 28.09.04, 12:30
                                    ano skrobne ... tyle sie juz dzis opisalam do macho,ze i do Ciebie cus moge :)
                                    a potem ... nie wiem czy jeszcze nie wskocze do lozka,spac mi sie cos chce :/
                                    dzis byla pelnia,to sobie nie pospalam :( wogole nie spalam :( dopiero nad
                                    ranem na chwile mi jakis sen przyszedl,ale to bylo bardzo krociutko.Nawet nie
                                    wiem co mi sie snilo.
                                    • Gość: greta Re: ach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:33
                                      ja mam juz zaluzje piikne w oknach-wiec mnie juz nie razi ksiezyc w pelni...:)
                                      gralam...w gre Morfinka12
                                      • ragtime_r Re: ach ... 28.09.04, 12:35
                                        cuś cięęężko dziś u mnie z kapowaniem... że co? co to jest ta morfinka 12?
                                        • Gość: greta Re: ach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:52
                                          niewiem kim jest morfinka_12 ale dal post-konkurs i podal linka do jakiegos
                                          adresu-no i sobie tam zagralam..
                                    • ragtime_r Re: ach ... 28.09.04, 12:33
                                      szkoda.... ( że nie pamiętasz)
                                      nie mów mi o łóżku.. ja do tak owego wskoczę dopiero najwcześniej za 7 godzin...
                                      a zimno jak cholera...
    • ragtime_r pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 12:32
      między 20 a 21 byli w alchemii.
      kapitalna knajpa.
      • Gość: greta Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:34
        ja bylam na chwilke z kumpela-bo malo miejcza bylo- w koncu usiadlysmy w
        szeptach....
        • ragtime_r Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 12:36
          ja siedziałem w środkowej sali, posłuchałem muzyki, poszedłem do singera... a
          potem poszedłem spać... ( dostając w między czasie urocze smsy) :)
          • Gość: greta Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:40
            tam gdzie przechodzi sie przez drzwi??w singerze tez bylam..
            • serta :) 28.09.04, 12:54
              a wiesz Ql,Ty to mi kogos przypominasz ...
              • serta hmm? 28.09.04, 13:09
                co tak cicho sie zrobilo? cos nie tak? :/
                • Gość: greta nikt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:11
                  ze mna nie rozmawia to siedze cicho=a poza tym gram w kalambury na kurniku...
                  • serta eee 28.09.04, 13:13
                    jak nikt? ja rozmawiam :) jadlam kanapki tylko ... wiesz,ze to nieelegancko
                    rozmawiac z pelna buzia ;) a jak kiedys bedziesz potrzebowala towarzysza do
                    jakiejs gry,to wolaj - tylko nie na kurniku,bo mam zablokowany
                    • Gość: greta eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:26
                      a dlaczego masz? ja tam wlasnie sobie siedze...fajny jest!!!-no to
                      smacznego ...:)czyzby kanapka z jajkiem??
                      • serta :) 28.09.04, 13:31
                        nie no,Twoje kanapki zjadalam :)
                        mam zablokowany kurnik,bo zawsze jak mnie nie bylo,to tata wchodzil i gral mi
                        na komputerze w szachy (wlasnie na kurniku) - OK,grac sobie mogl,ale palil mi
                        papierosy w pokoju i nie docieralo,ze nienawidze tego!!! wiec skoro nie pomoglo
                        proszenie i tlumaczenie,to ... nie ma kurnika :>>>

a gdzie sie Ql podzial? od godziny go nie ma :( Ql,zawalu dostales? mam
                        nadzieje,ze nie przeze mnie :(((
                        • Gość: greta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:33
                          zabiegany chlopak jest.:))hihihi....
                          a no to szystko jasne z kurnikiem...:))
                          • serta :((( 28.09.04, 13:35
                            ja sie zaczynam martwic o niego :( Greta!!! a jak mu sie cos stalo? musimy
                            pedzic na ratunek! ubieraj sie !!!
                            • ragtime_r jestem już... 28.09.04, 13:37
                              serta, a kogóż to ja ci przypominam? mailój.
                              kobiety!, ciasteczka, kanapeczki... Hmm..
                              Ps. no to teraz czekam na bieliznę... :)))))))
                              • Gość: greta a widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:42
                                zyje i nic mu nie jest-
                                kurcza mama mi zniknela...
            • ragtime_r Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 13:38
              tak... a singerze byłem tylko chwilkę...
              • serta hmmm ... 28.09.04, 13:42
                ano nie wiem kogo ... jakos tak.
                Greta,ufff ... zyje
                • ragtime_r Re: hmmm ... 28.09.04, 13:44
                  żyję, choć nie wiem czy dtrwam do wieczora... trrrrrr, strasznie zimno!!!!!
                  • Gość: greta u mnie grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:45
                    i jest mi cieplo..
                    • serta a poza tym ... 28.09.04, 13:46
                      ... to teraz ja czekam na odpowiedz Ql - przeciez poslalam maila - owszem,bez
                      tresci,ale ... ;)))
                      a ja mam grzejniczek :P
                      • Gość: greta a mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:52
                        sie nudzi...
                        • serta ... 28.09.04, 13:54
                          mnie tez sie nudzi.Greta,moze zjemy po ciasteczku?
                          • Gość: greta kurcza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:57
                            ja nie mam ciastek...:(
                            • serta ... 28.09.04, 13:59
                              Greta,co sie martwisz ... zapomnialam Ci wspomniec ostatnio jak pojechalas te
                              20 km do sklepu po ciastka,ze ja mam cukiernie po drugiej stronie ulicy :/ to
                              moge dzis ja kupic ;)
                              • Gość: greta oki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:01
                                to kup jakies dobre- tylko nie z orzechami bo nie lubie...
                        • ragtime_r Re: a mi... 28.09.04, 13:54
                          mam do przeniesienia na magazyn 65 m2 parkietu - wchodzisz w to?
                          • Gość: greta Re: a mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:59
                            moze Serta Ci pomoze...ja sobie posiedze...:)
                      • ragtime_r Re: a poza tym ... 28.09.04, 13:54
                        QL podziwia, bo ma co!
                        • serta a poza tym ... 28.09.04, 13:55
                          a co takiego?
                          • serta G R E T A !!! 28.09.04, 14:02
                            ale mi macho dojechal tekstem !!! musisz to przeczytac !!! - dlugo dumal,zeby
                            inteligentnie zabrzmialo :))) ale poczekaj ... zanim przeczytasz,poczekaj
                            jeszcze chwilke,az mu odpisze :))) buehehehehe
                            • Gość: greta Re: G R E T A !!!SERTA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:11
                              z niecierpliwoscia czekam co chloptasiowi tam napiszesz....nizly ubaw z macho,
                              niezly....heheheheheh..:)))
                              pisz szybko..
                              • serta Greta moja Droga ... 28.09.04, 14:14
                                ... mozesz przeczytac i dolaczyc sie - nie ma to jak grupa wsparcia :)))
                          • ragtime_r Re: a poza tym ... 28.09.04, 14:05
                            to co dostałem pocztą
                            • serta aha ... :) 28.09.04, 14:15
                              • ragtime_r Re: aha ... :) 28.09.04, 14:18
                                na godzinkę spadam.
                                • serta :( ok ... to czekamy 28.09.04, 14:22
                                  • serta :))) ale ... 28.09.04, 14:28
                                    ... jak wrocisz,to koniecznie zajrzyj na macho-chat ;))) ale Ci odpyskowal
                                    buehehehe :)))
                                    Greta,my natomiast ... zjemy pizze? bo wlasnie zamowilam.Czestuj sie.
                                  • Gość: gretaa hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:29
                                    ten macho to poprostu mnie rozwala...jak sie go czyta...-spolczuje nawet
                                    jego 'moto'ze musi go wozic...
                                    • serta hahahaha 28.09.04, 14:33
                                      a ja wspolczuje jego nauczycielom od polskiego - nie wiem czy to moze ja
                                      jestem taka przewrazliwiona na bledy czy co ... ale az mi sie cos dzieje,jak
                                      czytam co wypisuje,nie wspomne juz o tym,ze te jego pseudo wypowiedzi bez ladu
                                      i skladu kompletnie! ani kropek,ani przecinkow.Wiesz Greta,mnie sie
                                      wydawalo,ze "mowa" pisana troche sie rozni,od mowionej :)
                                      • Gość: greta mi też, mi też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:39
                                        ale widać dzisiaj inaczej nauczają w szkołach...
                                        ale co tam przecież laski lecą na moto- i to sie liczy...hehehe...
                                        • serta hehe 28.09.04, 14:52
                                          dopisalam cos jeszcze,odnoscie gazet jakie czytujemy ;) a Ty Gretka,po jakie
                                          brukowce latasz do kiosku, hehe, zerknij tam
                                          • Gość: greta Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:04
                                            przewaznie albo dziennik lub krakowska-bo w niej poluje na wejsciowki za
                                            friko....no coz - trzeba sobie upraszczac w zyciu....:)))))
                                            • ragtime_r co za tępak, ten Mr.Chamidło... 28.09.04, 15:17

• serta :) 28.09.04, 15:18
                                              a tak powaznie,Dziennik Polski to ja tez przy sniadaniu zawsze czytam - lubie
                                              spojrzec co tam w swiecie ciekawego slychac.Innych gazetek raczej unikam
                                              (niedobrze mi sie zrobilo jak spojrzalam kiedys co za bzdury wypisuja w tych
                                              wszystkich pismach dla nastolatek).A skoro juz w temacie - opowiem Ci o innym
                                              przejawie szpanerstwa ... stalam na przystanku kiedys w oczekiwaniu na autobus
                                              wraz z gromada gimnazjalistow ... jedni normalni,inni mniej ... i dwie
                                              dziewczyny (mogly miec po 16 lat) - wloski w kolorze bynajmniej nie
                                              naturalnym,kolczyki w nosie,jakies dziwne ciuszki (jedna zrobiona na typowa
                                              panienke z energy2000,hihi,druga duzo brzydsza,widac bylo,ze usiluje wszystko
                                              malpowac od tamtej,byle by tylko wygladac rownie cool jak i ona) ... itd.I ta
                                              pierwsza podchodzi do kiosku z gazetami,kupuje jakies czasopismo ... w
                                              autobusie tak sie zlozylo,ze usiadly obok mnie i ... coz panna kupila? CKM -
                                              oczywiscie czytala w autobusie,wzbudzajac ooogromy respekt i zazdrosc wsrod
                                              rowiesnikow. Wiesz Greta,nie wiedzialam co zrobic z soba przez cala droge
                                              wtedy,zeby nie parsknac smiechem :)))
                                              • ragtime_r Re: :) 28.09.04, 15:22
                                                serta, czy ty coś brałaś? :))))
                                                ledwo nadążam czytać twoje listy i posty! mkniesz jak szalona! :)
                                                oby tak dalej - jest ciekawie - kuknij na motoszpanera!
                                              • serta a poza tym ... 28.09.04, 15:23
                                                QL - LISTY !
                                                • serta czy coś brałam? 28.09.04, 15:24
                                                  yhy, zjadlam pizze,popilam herbata z kilkoma kroplami cytryny ...
                                                  myslisz,ze to moglo byc to? :/
                                                  • ragtime_r Re: czy coś brałam? 28.09.04, 15:30
                                                    sorki, głupi żart..
                                                • ragtime_r Re: a poza tym ... 28.09.04, 15:30
                                                  oki, czytałem.
                                                  odpiszę ale około 17... :(((
                                                  będę z wami sinusoidalnie - co chwilka, bo mam teraz młyn połączony z
                                                  wyjściówkami.
                                                  proszę mi dać znać czy pan obrażalski coś mi odpyskował ( najwyżej dokończę
                                                  frazę... nich się chłopaczek martwi..)
                                                  narazka, poplotkujcie (:))) sobie kwiatuszki.
                                                  • serta :))) 28.09.04, 15:31
                                                    tylko,ze narazie to Greta gdzies sie zapodziala :/
                                                  • Gość: greta jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:33
                                                    sprzatalam..
                                                  • ragtime_r kogo? :))) 28.09.04, 15:34

• Gość: greta że co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:35
                                                    ja sie juz pogubilam...:(
                                                  • Gość: greta Serta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:18
                                                    jak juz wstaniesz to krzycz glosno, ze jestes-to moze Cie uslysze i tez przyjde
                                                    bo Qlrafik-moze nie potrafic glosno krzyczec...a teraz opuszczam to przemile
                                                    miejsce....
                                              • Gość: greta ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:31
                                                nie rozumiem tych'panienek'...do szkoly chodza cale wysmarowane-kilo tapety
                                                czarne oczeta- i juz nie widac nawet cjaka mialy kiedys buzie, no i jeszce
                                                jedno wszystkie wygladaja tak samo...
                                                ja sie zaczelam malowac dopiero na komersie-i to jeszcze tak delikatniutko..
                                                hmmm...a o chloptasiach to juz nie mowie...tacy wlasnie mieszkaja u mnie w
                                                bloku...porazka...
                                                • ragtime_r Re: ja... 28.09.04, 15:33
                                                  tia, żelik albo łysol, krok w kostkach ( co to wogóle oznacza do cholery,
                                                  przerost prostaty?), plucie co chwilę, i same .urwy...
                                                  chroń mnie panie Boże...
                                                • serta :) 28.09.04, 15:36
                                                  daj spokoj,jak widze te gimnazjalistki,to mi rece opadaja.Owszem,tez mialam w
                                                  szkole podstawowej taki okres (ale bardzo krotko,2 moze 3 miesiace),ze
                                                  pakowalam na siebie tapete,malowalam oczka,ale ... prawde mowiac szybciej
                                                  przeszlo,niz przyszlo.Do dzis bardzo rzadko uzywam czegokolwiek,a jesli juz,to
                                                  tak potwornie malo,ze az nie widac.Po prostu nie lubie.Czulabym sie z
                                                  upodrowanym pysiem jak z jakas maska,przez ktora nie moge oddychac.Poza tym,nie
                                                  rozumiem jaki jest sens robienia z siebie gwiazdy do szkoly?! Rozumiem na
                                                  dyskoteke,do knajpy,ogolnie idac gdzies,ale do szkoly? Nie rozumiem i chyba
                                                  nigdy nie pojme.Natomiast tacy "mezczyzni" jak nasz macho - ja jestem jakas
                                                  taka dziwna osobka,ze wystarczy jedno glupie slowo,jeden szpanerski test i ma
                                                  kreche na calej linii :))) Nie lubie takich ludzi,ktorym sie wydaje,ze sa
                                                  niewiadomo kim,a siano z kazdej strony wystaje.

• ragtime_r Re: :) 28.09.04, 15:39
                                                    zespół Piersi, kiedyś śpiewał
                                                    "... na sztuce to ja się wybitnie znam'
                                                    czytam Chopina (wym. fonet.), Sienkiewicza gram,
                                                    nie jestem cham..."
                                                    potem było coś o mercu, szyberdachu itp...
                                                  • serta a ja ... 28.09.04, 15:42
                                                    moze ja sie kimne na chwile?
                                                  • Gość: greta ee...niezle to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:41
                                                    z tym sianem...hehehe...zal mi chloptasia, brak mi slow na ten temat-bo ciagle
                                                    sie smieje jak sobie przypomne...te wszystkie jego detale....hahahaha...
                                                  • serta :))) 28.09.04, 15:42
                                                    nawet mi Greta nie mow ... kurcze,ja nadal nie wiem co to jest MOTOR
                                                    buehehehehehehehe
                                                  • Gość: greta ja Cie doskonale rozumiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:46
                                                    Serta...hehehhehehehehehehehe....
                                                    idziesz spac??eee..nie idz bo w nocy nie zasniesz:)
                                                    alez jestem najedzona ta pizza-pyszna była:)
                                                  • serta ech ... 28.09.04, 15:47
                                                    no wlasnie ... to chyba po pizzy mi sie tak zachcialo drzemki poobiedniej ...
                                                    za godzinke wroce ...
                                                  • Gość: greta to papa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:51
                                                    moze wtedy bede jeszcze ...kto wie:))
    • Gość: greta No to ja tez sobie ide..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:58
      papa...do jutra...moze...
      • ragtime_r a ja jestem... 28.09.04, 15:59

• Gość: greta Re: a ja jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:07
          jestes...hmmm...
          • serta aaa ... 28.09.04, 17:07
            gdzie Wy sie wszyscy podzialiscie?!
            • ragtime_r Re: aaa ... 28.09.04, 17:09
              czekamy na Twoje przebudzenie...
              a ja błądziłem po forum kobieta ( zachaczając motocyklistę, bo coś mi to
              spokoju nie daje...
            • ragtime_r btw: poczta 28.09.04, 17:10

• serta :) 28.09.04, 17:16
                zauwazylam.Ale nasz macho-cross chyba juz zrezygnowal,za wiele osob sie na
                niego uwzielo jak na jeden raz ;)))
                poczte tez odebralam,nawet odpisalam :)
                oj,cos sie na deszcz zanosi chyba - takie chmurzyska.A Greta gdzie w taka
                pogode polazla?
                • ragtime_r Re: :) 28.09.04, 17:18
                  podobno na chwileczkę... ale coś długo Jej nie ma...
                  idę na pocztę zaraz wracam.
                  • serta OK 28.09.04, 17:19
                    ale pamietaj,ze priorytety to trzeba juz poslac,zeby doszly szybciutko!
                • ragtime_r Re: :) 28.09.04, 17:22
                  ale czasem warto kogoś obudzić co by nie brał takiego np. Kenia za przykład (
                  po nim - a raczej jego wypowiedziach - to już od razu widać, że najlżeszym
                  organem który posiada to mozgowie...
                  • serta hihi 28.09.04, 17:25
                    ale wiesz,mnie sie wydaje,ze to co napisalismy,zupelnie do niego nie
                    trafilo.On juz byl tak rozzloszczony,swiecie przekonany,ze atakujemy go z
                    kazdej mozliwej strony,wysmiewamy (nooo ... to to akurat fakt,hihi) itd.,ze
                    jedyne co mogl zrobic,to sie odgryzac i tkwic nadal w swej glupocie.Szkoda,ze
                    ludzie czasem nie potrafia przyznac sie do bledow ... wiesz,mi do tego macho
                    jakos strasznie dres pasuje ... hehehe
                    • ragtime_r Re: hihi 28.09.04, 17:29
                      bo chwalić się zawsze można, ale trzeba umieć to robić, a jak ktoś nie umie to
                      właśnie wychodzi z tego taka głupkowatość.. fakt, może to jeden z tych
                      dresiarzy, którzy zaciągają pożyczki na kilka pokoleń, nic nie jedzą, al mają
                      to swoje wymarzone biemdablju - po co?, na panienki...
                      ludziska czasem zapominają, że pieniądze to tylko środek a nie cel sam w sobie.
                      • serta hehehe 28.09.04, 17:35
                        no przeciez on tam jasno napisal,ze rodzice mu kupili,po czym kilkakrotnie
                        rzucil mocnym tekstem,ze: "nie po to KUPILEM motocykl,zeby podrywac
                        laski,tylko,zeby jezdzic na nim" - czy jakos tak,ale glownie chodzi mi o
                        stwierdzenie KUPILEM.
                        • ragtime_r Re: hehehe 28.09.04, 17:37
                          neostradę też pewnie sponsorują rodzice... ale wielki internauta z Niego...
                          • serta no tak ... 28.09.04, 17:39
                            ... gdyby nim byl,to by wiedzial,ze w wirtualnym swiecie obowiazuje kultura
                            osobista
                            • ragtime_r Re: no tak ... 28.09.04, 17:42
                              ... a w realu - przede wszystkim.
                            • ragtime_r Re: no tak ... 28.09.04, 17:44
                              qrczę.. troszkę kiszkowato... smutno jakoś i pusto tak....
                              to jutro co? nic?
                              • serta :( 28.09.04, 17:46
                                smutno i pusto,bo nasza Greta gdzies sie zapodziala.

A jutro? ale co masz na mysli?
                                • serta eee :((( 28.09.04, 17:50
                                  idziesz juz? :((( i nawet obiecanego wczesniej listu do mnie? :(((
                                • ragtime_r Re: :( 28.09.04, 17:52
                                  muszę kończyć.. :(((
                                  i do tego robi się coraz zimniej...
                                  jeszcze fajf minuten...
                                  • serta szkoda ... 28.09.04, 17:55
                                    ... to do jutra? (ale o co z tym jutrem chodzilo?)
                                    i Ql ... nie rozpoczynaj nowego watku wraz z nadejsciem nowego dnia :) ten
                                    jest doskonaly - moze nabijemy jakas rekordowa cyfre na tym forum ;)))
                                    buziaki
                                    • ragtime_r Re: szkoda ... 28.09.04, 18:01
                                      PA!!!!!!!!!
                                      • serta pa :( i zostałam sama :((( 28.09.04, 18:15
                                        • serta :( i zostałam sama :((( 29.09.04, 00:23
                                          wszyscy juz spia? Greta,Ty tez? :(
                                          • serta P O B U D K A !!! 29.09.04, 07:33
                                            Wstawać śpiochy !!!

(ale póki Wy się tu pojawicie,to ja sobie jeszcze poleżę w łóżku ...)
                                            • ragtime_r puk! puk! 29.09.04, 10:38
                                              puk, puk!
                                              • serta ??? 29.09.04, 11:36
                                                nie otwieram - jestem smiertelnie obrazona!
                                                • ragtime_r Re: ??? 29.09.04, 12:44
                                                  ????
                                                  • serta :( 29.09.04, 12:48
                                                    no,no,wlasnie na Ciebie!
                                                    zadnego listu w skrzynce :((( - nie odzywam sie
                                                  • ragtime_r Re: :( 29.09.04, 12:56
                                                    no to zobacz teraz...
                                                    :(
                                                  • serta * * * * * 29.09.04, 12:58
                                                    zobaczylam.Troche mniej obrazona ... ale przejdzie mi po 16 ... licze na
                                                    Ciebie.
                                                  • Gość: greta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:21
                                                    czesc wam:))
                                                  • qlrafik Re: :) 29.09.04, 13:42
                                                    witaj!!!!!
                                                  • qlrafik Re: * * * * * 29.09.04, 13:42
                                                    przesyłam namiary, będę tam dłużej po 18:20
                                                  • serta * * * * * 29.09.04, 13:50
                                                    czesc Gretka! frytka? wlasnie jem ...

OK.tez bede. a teraz zmykam,bo mnie czas goni
                                                  • Gość: greta witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:10
                                                    Serta:) fryteczka z mila checia- dziekuje:))
                                                    oj moja biedna głowka...
                                                  • ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 14:25
                                                    boli?
                                                  • Gość: greta Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:30
                                                    taak boli-wiec prosze o cisze-a tu pode mna ktos puszcza na fula muzyke i trabi
                                                    przy okazji....
                                                  • ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 14:48
                                                    oki, wyśpij się...
                                                    mnie przynajmniej to najbardziej pomaga :)
                                                    a tych od muzy to ja zaraz ustawię... będą mi tu grecię męczyć jakimiś
                                                    trąbami...
                                                  • Gość: greta Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:57
                                                    Qlrafik, dzieki-nie nie bede spac-poszlam spac o 4-bylam na imprezie
                                                    pozegnalnej -moja kumpela wyjezdza do Niemiec...i za duuuzo wypilam-i palilam
                                                    niepotrzebnie-taak duuuzo....uuuu....
                                                    no to mam za swoje...
                                                  • ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 15:01
                                                    to Ty pijesz i palisz????
                                                    oooo nieładnie....

szatan - artysta, opłakujący
                                                    krucyfiksy anielskimi łzami.
                                                    ed egli avea del cul fatto trombetta.

sorry... wyrwalo mi się..
                                                    :)
                                                  • Gość: gretaa Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:15
                                                    ze pije -to chyba jasne-kazdy poje...
                                                    a ze pale-to nie pale-tylko tak wczoraj-towarzystwo...
                                                    no coz...nie naleze do grzecznych dziewuszek...
                                                  • ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 15:33
                                                    ... i bardzo dobrze...
                                                    podobno ciepło się zrobiło a ja mam zimne rączki...
                                                  • gretaa Re: witaj... 29.09.04, 15:55
                                                    ja tez mam...ide spac- jednak ...
                                                    papa..
                                                  • ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 16:05
                                                    na zrazie...
                                                  • serta hmmm ... 29.09.04, 20:31
                                                  • serta ... 29.09.04, 21:42
                                                    ciemno wszedzie,glucho wszedzie ... spaaac
    • ragtime_r Wstawać!!!! 30.09.04, 09:37
      nie obijać się!
      witam wszystkich serdecznie, łoo matko! to już ostatni dzień miesiąca....
    • ragtime_r Sertę-cznie witam... gdzie wszyscy się pochowali? 30.09.04, 10:02

• ragtime_r Greta... kawa stygnie.... 30.09.04, 10:07

• serta ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:37
        na chwilke ... :(
        • ragtime_r Re: ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:45
          a gdzież to uciekasz? (randka, co?) :)
          • serta ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:50
            aaa tam randka,nawet gdybym chciala,to nie mam nastroju na randki (zerknij na
            swoje forum).Musze do miasta jechac,pare spraw zalatwic.Za 2 godziny powinnam
            wrocic.Wtedy pogadamy dluzej. pozdroofka ps: byl dzis u Ciebie listonosz? u
            mnie go nie bylo :((( ps no2: ten czlowiek jest coraz bardziej zalosny (macho-
            cross) ... czy on tego nie widzi? naprawde?
            • ragtime_r Re: ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:52
              czekając skrobnę conieco.
              • serta ... 30.09.04, 14:43
                ... widze,ze jeszcze nie zdazyles :(
    • Gość: greta Hejka wam:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:51
      wszystkim? niedawno wróciłam do domu,i postanowilam odwiedzic forum:)))
      co porabiecie??a moze nic nie porabiacie??
      • serta Hejka wam:)))) 30.09.04, 15:08
        hej hej
        porabiam,porabiam - kurs po miescie,teraz nie moglam sobie narobic zaleglosci
        w korespondencji z macho-crossem,wiec napisalam list,obiadek,kolejny kurs po
        miescie i mam nadzieje,ze po tym wszystkim osiade juz na stale w domu ;)
        • Gość: greta Re: Hejka wam:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:12
          a ja chyba juz nie wychodze z domu- nie chce mi sie ...juz bylam-
          a jutro mnie nie bedzie jade do zywca do kumpeli- wiec sie dlugo bnie bedziemy
          widziec-a ty tak sobie gdzies wychodzisz...
          to kup jakie ciastka po drodze bo ja zapomnialam...
          • serta :) 30.09.04, 15:15
            aaa ... troche tu,troche tam ... tak "biegam" ...
            dzis jakos nie mam smaka na ciastka.Mam taki jakis nijaki nastroj :/
            • Gość: greta uuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:19
              a dlaczego, przez kogo???
              a ja mam -chyba zjem sobie cosik bo glodna jestem...
              a gdzie Qlrafik sie zapodzial??
              och ty zabiegana...
              • serta uuuu.... 30.09.04, 15:22
                aaa,kilka takich "madrych" osob mnie zdenerwowalo,choc na siebie tez bylam zla
                przez jakis czas ... mniejsza o to.
                a nie wiem gdzie Ql,poszed sobie od nas :(
                • serta pa pa 30.09.04, 15:30
                  ... albo pojechal do Tybetu - beze mnie :(
                  ja tez zmykam - pozniej bede - pa pa
                  • ragtime_r Re: pa pa 30.09.04, 16:02
                    a ja akurat jestem... pech sakramencki z tą Sertą mam....
                    co u Ciebie greta?
                    • Gość: greta to co zwykle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:18
                      zabiegana od rana-a pozniej mnie wyganiaja sprzed kompa....:p
                      tak ogolnie to spoksik....jutro wyjezdzam do zywca- chyba- a od poniedzialku
                      uczelnia...
                      a zreszta...nic sie nie zmienilo..a szkoda...czasem..
                      • ragtime_r Re: to co zwykle... 30.09.04, 16:26
                        piękny jest ten nasz Zywiec... jezioro żywieckie latem.. hmmm piękne
                        wspomnienia żaglowo... a nie będę kończył.. :))
                        • Gość: greta to co zwykle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:29
                          mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda- ale na krotko jade...:((

...i tak mi smutno sie zrobilo...
                          • ragtime_r Re: to co zwykle... 30.09.04, 16:31
                            musisz się cieszyć każda chwila spędzona w pięknej okolicy - cieszy..
                            oooo, jakiś list do mnie przyszedł... a nie to ja wysłałem jakiś list. no tak,
                            wszystko jasne.
                            • Gość: greta hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:36
                              co za zwariowana pogoda jest...
                              pada, nie pada...
                              jesien...
                              alez ja zawsze ciesze sie chwila..i nie tylko w pieknej okolicy...;p
                              Ql a co ty porabiasz?...ojc zwariuje...uuuu
                              • ragtime_r Re: hmmm... 30.09.04, 16:38
                                ja jestem w pracy, skarbie.
                                czemu planujesz obłęd?
                                • Gość: greta hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:44
                                  nie planuje-to moze sie stac z przyczyn niezaleznych ode mnie- a przez moich
                                  sasiadow- dudnia i dudnia-stukanie w podloge i kaloryfer nie pomoglo, bede sie
                                  musiala spotkac z nimi w twarza w twarz..hehehe...
                                  ach, ty jestes w pracy- no tak- zapomnialo mi sie...wybacz...
                                  ale dzisiaj ludzi bylo na rynku-oj i nie tylko na rynku-pelno ich bylo tam
                                  gdzie ja bylam...hmm...
                                  • ragtime_r Re: hmmm... 30.09.04, 16:46
                                    ...czyli... bo mnie tu ciekawość podgryza po kostkach...
                                    • gretaa ale co? 30.09.04, 17:08
                                      jaka ciekawosc??
                                      -chodzi o moich sasiadow??- nie poszlam do nich i nie spotkalam sie z nimi w
                                      twarza w twarz..przestali dudnic...:)
                                      -jesli chodzi o ludzi- to niewiem..
                                      -a moze moj obled?- narazie jestem powiedzmy normalna-chociaz wielu ludzi moglo
                                      by sie klucic...hihihi...
                                      • serta :))) 30.09.04, 17:20
                                        oto ja - wrocilam calo i szczesliwie ;)
                                        • Gość: Greta oo...jestes.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:40
                                          w koncu nie bede sama...:)
                                          zalatwilas wszystko co mialas do zalatwienia??
                                          • serta :))) 30.09.04, 17:44
                                            TAK. I juz mam nadzieje nie wychodzic wiecej z domu (dzisiaj) :)))
                                            • ragtime_r Re: :))) 30.09.04, 17:51
                                              a ja za chwilę muszę uciekać...
                                              podłożyłem naszemu motocykliście bombę zegarową, ciekaw jestem co to będzie....
                                              • serta hmmm ... 30.09.04, 17:53
                                                ... ooo,to ja musze to zobaczyc,hihi ...
                                                szkoda,ze juz idziesz :(
                                                • ragtime_r paaaa!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 17:59

• Gość: Greta Re: paaaa!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:04
                                                    papa-Qlrafik...do hmmm...do kiedy wlasnie..moze jutro wpadne na moment- a jak
                                                    nie to dodlugiego nie widzenia sie...
                                                    hmm...ciekawe jak to teraz bedzie....
                                                    jade....
                                                    acha..i nie tesknijci eza mna zabardzo(zasmialam sie)...zartowalam...
                                                    Pa
                                                  • serta :))) 30.09.04, 18:20
                                                    papa

Greta,musisz koniecznie zajrzec na watek z naszym glownym bohaterem - MACHO-
                                                    CROSSEM - ale sie usmiejesz :)))
                                                  • gretaa bylam.. 30.09.04, 18:23
                                                    i sie usmialam....:)))))))))))))))))))))
                                                    Pa pa Serta...moze do poniedzialku, jade do Zywca...do kumpeli..
                                                    papa...
                                                  • serta pa pa 30.09.04, 18:31
                                                    ... to zostane jutro sam na sam z Ql'em ... mmm ;)
    • ragtime_r Greta! przejdź tu! 01.10.04, 11:11

• gretaa Jestem... 01.10.04, 11:23
        a cos sie stało??
        • ragtime_r Re: Jestem... 01.10.04, 11:38
          szczerze? chciałem "podnieść " wątek do góry... :)))
          mam nadzieję że w XXXXX mają kafejki netowe?
          • serta :( 01.10.04, 11:40
            a mnie to juz nikt nie zawola ;(
            • ragtime_r Re: :( 01.10.04, 11:42
              taaaak? a odwiedziłaś moje forum?
            • gretaa Re: :( 01.10.04, 11:42
              serta napisała:

> a mnie to juz nikt nie zawola ;(
              jak to nikt - kawa juz czeka z pianka- i stygnie
              Serta , chcesz piwo z Zywca??
          • gretaa moze byc... 01.10.04, 11:41
            a do ilu chcesz dojsc??
            gdzie te kafejki i po co??
            ;p
            • ragtime_r Re: moze byc... 01.10.04, 11:44
              Dżichad!, no przecież pytam czy nz żywieczczyźnie są netkafe, a dojść chę do
              Bóg wie ilu...
              :)))
              ps. żal mi Kałużyńskiego...
              • serta YHY ... 01.10.04, 11:47
                tak,odwiedzilam Twoje forum,podobnie jak watek,w ktorym zacalowales Grete na
                smierc ... masz racje,zaraz tasak pojdzie w ruch.
                Nie,nie lubie piwa.Mozesz mi przywiezc jakiegos gorala na pocieszenie ;)
                • ragtime_r Re: YHY ... 01.10.04, 11:49
                  greta, weź kazka gąsienicę spod ogólnospozywczego, co by serta poznała uroki
                  góralskie..
                  no dooobra Ciebię też wycałuję... ( ależ niepoprawny "bigamista" ze mnie)...
                • gretaa oj nie... 01.10.04, 11:50
                  na smierc - a raz w policzek...:)))
                  Mi tez smutno:(
                  a gorala nie przywioza- bo gorale brzydkie...
                  no jasne ze sa kafejki- w kazdej malej miescinie teraz sa....:))))
                  • ragtime_r Re: oj nie... 01.10.04, 11:54
                    no to się zdybiemy
                  • serta phi ... 01.10.04, 11:55
                    a teraz to sie wypchaj! albo tylko ja,albo wcale.
                    Wcale nie sa brzydcy - znam jednego takiego mrrr ...
                    • gretaa ja tez... 01.10.04, 11:58
                      bez zeba na przedzie...nie, nie...nie dla mnie...
                      czyli jestem tu zbedna??
                      tak??no to sobie ide i nie przyjde juz....:(((
                      • ragtime_r Re: ja tez... 01.10.04, 12:01
                        zaglądaj często tam gdzie rzadko zaglądasz... czy ja coś pokręciłem?...
                    • ragtime_r GRRRRRRRRR 01.10.04, 12:00

• serta cooo? 01.10.04, 12:02
                        dlaczego bez zeba na przedzie? co Ty wygadujesz i o kim?
                        "moj" goral mial sliczne zeby.Caly byl bardzo przystojny :)
                        nie idz,to ja sobie ide ...
                        • ragtime_r i co sam będę siedział.. za co ta kara:) 01.10.04, 12:05

• gretaa Re: cooo? 01.10.04, 12:11
                          ja nie mowie ,z e to byl"twoj"goral ja widzialam ich wielu i kazdy wolal o
                          pomstwe do nieba...;p
                          Serta zostan, moze jednak kawy?
                          • ragtime_r .. spokój! 01.10.04, 12:17

• gretaa co? jaki spokoj?? 01.10.04, 12:19
                              przeciez jestem grzeczniutka jak aniolek....;p
                              • ragtime_r Re: co? jaki spokoj?? 01.10.04, 12:20
                                ...tia ...ten z "The Magic Key"?...
                                • gretaa cio??? 01.10.04, 12:24
                                  jakis film? nie ogladalam...
                                  ups...aureolka mi sie zsunela....juz poprawilam...;p
                                  • ragtime_r Re: cio??? 01.10.04, 12:27
                                    nie nie... song pt. the magic key - zespołu One T cool T
                                    • gretaa nie znam... 01.10.04, 12:29
                                      • ragtime_r Re: nie znam... 01.10.04, 12:38
                                        ...szkoda.. nie jestem fane tego typu muzyki, ale tenkawałek ma w sobie jakąś
                                        taką pozytywną energię tak ja "the zephyr song" peppersów.
                                        • gretaa tego tez... 01.10.04, 12:49
                                          nie znam...
                                          • ragtime_r Re: tego tez... 01.10.04, 12:53
                                            ...szkoda...
                                            widzę że serta nas opuściła...
                                            • gretaa hmmm.... 01.10.04, 13:00
                                              moze nie na dlugo...ja wyjezdzam o 14-wiec stad bede szla o 13:30..
                                              to moze wtedy wroci...
    • ragtime_r to jeszcze masz chwilkę czasu... 01.10.04, 13:02

• gretaa troszke... 01.10.04, 13:09
        mam..
        trzymaj sie cieplo- i pozdrow Serte....:))))))))
        • ragtime_r Re: troszke... 01.10.04, 13:10
          na razie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka