ragtime_r 28.09.04, 10:11 chyba można już coś popisać na temat pierwszych jesiennych wrażeń? wszyscy się tak bali, a tu proszę piękna pogoda.. i kasztanów dużo... (niestety w sejmie też i to przez cały rok..) pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swing hej! 28.09.04, 10:23 widzę, że się nie zniechęcasz i jak co dzień wątek powitalny wstawiasz :-) to miłe... serta się wscieknie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: hej! 28.09.04, 10:26 nawet przez moment zmartwychwstałem!!!! choć słońce cuś nawaliło.... Odpowiedz Link Zgłoś
swing na słońce... 28.09.04, 10:30 ...nie ma co liczyć :-( ja natomiest nie miałam sposobności zmartychpowstawać jak dotąd, ale odpędziłam od siebie jesiennego doła i nie jestem bezpośrednio uzależniona od pogody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: na słońce... 28.09.04, 10:37 uuu... kremoofka cuś chyba dziś w bojowym nastroju, albo przynajmniej w minorowej tonacji... :) sie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: na słońce... 28.09.04, 10:41 bojowo jak najbardziej zaczelo sie wczoraj i do dzis trzyma yhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: na słońce... 28.09.04, 10:50 kremoofa! rozładuj to! Ps. cóż to się stało?, jeżeli można spytać... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: witam jesiennie (słonecznie i wietrznie) QL 28.09.04, 10:29 a ta pogoda to przepraszam, gdzie? u mnie chmury i wcale nie zanosi sie na poprawe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
swing kremoova! 28.09.04, 10:35 jak tam Twoja katarkowość? trzymaj się zdrowo bez wzlędu na pogodę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: kremoova! 28.09.04, 10:40 swing katarkowatosc zamienila sie w ogrom rzeczy do zrobiena (w pracy of kors) wiec sama juz nie wiem, co lepsze pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: kremoova! 28.09.04, 10:49 zaległości w pracy to rzecz straszna, wiem i współczuję ja jednak mam tak zakręcony ten tydzień, że praca jawi mi się jako oaza spokoju (choć to porównanie generalnie bardzo jest niestosowne) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: kremoova! 28.09.04, 11:02 to nie zaleglosci tylko biezaca robota hej Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: witam jesiennie (słonecznie i wietrznie) QL 28.09.04, 10:39 no i zimno się zrobiło... cholera jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Witam jesiennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:01 wszystkich...:) A gdzie sie zapodziala Serta...ach, to pewnie sprawka tego macho na motorku...hihihi... chyba bedzie padac.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Witam jesiennie... 28.09.04, 11:04 macho był naprawdę QL, co słychać grecia - poza kapaniem kropli deszczu o parapet, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
serta Witam jesiennie... a ja nie witam :/ 28.09.04, 11:24 swing 28.09.2004 10:23 : serta się wscieknie ;-) JUZ SIE WSCIEKLA ... QL'owi zreszta oberwalo sie przed kilkoma minutami na jego wlasnej poczcie :> Jakos nie moglam sie zebrac - snilam o moim macho ... wczoraj zarzucil mi,ze nazwalam go dresem.Powinien sie chlopak cieszyc - to nie motocykle,ale dres to to co podnieca mnie najbardziej ;))) buehehehehe QL,a gdzie Ty do cholery masz ta ladna pogode? Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahaha 28.09.04, 11:29 umre ze smiechu zaraz! ten macho mnie rozwala! jego ostatni list jest WIELKI - nieee,nie odpuszcze sobie tej przyjemnosci - zaraz wezme pioro do reki ... ;) dla niezorientowanych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16158781&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta to byla .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:43 piekna bitwa....hehehe....brawo Serta..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Witam jesiennie... a ja nie witam :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:32 Serta mam kawe z pianka tym razem bez ciastek... co slychac??hmmm urwanie glowy-teraz rozwalam z mamilda lozko-a poza tym ciagle latam do miasta- i musze sobie kupic jakis organizer- bo nie wiem kiedy jestem umowiona z kims.. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Witam jesiennie... a ja nie witam :/ 28.09.04, 11:41 nie wczytuje mi załączników - po co te nerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
serta a ja dzieki macho juz mam dobry humor ... 28.09.04, 11:44 ... alez mi ulzylo teraz.Nic,tylko pojechac sobie po kims dla poprawy nastroju ;))) Greta,a sniadanko masz jakies? ... bo u mnie bida dzisiaj :( QL,a Ty mi nie psuj humoru! :/ nie wiem,zrob cos ... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: a ja dzieki macho juz mam dobry humor ... 28.09.04, 11:46 już jest OK - zobacz.. i odeślij! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :/ 28.09.04, 11:55 ponawiam zatem, śledź uważnie ( jak w tej książce "śledziona i znaleziona... ") :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta juz zjadlam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:54 ale jak chcesz to zostala mi drozdzowka ze sliwami, albo jak wolisz bulki...z: szunka, serem, pomidorem, dzemem, miodem...do wyboru do koloru..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta hmmm.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:58 bulka ze sliwkami?? takowej nie mam -mam drozdzowke ze sliwkami..chociaz...mam dzem wisniowy domowej roboty babci- pyszniutki polecam...i kawa-nesca z pianka z mleka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: juz zjadlam.. 28.09.04, 11:57 to ja bułkę z szunką - bo czegoś takiego jeszcze nie jadłem... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 11:59 aaa,Ql,czys Ty zwariowal?! nie krzycz tak! - zwlaszcza,ze poczte szlag trafil najwyrazniej,albo ktos ukradl moj polecony :/ Greta ... smaczna byla.Chyba jeszcze kanapka sie poczestuje - ja ostatnio cos mam smaka na taka z jajkiem i ogorkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta czy kazdy mnie musi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:08 lapac za slowko...???? ojc...najnormalniej w swiecie pomylily mi sie literki..ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: czy kazdy mnie musi.... 28.09.04, 12:10 spoko, ale fanie to brzmi. kiedyś - dawno temu - pamiętam jak w dzisiejszej Ymce, na Krowoderskiej, był taki bufet z jadłospisem ( takie wpinane literki) jedna z pozycji to była KNAPKA z serem - oj było śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 12:11 ja w Jastarni widzialam w jakims barze napis: "BEBAP ... (cena)" Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( 28.09.04, 12:24 ja wierze,bo widze,ze nic nie ma :( moze cos z poczta nie tak? jak nie dojdzie teraz,to wyslesz mi pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :( 28.09.04, 12:25 ale co, wogóle nic się nie pojawia na horyzoncie? ( próbuj "odbierz" - może odświeży zawartość skrzynki..) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: dotarło? 28.09.04, 12:27 ehhh... same problemy... skrobnij cuś do mnie bo aż mnie ten zastój poczty zaintrygował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta a ja sobie gram... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:26 hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
serta ach ... 28.09.04, 12:30 ano skrobne ... tyle sie juz dzis opisalam do macho,ze i do Ciebie cus moge :) a potem ... nie wiem czy jeszcze nie wskocze do lozka,spac mi sie cos chce :/ dzis byla pelnia,to sobie nie pospalam :( wogole nie spalam :( dopiero nad ranem na chwile mi jakis sen przyszedl,ale to bylo bardzo krociutko.Nawet nie wiem co mi sie snilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:33 ja mam juz zaluzje piikne w oknach-wiec mnie juz nie razi ksiezyc w pelni...:) gralam...w gre Morfinka12 Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ach ... 28.09.04, 12:35 cuś cięęężko dziś u mnie z kapowaniem... że co? co to jest ta morfinka 12? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:52 niewiem kim jest morfinka_12 ale dal post-konkurs i podal linka do jakiegos adresu-no i sobie tam zagralam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ach ... 28.09.04, 12:33 szkoda.... ( że nie pamiętasz) nie mów mi o łóżku.. ja do tak owego wskoczę dopiero najwcześniej za 7 godzin... a zimno jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 12:32 między 20 a 21 byli w alchemii. kapitalna knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:34 ja bylam na chwilke z kumpela-bo malo miejcza bylo- w koncu usiadlysmy w szeptach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 12:36 ja siedziałem w środkowej sali, posłuchałem muzyki, poszedłem do singera... a potem poszedłem spać... ( dostając w między czasie urocze smsy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:40 tam gdzie przechodzi sie przez drzwi??w singerze tez bylam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta nikt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:11 ze mna nie rozmawia to siedze cicho=a poza tym gram w kalambury na kurniku... Odpowiedz Link Zgłoś
serta eee 28.09.04, 13:13 jak nikt? ja rozmawiam :) jadlam kanapki tylko ... wiesz,ze to nieelegancko rozmawiac z pelna buzia ;) a jak kiedys bedziesz potrzebowala towarzysza do jakiejs gry,to wolaj - tylko nie na kurniku,bo mam zablokowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:26 a dlaczego masz? ja tam wlasnie sobie siedze...fajny jest!!!-no to smacznego ...:)czyzby kanapka z jajkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 13:31 nie no,Twoje kanapki zjadalam :) mam zablokowany kurnik,bo zawsze jak mnie nie bylo,to tata wchodzil i gral mi na komputerze w szachy (wlasnie na kurniku) - OK,grac sobie mogl,ale palil mi papierosy w pokoju i nie docieralo,ze nienawidze tego!!! wiec skoro nie pomoglo proszenie i tlumaczenie,to ... nie ma kurnika :>>> a gdzie sie Ql podzial? od godziny go nie ma :( Ql,zawalu dostales? mam nadzieje,ze nie przeze mnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:33 zabiegany chlopak jest.:))hihihi.... a no to szystko jasne z kurnikiem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :((( 28.09.04, 13:35 ja sie zaczynam martwic o niego :( Greta!!! a jak mu sie cos stalo? musimy pedzic na ratunek! ubieraj sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r jestem już... 28.09.04, 13:37 serta, a kogóż to ja ci przypominam? mailój. kobiety!, ciasteczka, kanapeczki... Hmm.. Ps. no to teraz czekam na bieliznę... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta a widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:42 zyje i nic mu nie jest- kurcza mama mi zniknela... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj 28.09.04, 13:38 tak... a singerze byłem tylko chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hmmm ... 28.09.04, 13:42 ano nie wiem kogo ... jakos tak. Greta,ufff ... zyje Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hmmm ... 28.09.04, 13:44 żyję, choć nie wiem czy dtrwam do wieczora... trrrrrr, strasznie zimno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta u mnie grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:45 i jest mi cieplo.. Odpowiedz Link Zgłoś
serta a poza tym ... 28.09.04, 13:46 ... to teraz ja czekam na odpowiedz Ql - przeciez poslalam maila - owszem,bez tresci,ale ... ;))) a ja mam grzejniczek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta kurcza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:57 ja nie mam ciastek...:( Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 28.09.04, 13:59 Greta,co sie martwisz ... zapomnialam Ci wspomniec ostatnio jak pojechalas te 20 km do sklepu po ciastka,ze ja mam cukiernie po drugiej stronie ulicy :/ to moge dzis ja kupic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta oki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:01 to kup jakies dobre- tylko nie z orzechami bo nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: a mi... 28.09.04, 13:54 mam do przeniesienia na magazyn 65 m2 parkietu - wchodzisz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:59 moze Serta Ci pomoze...ja sobie posiedze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta G R E T A !!! 28.09.04, 14:02 ale mi macho dojechal tekstem !!! musisz to przeczytac !!! - dlugo dumal,zeby inteligentnie zabrzmialo :))) ale poczekaj ... zanim przeczytasz,poczekaj jeszcze chwilke,az mu odpisze :))) buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: G R E T A !!!SERTA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:11 z niecierpliwoscia czekam co chloptasiowi tam napiszesz....nizly ubaw z macho, niezly....heheheheheh..:))) pisz szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
serta Greta moja Droga ... 28.09.04, 14:14 ... mozesz przeczytac i dolaczyc sie - nie ma to jak grupa wsparcia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) ale ... 28.09.04, 14:28 ... jak wrocisz,to koniecznie zajrzyj na macho-chat ;))) ale Ci odpyskowal buehehehe :))) Greta,my natomiast ... zjemy pizze? bo wlasnie zamowilam.Czestuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:29 ten macho to poprostu mnie rozwala...jak sie go czyta...-spolczuje nawet jego 'moto'ze musi go wozic... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahahaha 28.09.04, 14:33 a ja wspolczuje jego nauczycielom od polskiego - nie wiem czy to moze ja jestem taka przewrazliwiona na bledy czy co ... ale az mi sie cos dzieje,jak czytam co wypisuje,nie wspomne juz o tym,ze te jego pseudo wypowiedzi bez ladu i skladu kompletnie! ani kropek,ani przecinkow.Wiesz Greta,mnie sie wydawalo,ze "mowa" pisana troche sie rozni,od mowionej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta mi też, mi też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:39 ale widać dzisiaj inaczej nauczają w szkołach... ale co tam przecież laski lecą na moto- i to sie liczy...hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hehe 28.09.04, 14:52 dopisalam cos jeszcze,odnoscie gazet jakie czytujemy ;) a Ty Gretka,po jakie brukowce latasz do kiosku, hehe, zerknij tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:04 przewaznie albo dziennik lub krakowska-bo w niej poluje na wejsciowki za friko....no coz - trzeba sobie upraszczac w zyciu....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 15:18 a tak powaznie,Dziennik Polski to ja tez przy sniadaniu zawsze czytam - lubie spojrzec co tam w swiecie ciekawego slychac.Innych gazetek raczej unikam (niedobrze mi sie zrobilo jak spojrzalam kiedys co za bzdury wypisuja w tych wszystkich pismach dla nastolatek).A skoro juz w temacie - opowiem Ci o innym przejawie szpanerstwa ... stalam na przystanku kiedys w oczekiwaniu na autobus wraz z gromada gimnazjalistow ... jedni normalni,inni mniej ... i dwie dziewczyny (mogly miec po 16 lat) - wloski w kolorze bynajmniej nie naturalnym,kolczyki w nosie,jakies dziwne ciuszki (jedna zrobiona na typowa panienke z energy2000,hihi,druga duzo brzydsza,widac bylo,ze usiluje wszystko malpowac od tamtej,byle by tylko wygladac rownie cool jak i ona) ... itd.I ta pierwsza podchodzi do kiosku z gazetami,kupuje jakies czasopismo ... w autobusie tak sie zlozylo,ze usiadly obok mnie i ... coz panna kupila? CKM - oczywiscie czytala w autobusie,wzbudzajac ooogromy respekt i zazdrosc wsrod rowiesnikow. Wiesz Greta,nie wiedzialam co zrobic z soba przez cala droge wtedy,zeby nie parsknac smiechem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 28.09.04, 15:22 serta, czy ty coś brałaś? :)))) ledwo nadążam czytać twoje listy i posty! mkniesz jak szalona! :) oby tak dalej - jest ciekawie - kuknij na motoszpanera! Odpowiedz Link Zgłoś
serta czy coś brałam? 28.09.04, 15:24 yhy, zjadlam pizze,popilam herbata z kilkoma kroplami cytryny ... myslisz,ze to moglo byc to? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: a poza tym ... 28.09.04, 15:30 oki, czytałem. odpiszę ale około 17... :((( będę z wami sinusoidalnie - co chwilka, bo mam teraz młyn połączony z wyjściówkami. proszę mi dać znać czy pan obrażalski coś mi odpyskował ( najwyżej dokończę frazę... nich się chłopaczek martwi..) narazka, poplotkujcie (:))) sobie kwiatuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta że co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:35 ja sie juz pogubilam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Serta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:18 jak juz wstaniesz to krzycz glosno, ze jestes-to moze Cie uslysze i tez przyjde bo Qlrafik-moze nie potrafic glosno krzyczec...a teraz opuszczam to przemile miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:31 nie rozumiem tych'panienek'...do szkoly chodza cale wysmarowane-kilo tapety czarne oczeta- i juz nie widac nawet cjaka mialy kiedys buzie, no i jeszce jedno wszystkie wygladaja tak samo... ja sie zaczelam malowac dopiero na komersie-i to jeszcze tak delikatniutko.. hmmm...a o chloptasiach to juz nie mowie...tacy wlasnie mieszkaja u mnie w bloku...porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ja... 28.09.04, 15:33 tia, żelik albo łysol, krok w kostkach ( co to wogóle oznacza do cholery, przerost prostaty?), plucie co chwilę, i same .urwy... chroń mnie panie Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 15:36 daj spokoj,jak widze te gimnazjalistki,to mi rece opadaja.Owszem,tez mialam w szkole podstawowej taki okres (ale bardzo krotko,2 moze 3 miesiace),ze pakowalam na siebie tapete,malowalam oczka,ale ... prawde mowiac szybciej przeszlo,niz przyszlo.Do dzis bardzo rzadko uzywam czegokolwiek,a jesli juz,to tak potwornie malo,ze az nie widac.Po prostu nie lubie.Czulabym sie z upodrowanym pysiem jak z jakas maska,przez ktora nie moge oddychac.Poza tym,nie rozumiem jaki jest sens robienia z siebie gwiazdy do szkoly?! Rozumiem na dyskoteke,do knajpy,ogolnie idac gdzies,ale do szkoly? Nie rozumiem i chyba nigdy nie pojme.Natomiast tacy "mezczyzni" jak nasz macho - ja jestem jakas taka dziwna osobka,ze wystarczy jedno glupie slowo,jeden szpanerski test i ma kreche na calej linii :))) Nie lubie takich ludzi,ktorym sie wydaje,ze sa niewiadomo kim,a siano z kazdej strony wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 28.09.04, 15:39 zespół Piersi, kiedyś śpiewał "... na sztuce to ja się wybitnie znam' czytam Chopina (wym. fonet.), Sienkiewicza gram, nie jestem cham..." potem było coś o mercu, szyberdachu itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ee...niezle to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:41 z tym sianem...hehehe...zal mi chloptasia, brak mi slow na ten temat-bo ciagle sie smieje jak sobie przypomne...te wszystkie jego detale....hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 15:42 nawet mi Greta nie mow ... kurcze,ja nadal nie wiem co to jest MOTOR buehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja Cie doskonale rozumiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:46 Serta...hehehhehehehehehehehe.... idziesz spac??eee..nie idz bo w nocy nie zasniesz:) alez jestem najedzona ta pizza-pyszna była:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ech ... 28.09.04, 15:47 no wlasnie ... to chyba po pizzy mi sie tak zachcialo drzemki poobiedniej ... za godzinke wroce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta to papa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:51 moze wtedy bede jeszcze ...kto wie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta No to ja tez sobie ide..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:58 papa...do jutra...moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a ja jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:07 jestes...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: aaa ... 28.09.04, 17:09 czekamy na Twoje przebudzenie... a ja błądziłem po forum kobieta ( zachaczając motocyklistę, bo coś mi to spokoju nie daje... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 17:16 zauwazylam.Ale nasz macho-cross chyba juz zrezygnowal,za wiele osob sie na niego uwzielo jak na jeden raz ;))) poczte tez odebralam,nawet odpisalam :) oj,cos sie na deszcz zanosi chyba - takie chmurzyska.A Greta gdzie w taka pogode polazla? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 28.09.04, 17:18 podobno na chwileczkę... ale coś długo Jej nie ma... idę na pocztę zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
serta OK 28.09.04, 17:19 ale pamietaj,ze priorytety to trzeba juz poslac,zeby doszly szybciutko! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 28.09.04, 17:22 ale czasem warto kogoś obudzić co by nie brał takiego np. Kenia za przykład ( po nim - a raczej jego wypowiedziach - to już od razu widać, że najlżeszym organem który posiada to mozgowie... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hihi 28.09.04, 17:25 ale wiesz,mnie sie wydaje,ze to co napisalismy,zupelnie do niego nie trafilo.On juz byl tak rozzloszczony,swiecie przekonany,ze atakujemy go z kazdej mozliwej strony,wysmiewamy (nooo ... to to akurat fakt,hihi) itd.,ze jedyne co mogl zrobic,to sie odgryzac i tkwic nadal w swej glupocie.Szkoda,ze ludzie czasem nie potrafia przyznac sie do bledow ... wiesz,mi do tego macho jakos strasznie dres pasuje ... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hihi 28.09.04, 17:29 bo chwalić się zawsze można, ale trzeba umieć to robić, a jak ktoś nie umie to właśnie wychodzi z tego taka głupkowatość.. fakt, może to jeden z tych dresiarzy, którzy zaciągają pożyczki na kilka pokoleń, nic nie jedzą, al mają to swoje wymarzone biemdablju - po co?, na panienki... ludziska czasem zapominają, że pieniądze to tylko środek a nie cel sam w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
serta hehehe 28.09.04, 17:35 no przeciez on tam jasno napisal,ze rodzice mu kupili,po czym kilkakrotnie rzucil mocnym tekstem,ze: "nie po to KUPILEM motocykl,zeby podrywac laski,tylko,zeby jezdzic na nim" - czy jakos tak,ale glownie chodzi mi o stwierdzenie KUPILEM. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hehehe 28.09.04, 17:37 neostradę też pewnie sponsorują rodzice... ale wielki internauta z Niego... Odpowiedz Link Zgłoś
serta no tak ... 28.09.04, 17:39 ... gdyby nim byl,to by wiedzial,ze w wirtualnym swiecie obowiazuje kultura osobista Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: no tak ... 28.09.04, 17:44 qrczę.. troszkę kiszkowato... smutno jakoś i pusto tak.... to jutro co? nic? Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( 28.09.04, 17:46 smutno i pusto,bo nasza Greta gdzies sie zapodziala. A jutro? ale co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
serta eee :((( 28.09.04, 17:50 idziesz juz? :((( i nawet obiecanego wczesniej listu do mnie? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :( 28.09.04, 17:52 muszę kończyć.. :((( i do tego robi się coraz zimniej... jeszcze fajf minuten... Odpowiedz Link Zgłoś
serta szkoda ... 28.09.04, 17:55 ... to do jutra? (ale o co z tym jutrem chodzilo?) i Ql ... nie rozpoczynaj nowego watku wraz z nadejsciem nowego dnia :) ten jest doskonaly - moze nabijemy jakas rekordowa cyfre na tym forum ;))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( i zostałam sama :((( 29.09.04, 00:23 wszyscy juz spia? Greta,Ty tez? :( Odpowiedz Link Zgłoś
serta P O B U D K A !!! 29.09.04, 07:33 Wstawać śpiochy !!! (ale póki Wy się tu pojawicie,to ja sobie jeszcze poleżę w łóżku ...) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( 29.09.04, 12:48 no,no,wlasnie na Ciebie! zadnego listu w skrzynce :((( - nie odzywam sie Odpowiedz Link Zgłoś
serta * * * * * 29.09.04, 12:58 zobaczylam.Troche mniej obrazona ... ale przejdzie mi po 16 ... licze na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: * * * * * 29.09.04, 13:42 przesyłam namiary, będę tam dłużej po 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
serta * * * * * 29.09.04, 13:50 czesc Gretka! frytka? wlasnie jem ... OK.tez bede. a teraz zmykam,bo mnie czas goni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:10 Serta:) fryteczka z mila checia- dziekuje:)) oj moja biedna głowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:30 taak boli-wiec prosze o cisze-a tu pode mna ktos puszcza na fula muzyke i trabi przy okazji.... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 14:48 oki, wyśpij się... mnie przynajmniej to najbardziej pomaga :) a tych od muzy to ja zaraz ustawię... będą mi tu grecię męczyć jakimiś trąbami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:57 Qlrafik, dzieki-nie nie bede spac-poszlam spac o 4-bylam na imprezie pozegnalnej -moja kumpela wyjezdza do Niemiec...i za duuuzo wypilam-i palilam niepotrzebnie-taak duuuzo....uuuu.... no to mam za swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 15:01 to Ty pijesz i palisz???? oooo nieładnie.... szatan - artysta, opłakujący krucyfiksy anielskimi łzami. ed egli avea del cul fatto trombetta. sorry... wyrwalo mi się.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Re: witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:15 ze pije -to chyba jasne-kazdy poje... a ze pale-to nie pale-tylko tak wczoraj-towarzystwo... no coz...nie naleze do grzecznych dziewuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: witaj... 29.09.04, 15:33 ... i bardzo dobrze... podobno ciepło się zrobiło a ja mam zimne rączki... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Wstawać!!!! 30.09.04, 09:37 nie obijać się! witam wszystkich serdecznie, łoo matko! to już ostatni dzień miesiąca.... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:45 a gdzież to uciekasz? (randka, co?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:50 aaa tam randka,nawet gdybym chciala,to nie mam nastroju na randki (zerknij na swoje forum).Musze do miasta jechac,pare spraw zalatwic.Za 2 godziny powinnam wrocic.Wtedy pogadamy dluzej. pozdroofka ps: byl dzis u Ciebie listonosz? u mnie go nie bylo :((( ps no2: ten czlowiek jest coraz bardziej zalosny (macho- cross) ... czy on tego nie widzi? naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ... jestem, jestem, ale ... 30.09.04, 12:52 czekając skrobnę conieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Hejka wam:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:51 wszystkim? niedawno wróciłam do domu,i postanowilam odwiedzic forum:))) co porabiecie??a moze nic nie porabiacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
serta Hejka wam:)))) 30.09.04, 15:08 hej hej porabiam,porabiam - kurs po miescie,teraz nie moglam sobie narobic zaleglosci w korespondencji z macho-crossem,wiec napisalam list,obiadek,kolejny kurs po miescie i mam nadzieje,ze po tym wszystkim osiade juz na stale w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Hejka wam:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:12 a ja chyba juz nie wychodze z domu- nie chce mi sie ...juz bylam- a jutro mnie nie bedzie jade do zywca do kumpeli- wiec sie dlugo bnie bedziemy widziec-a ty tak sobie gdzies wychodzisz... to kup jakie ciastka po drodze bo ja zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 30.09.04, 15:15 aaa ... troche tu,troche tam ... tak "biegam" ... dzis jakos nie mam smaka na ciastka.Mam taki jakis nijaki nastroj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta uuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:19 a dlaczego, przez kogo??? a ja mam -chyba zjem sobie cosik bo glodna jestem... a gdzie Qlrafik sie zapodzial?? och ty zabiegana... Odpowiedz Link Zgłoś
serta uuuu.... 30.09.04, 15:22 aaa,kilka takich "madrych" osob mnie zdenerwowalo,choc na siebie tez bylam zla przez jakis czas ... mniejsza o to. a nie wiem gdzie Ql,poszed sobie od nas :( Odpowiedz Link Zgłoś
serta pa pa 30.09.04, 15:30 ... albo pojechal do Tybetu - beze mnie :( ja tez zmykam - pozniej bede - pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: pa pa 30.09.04, 16:02 a ja akurat jestem... pech sakramencki z tą Sertą mam.... co u Ciebie greta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta to co zwykle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:18 zabiegana od rana-a pozniej mnie wyganiaja sprzed kompa....:p tak ogolnie to spoksik....jutro wyjezdzam do zywca- chyba- a od poniedzialku uczelnia... a zreszta...nic sie nie zmienilo..a szkoda...czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: to co zwykle... 30.09.04, 16:26 piękny jest ten nasz Zywiec... jezioro żywieckie latem.. hmmm piękne wspomnienia żaglowo... a nie będę kończył.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta to co zwykle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:29 mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda- ale na krotko jade...:(( ...i tak mi smutno sie zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: to co zwykle... 30.09.04, 16:31 musisz się cieszyć każda chwila spędzona w pięknej okolicy - cieszy.. oooo, jakiś list do mnie przyszedł... a nie to ja wysłałem jakiś list. no tak, wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:36 co za zwariowana pogoda jest... pada, nie pada... jesien... alez ja zawsze ciesze sie chwila..i nie tylko w pieknej okolicy...;p Ql a co ty porabiasz?...ojc zwariuje...uuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hmmm... 30.09.04, 16:38 ja jestem w pracy, skarbie. czemu planujesz obłęd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:44 nie planuje-to moze sie stac z przyczyn niezaleznych ode mnie- a przez moich sasiadow- dudnia i dudnia-stukanie w podloge i kaloryfer nie pomoglo, bede sie musiala spotkac z nimi w twarza w twarz..hehehe... ach, ty jestes w pracy- no tak- zapomnialo mi sie...wybacz... ale dzisiaj ludzi bylo na rynku-oj i nie tylko na rynku-pelno ich bylo tam gdzie ja bylam...hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hmmm... 30.09.04, 16:46 ...czyli... bo mnie tu ciekawość podgryza po kostkach... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa ale co? 30.09.04, 17:08 jaka ciekawosc?? -chodzi o moich sasiadow??- nie poszlam do nich i nie spotkalam sie z nimi w twarza w twarz..przestali dudnic...:) -jesli chodzi o ludzi- to niewiem.. -a moze moj obled?- narazie jestem powiedzmy normalna-chociaz wielu ludzi moglo by sie klucic...hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta oo...jestes.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:40 w koncu nie bede sama...:) zalatwilas wszystko co mialas do zalatwienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 30.09.04, 17:44 TAK. I juz mam nadzieje nie wychodzic wiecej z domu (dzisiaj) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) 30.09.04, 17:51 a ja za chwilę muszę uciekać... podłożyłem naszemu motocykliście bombę zegarową, ciekaw jestem co to będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hmmm ... 30.09.04, 17:53 ... ooo,to ja musze to zobaczyc,hihi ... szkoda,ze juz idziesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: paaaa!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:04 papa-Qlrafik...do hmmm...do kiedy wlasnie..moze jutro wpadne na moment- a jak nie to dodlugiego nie widzenia sie... hmm...ciekawe jak to teraz bedzie.... jade.... acha..i nie tesknijci eza mna zabardzo(zasmialam sie)...zartowalam... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 30.09.04, 18:20 papa Greta,musisz koniecznie zajrzec na watek z naszym glownym bohaterem - MACHO- CROSSEM - ale sie usmiejesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa bylam.. 30.09.04, 18:23 i sie usmialam....:))))))))))))))))))))) Pa pa Serta...moze do poniedzialku, jade do Zywca...do kumpeli.. papa... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Jestem... 01.10.04, 11:38 szczerze? chciałem "podnieść " wątek do góry... :))) mam nadzieję że w XXXXX mają kafejki netowe? Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: :( 01.10.04, 11:42 serta napisała: > a mnie to juz nikt nie zawola ;( jak to nikt - kawa juz czeka z pianka- i stygnie Serta , chcesz piwo z Zywca?? Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa moze byc... 01.10.04, 11:41 a do ilu chcesz dojsc?? gdzie te kafejki i po co?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: moze byc... 01.10.04, 11:44 Dżichad!, no przecież pytam czy nz żywieczczyźnie są netkafe, a dojść chę do Bóg wie ilu... :))) ps. żal mi Kałużyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
serta YHY ... 01.10.04, 11:47 tak,odwiedzilam Twoje forum,podobnie jak watek,w ktorym zacalowales Grete na smierc ... masz racje,zaraz tasak pojdzie w ruch. Nie,nie lubie piwa.Mozesz mi przywiezc jakiegos gorala na pocieszenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: YHY ... 01.10.04, 11:49 greta, weź kazka gąsienicę spod ogólnospozywczego, co by serta poznała uroki góralskie.. no dooobra Ciebię też wycałuję... ( ależ niepoprawny "bigamista" ze mnie)... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa oj nie... 01.10.04, 11:50 na smierc - a raz w policzek...:))) Mi tez smutno:( a gorala nie przywioza- bo gorale brzydkie... no jasne ze sa kafejki- w kazdej malej miescinie teraz sa....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta phi ... 01.10.04, 11:55 a teraz to sie wypchaj! albo tylko ja,albo wcale. Wcale nie sa brzydcy - znam jednego takiego mrrr ... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa ja tez... 01.10.04, 11:58 bez zeba na przedzie...nie, nie...nie dla mnie... czyli jestem tu zbedna?? tak??no to sobie ide i nie przyjde juz....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ja tez... 01.10.04, 12:01 zaglądaj często tam gdzie rzadko zaglądasz... czy ja coś pokręciłem?... Odpowiedz Link Zgłoś
serta cooo? 01.10.04, 12:02 dlaczego bez zeba na przedzie? co Ty wygadujesz i o kim? "moj" goral mial sliczne zeby.Caly byl bardzo przystojny :) nie idz,to ja sobie ide ... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: cooo? 01.10.04, 12:11 ja nie mowie ,z e to byl"twoj"goral ja widzialam ich wielu i kazdy wolal o pomstwe do nieba...;p Serta zostan, moze jednak kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa co? jaki spokoj?? 01.10.04, 12:19 przeciez jestem grzeczniutka jak aniolek....;p Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: co? jaki spokoj?? 01.10.04, 12:20 ...tia ...ten z "The Magic Key"?... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa cio??? 01.10.04, 12:24 jakis film? nie ogladalam... ups...aureolka mi sie zsunela....juz poprawilam...;p Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: cio??? 01.10.04, 12:27 nie nie... song pt. the magic key - zespołu One T cool T Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: nie znam... 01.10.04, 12:38 ...szkoda.. nie jestem fane tego typu muzyki, ale tenkawałek ma w sobie jakąś taką pozytywną energię tak ja "the zephyr song" peppersów. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: tego tez... 01.10.04, 12:53 ...szkoda... widzę że serta nas opuściła... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa hmmm.... 01.10.04, 13:00 moze nie na dlugo...ja wyjezdzam o 14-wiec stad bede szla o 13:30.. to moze wtedy wroci... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa troszke... 01.10.04, 13:09 mam.. trzymaj sie cieplo- i pozdrow Serte....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś