agnese_zb 28.09.04, 18:36 Co o nim sądzicie.... Słyszałam, że czasem robia problemy z wejściem.... A ja jeszcze nie miałam okazji się tam bawić.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortezzo Re: Prozak 28.09.04, 20:01 nie sluchaj plotek idz i przekonaj sie sama ;) 9 (masala soundsystem) i 15.1o (ekllektiv kollektiv) polecam szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby_doll_ Re: Prozak IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl 29.09.04, 00:30 agnesse ja też mam wielką ochote się wybrać :-))) zaczynash 1 rok studiów teraz?? :))) pzdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: Prozak 29.09.04, 09:45 oj nieee.... jestem "troche" starsza, tylko, że ostatnimi czasy mało bywałam w Krakowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jt Re: Prozak IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:48 nie warto tam isc, ta selekcja to tylko sprytny reklamowy chwyt: rzeczywiscie bierze jak cholera, no bo kazdy od razu chce do takiego miejsca wejsc...ja nie lubie takiej muzyki jak tam leci generalnie, ale oprocz tego jest nabite do ostatnich miejsc, tlumy -raczej mlodszej klienteli- i pseudotrendowy wystroj. niby dla snobow, ale pokazcie mi chociaz jednego prawdziwego.dla pozerow. Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Prozak 01.10.04, 11:54 no nie powiedziala bym , ze mlodsza klientela- raczej na odwrot... a tłumy sa dopiero kolo 24... Odpowiedz Link Zgłoś
provokator Re: Prozak 03.10.04, 10:17 W sumie nie moje klimaty ale kiedyś się wybrałem i generalnie dla fanów tego typu zabawy jedno z ciekawszych miejsc w Kraku. Co do wejścia to pamietam ze aby sie dostac w sobote na impreze trzeba bylo miec zaproszenie ktore w tygodnu w Prozaku mozna bylo dostac od barmanki ;) Chyba ze juz cos sie zmienilo:)Milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
bubu-fixer Re: Prozak 06.10.04, 02:21 anyway tak naprawde najlepszy klub w krakowie... z pomyslem, ciekawie urzadzony... muzyka da sie zwykle lubic, a ludzie heh... mozna przyjsc ze swoimi znajomymi... Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Prozak 06.10.04, 15:25 bubu-fixer napisał: "a ludzie heh... mozna przyjsc ze swoimi znajomymi..." o o! wlasnie w tym cala rzecz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: Prozak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:20 mam wrażenie że to lokal dla przedstawicieli handlowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Prozak IP: *.adsl.proxad.net 28.10.04, 14:05 Prozak moze sie podobac, ja uwazam, ze lepsza byla Mezzanine; Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Prozak 28.10.04, 14:44 byla mala byla sauna na dole (nadal jest) music nieporownywalny ..ale milo sie siedzialo na antresoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Prozak IP: *.adsl.proxad.net 28.10.04, 14:56 To, ze byla sauna to prawda. Obecny Nobar jest lokalem pelnym malolatow. To juz nie to samo towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś