firlitka 09.10.04, 19:25 Co ma robić kobieta sama w mieście gdy wszyscy znajomi zajęci a za drzwiami tylko jesienną depreche widać?? :( Samotne spacery? Ileż można... Chyba nie doczekam do wiosny, buuuuuuuuuuuuuuu...... ;"(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula, Re: Kolejny samotny weekend :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:37 no a gdzie Twój Mężczyzna ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 19:39 Gość portalu: Paula, napisał(a): Mysl pozytywnie - bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
firlitka Re: Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 19:56 mika_1 napisała: > Mysl pozytywnie - bedzie dobrze:) Chciałabym,ćhiała.. ;") Odpowiedz Link Zgłoś
firlitka Re: Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 19:55 Gość portalu: Paula, napisał(a): > no a gdzie Twój Mężczyzna ? Poszedł w siną dal juz jakiś czas temu, a może sama go tam wysłałam?:( W kazdym razie nie ma.Sama sobie bardzo dobrze radzę,ale tak naprawde to żadna przyjemność nie mieć z kim dzielić radości i smutków..A tak sie złozyło,że kolejny raz wszyscy znajomi zajęci więc tym dotkliwiej takie weekendy dołują ..;"( Odpowiedz Link Zgłoś
serta Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 19:41 Nie martw sie.Pewnie nie Ty jedna siedzisz dzis sama w domu i zastanawiasz sie co robic.Ja tez siedze sama,wcale mi przyjemnie nie jest,ale ... jakos pomyka ten wieczor.Owszem,to nie jest specjalnie mile,jesli to juz ktorys z rzedu taki wieczor,choc w moim przypadku w jakims tam sensie jest to takze samotnosc z wyboru ... nie mam specjalnie ochoty na towarzystwo,bo to,z ktorym moglabym sie gdzies wybrac ... po prostu nie mam checi. ech ... usmiechnij sie chociaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 20:00 Wielkie przytulenie przesyłam, Samotność bywa, że potrafi kąsać straszliwie. Na takie jej ataki nie zawsze jestem przygotowana, ale "dogoterapia" pomaga: psie mądre oczy, zabawa, przytulenie. Nie jest to sposób na życie ale troszkę łatwiej zwalczyć paskudę. Pozdrowienia serdeczne ślę i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo słoneczka:) (może humor Ci się poprawi, jak klikniesz w link w mojej sygnaturce- wspomnienie lata i jego kolory może chandrę od Ciebie pogonią precz? Czego serdecznie życzę!!) Odpowiedz Link Zgłoś
firlitka Re: Kolejny samotny weekend :( 09.10.04, 20:03 serta napisała: > Nie martw sie.Pewnie nie Ty jedna siedzisz dzis sama w domu i zastanawiasz > sie co robic.Ja tez siedze sama,wcale mi przyjemnie nie jest, Oj nie pociesza mnie to,że więcej osób się czuje teraz jak ja... ;"(( >ale ... jakos > pomyka ten wieczor.Owszem,to nie jest specjalnie mile,jesli to juz ktorys z > rzedu taki wieczor,choc w moim przypadku w jakims tam sensie jest to takze > samotnosc z wyboru ... nie mam specjalnie ochoty na towarzystwo,bo to,z ktorym > moglabym sie gdzies wybrac ... po prostu nie mam checi. ech ... usmiechnij sie > chociaz :) :") Uśmiecham się do Ciebie.Serdeczności. Cholercia,chyba sobie zrobie drinka i Zeby przeczekać to zajmę się szydełkowaniem tej jesienio-zimy :")jak jakaś ciocia-klocia w papilotach..Zapału do życia i nowych kontaktów wykrzesać z siebie nie moge za grosz:"(( .Może udziergać komuś sweterek?:")? Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:04 siedzą i stękają, jak się odesłało jakiegoś faceta w "siną dal", to nie ma co dywagowac, tylko w myśl zasady "życie jest takie piękne", cieszyć się tym zyciem. to jasne, że jak sie siedzi samemu w domu, to się gnuśnieje, (chyba, że ktoś tak lubi), trzeba się rozruszac, poznac nowe towarzystwo, żyć aktywnie, każdy ma jakieś zainteresowania, jakieś hobby trzeba działać w tym kierunku, poznawać nowych ludzi, a nie rozmyślać, o tym co został odesłany "w siną dal", czy o innych co siedzą w domu, podstawa to wielu znajomych z róznych środowisk (praca, szkoło, hobby, pływalnia, biblioteka, partia polityczna etc.0, wtedy zawsze coś się dzieje i nie masz czasu nawet sie zastanowić nad tym, że siedzisz sama, ba ! wtredy nawet może okazać się, że chciałabyś posiedzieć przez chwilę sama ! musisz mieć świadomość, jak się nie rozruszasz, to jeszcze baaardzo wiele takich sobotnich wieczorów Cie czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
firlitka Re: to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:12 Widzicie kobiety?Facet nas nie zrozumie ;") Udziergać Ci sweterek?To moje najnowsze hobby Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:16 firlitka napisała: > Widzicie kobiety?Facet nas nie zrozumie ;") Aż bym się zdziwiła gdyby zrozumiał :)))))))))))))))))))) > Udziergać Ci sweterek?To moje najnowsze hobby Ci dam sweterek!!! Do kina biegusiem jutro albo na spacerek po Błoniach (o ile pogoda będzie)!!! Kasztanów nazbierać, liści słoneczno-kolorowych :)))) I humor proszę do jutra znaleźć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
firlitka Re: to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:24 to.ya napisała: > firlitka napisała: > > > Widzicie kobiety?Facet nas nie zrozumie ;") > Aż bym się zdziwiła gdyby zrozumiał :)))))))))))))))))))) O!:")) > > Udziergać Ci sweterek?To moje najnowsze hobby > Ci dam sweterek!!! Taki na zimę z grubej wełny,już jakiś czas o nim myśle,jakbym miała jeszcze fotel bujany do dyspozycji to zime jakoś bym przeczekała może w tej bujanej pozie ;")) >Do kina biegusiem jutro albo na spacerek po Błoniach (o ile > pogoda będzie)!!! > Kasztanów nazbierać, liści słoneczno-kolorowych :)))) > I humor proszę do jutra znaleźć :))) Dzięki :") Faktycznie mam tylko gałązkę czerwonej jerzębiny i jednego brązowego kasztanka z tej jesieni. To stanowczo za mało.:") Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:29 firlitka napisała: > Taki na zimę z grubej wełny,już jakiś czas o nim myśle,jakbym miała jeszcze > fotel bujany do dyspozycji to zime jakoś bym przeczekała może w tej bujanej > pozie ;")) Matko............. co za Kobieta!!!!!!!!!!! Ci dam fotel!!!!!!!!!!!!! i cweterków dzierganie!!!!!!!!!!!!!!! Nosz jak nic Garfieldem bojowym poszczuję!!!!!!!!!!!!! ;)))))) Biegusiem powiedziałam do tego kina jutro!!!!!!!!!!!! Tak? Z linku wiersze poczytać, wirtu kielonek podjąć, mecz włączyć!!!!!!!!!!!!! :))) Na ploty się jutro umówić albo pod halę na starocie, książki etc się wybrać:)) > > Kasztanów nazbierać, liści słoneczno-kolorowych :)))) > > I humor proszę do jutra znaleźć :))) > > Dzięki :") Faktycznie mam tylko gałązkę czerwonej jerzębiny i jednego brązowego > > kasztanka z tej jesieni. To stanowczo za mało.:") Oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie ZA mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) BTW: idź na pocztę :D Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka firlitko - zpraszamy do naszego "nudnego" wątku... 09.10.04, 20:41 ... miłe towarzystwo i miłe pogawędki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
michania Re: to jest właśnie najgorsze u bab, 09.10.04, 20:21 Ja cię rozumiem:) Ja tez czasami mam takie wieczory,ale staram sie je wykorzystywac do maksimum. Bo potem przyjdą chwile, gdy nie bedzie czasu na nic. A może wybierz się do kumpeli na drinka lub ploty, kino tez niezły pomysł... Najlepsze towarzystwo to inteligentny facet, ale jak go nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Żebyście uśmiechnęły się chociaż troszkę, to 09.10.04, 20:18 coś dla ducha: galaxy.uci.agh.edu.pl/~szymon/jabberwocky.html i wirtualny kielonek Baley'sa lub likieru cytrynowego Wam ślę- zapraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 09.10.04, 23:32 Ciesze sie niezmiernie za ten usmiech do mnie :) Dzis jacys wszyscy smutni chodza,lacznie ze mna (chwilami ...).Moze to przez ta pogode.W kazdym razie - tak,wieczor w samotnosci nie jest niczym przyjemnym (chyba,ze jest to wreszcie jakis wieczor kiedy mozemy sobie odpoczac - od pracy,towarzystwa,czegokolwiek).Najwazniejsze to nie dac sie zlemu nastrojowi.Po 22 zwykle rozpoczyna sie taka pora kiedy dopada czlowieka przygnebienie (o ile rzecz jasna siedzi w swoim wlasnym towarzystwie i czterech scian) - wystarczy te chwile pokonac :) czasem jest trudno,ale ... ale wszystko da sie zrobic :) pozdrawiam ksiezycowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:07 rany, skąd ten pesymizm, narzekanie na samotność i użalanie się nad sobą? jak to nie masz z kim wyjść? a ty sama nie jesteś dla siebie dobrym towarzystwem? skocz na weekend w góry, do kina, albo na piwo. wypożycz sobie film, kup butelkę wina i się upij (byle na wesoło). nie rozumiem ludzi, którzy nie potrafią dobrze się sami bawić. ja mam mnóstwo znajomych, ale bardzo lubię spędzać czas sama - ugotować pyszny obiad, pójść na zakupy, spacer, kawę przy gazetce w knajpie. jeżeli będziesz się czuła dobrze sama ze sobą, ludzie zaczną to dostrzegać i staniesz się dla nich ciekawsza. zatem uśmiech na twarz i koniec smutków! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 lepiej daj znac jak bedziesz miec znow wolny weekn 10.10.04, 20:59 Zamiast sie przekonywac jak fajnie spedza sie czas samemu odezwij sie do mnie- facet co prawda jest ale w weekendy pracuje, wiec tez spedzam je sama. Cos razem wymyslimy. Odpowiedz Link Zgłoś