Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 23:56 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > > Zasłużył na cały wątek? a czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 23:59 Ale która poczta ta koło mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 00:03 dales sie nabrac. czemu jeszcze nie spisz? dobranotz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 00:06 Gość portalu: mtq napisał(a): > dales sie nabrac. czemu jeszcze nie spisz? > > dobranotz! Dobramoc. To był żart:)) Ale po paru piwach chyba pora spać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 01:03 oj, młodzianki, młodzianki... znowu musi starszyzna czuwać!~ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 01:22 no, zaimponowałeś mi, piter... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Zbigniew - poczta IP: 192.168.5.* 20.04.02, 02:04 :)))))))))))))))))))) lepiej??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Zbigniew - poczta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 11:30 jeszcze nigdy w historii tak wiele treści nie mieściło się w tak niewielkich sformułowaniach :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zbigniew - poczta 20.04.02, 20:53 Gość portalu: peteen napisał(a): > jeszcze nigdy w historii tak wiele treści nie mieściło się w tak niewielkich > sformułowaniach > :)))))))))))))) heh, niezli jestescie, ja o tej porze sprzatalem po koledze z pokoju, ktory za duzo wypil... Odpowiedz Link Zgłoś