Dodaj do ulubionych

Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje

IP: *.krz.eden.com.pl 24.04.02, 07:22
Szukam szkoly jednorocznej lub studiow licencjackich (cokolwiek co da mi
papier) dot. turystyki lub turystyki i kultury (w jak najkrotszym czasie). Jeli
ktos moze udzielic mi informacji, to bardzo prosze. Chcialabym zrobic
male "przekfalifikowanie" z ekonomii na turystyke. To bylo i jest moim
marzeniem. Chce pracowac w biurze podrozy ( a w przyszlosci nawet cos
wiecej...) Najbardziej interesuje mnie turystyka zagraniczna.
Pozdrawiam

LIBERY@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: Newport Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 10:04
      Zapisz sie na kurs pilota wycieczek zagranicznych. To jest ci w stanie dac
      papier w pol roku.
      • Gość: K* Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: *.krz.eden.com.pl 24.04.02, 12:03
        Nie orientujesz sie, czy na jakiejs uczelni jest organizowany taki kurs?
        Ja mam ten problem, ze siedzac w pracy po "nascie" godzin nie mam zbyt wielkich
        czasowych mozliwosci. Mimo wszystko chce spelnic swoje marzenie :)
        Chcialam "porozmawiac" z kims, kto szedl juz ta droga...
        • Gość: Newport Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 13:50
          Wiem ze takie kursy byly organizowane na AWF, ale to chyba trzeba byc studentem.
          Ja robilem jakis taki kurs w Almaturze na Batorego, po tym kursie jest egzamin
          panstwowy, chyba w czerwcu. Zajecia byly od 17tej, trzy razy w tygodniu.

Newport

Gość portalu: K* napisał(a):

> Nie orientujesz sie, czy na jakiejs uczelni jest organizowany taki kurs?
          > Ja mam ten problem, ze siedzac w pracy po "nascie" godzin nie mam zbyt wielkich
          >
          > czasowych mozliwosci. Mimo wszystko chce spelnic swoje marzenie :)
          > Chcialam "porozmawiac" z kims, kto szedl juz ta droga...

• Gość: K* Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: *.krz.eden.com.pl 24.04.02, 13:57
            Ile placiles za taki kurs? Z tego co sie dowiadywalam (rozmawialam z rezydentem
            jednego z biur) to przydalby sie jeszcze egzamin panstwowy z jezyka. I szanse
            wzrosna... :) ... by sie wyrwac z tego "swiata"...
            • Gość: Newport Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 16:39
              Kurs kosztowal chyba 500zl + egzamin ze 150zl. Nie mam aktualnych informacji,
              radze bezposrednio skontaktowac sie z Almaturem albo dyrektorem Kiszka. Papier
              o znajomosci jezyka jest niezbedny. Powodzenia. Newport.
              • Gość: K* Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informacje IP: *.krz.eden.com.pl 25.04.02, 07:48
                Dzieki :)
              • Gość: Kali Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informa IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 30.01.03, 09:29
                Szukam jakiegoś fajnego miejsca żeby zapisać się na kursy tańca. znacie
                jakieś??
                • Gość: kucia Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:13
                  Gość portalu: Kali napisał(a):

> Szukam jakiegoś fajnego miejsca żeby zapisać się na kursy tańca. znacie
                  > jakieś??

Tak YMCA. Wtorki 20.00 babka jest przednia.
    • Gość: kucia Re: Turystyka...kursy? studia? - prosze o informa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:10
      Wlaśnie Europejskie Centrum Edukacji o którym napisałam post wczoraj, jest taką
      szkołą i do jutra prowadzi zapisy na hotelarstwo, turystykę itp. Mają biuro na
      Sławkowskiej (w budynku PAU) a zapisy są przy Lubicz 5 (Hotel Europejski
      bodajże). Ja mam podobne plany i byłam wczoraj się dowiedzieć. Na pozór
      wygląda OK, czesne 750zł za semestr, praktyczne zajęcia ale chciałam sie
      dowiedzieć czegoś więcej ze źródła niezależnego...
      Kucia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka