Gość: davidoff IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 09:14 Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: telewizor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 13:07 Gość portalu: davidoff napisał(a): > Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- > 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Jak zauważyłeś jestem też na kupnie nowego telewizora:)) Radziłbym Ci się trzymać kwoty bliżej 3,5 tys. za takie pieniądze kupisz już 100 Hz telewizor. Podobno jest świetny Panasonic za jakieś 3200 zł właśnie 100 Hz. A jak zadowolisz się 50 Hz to podobny kupisz poniżej 3000zł. Powodzenia! Ps. Ja zdecydowałem się na Sony, ale są trochę droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: telewizor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 13:08 Gość portalu: davidoff napisał(a): > Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- > 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Jak zauważyłeś jestem też na kupnie nowego telewizora:)) Radziłbym Ci się trzymać kwoty bliżej 3,5 tys. za takie pieniądze kupisz już 100 Hz telewizor. Podobno jest świetny Panasonic za jakieś 3200 zł właśnie 100 Hz. A jak zadowolisz się 50 Hz to podobny kupisz poniżej 3000zł. Powodzenia! Ps. Ja zdecydowałem się na Sony, ale są trochę droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: telewizor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 13:09 Gość portalu: davidoff napisał(a): > Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- > 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Jak zauważyłeś jestem też na kupnie nowego telewizora:)) Radziłbym Ci się trzymać kwoty bliżej 3,5 tys. za takie pieniądze kupisz już 100 Hz telewizor. Podobno jest świetny Panasonic za jakieś 3200 zł właśnie 100 Hz. A jak zadowolisz się 50 Hz to podobny kupisz poniżej 3000zł. Powodzenia! Ps. Ja zdecydowałem się na Sony, ale są trochę droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: telewizor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 13:21 Gość portalu: davidoff napisał(a): > Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- > 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Jak zauważyłeś jestem też na kupnie nowego telewizora:)) Radziłbym Ci się trzymać kwoty bliżej 3,5 tys. za takie pieniądze kupisz już 100 Hz telewizor. Podobno jest świetny Panasonic za jakieś 3200 zł właśnie 100 Hz. A jak zadowolisz się 50 Hz to podobny kupisz poniżej 3000zł. Powodzenia! Ps. Ja zdecydowałem się na Sony, ale są trochę droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: telewizor IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:03 Gość portalu: davidoff napisał(a): > Mam trochę banalną prośbę: chcę kupić telewizor - 29' za rozsądne pieniądze (2- > 3,5 tys). Poradźcie prosze markę i sklep. Krissa sie spytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: telewizor IP: *.sp / 192.168.5.* 25.04.02, 20:47 Witaj.Proponuje Philipsa! Moja recenzja na wątku Zbigniewa o telewizorach! Pozdrawiam P :)) Odpowiedz Link Zgłoś