Dodaj do ulubionych

szukam Teacher`s Book opportunities pre - inter

01.11.04, 20:20
szukam Teacher`s Book opportunities pre - inter, pozycze do skserowania,
moge zaplacic za uzywane, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mmaly Re: szukam Teacher`s Book opportunities pre - int 01.11.04, 21:31
      No tylko weź pod uwagę, że to głupawe wydawnictwo, które zrobiło całkiem niezłą książke, w tym roku wypuściło na rynek jej nowe wydanie.
      I w ten sposób mój Teacher's Book staje się zupełnie bezużyteczny dla klasy o rok młodszej niż ta, dla której go zakupiłem.
      A dla mnie przygoda z tym wydawnictwem własnie się skończyła, ponieważ dołączylo ono do mnie do grona wydawców, którzy pod pozorem (tylko i wyłącznie pozorem) dostosowywania podręcznika do wymogów Nowej Matury (g... prawda), wypuściło na rynek nowe wydanie podręcznika, w którym zamiast poprawić błedy skupiono się na eliminacji rynku wtórnego podręczników.
      Polecam Format MacMillana, wszyscy u mnie w szkole się przesiadamy.
      • cracoviana do mmaly 02.11.04, 18:44
        ja szukam testów Modul I and II, moze te same - jak tam to porsze o kontakt na
        maila. Rzeczywiście, New prawie sie nie różni, ale cóż- trzeba bylo kupic
        nowe... pozdrawiam!
    • seven ja szukam UPSTREAM INTERMEDIATE 01.11.04, 22:21
      w celach takich jak Cracoviana, do odkupienia uzywke albo do xera...
      • cracoviana UPSTREAM INTERMEDIATE 02.11.04, 18:42
        napisz do mnie na maila seven cracoviana@gazeta.pl - znalazłem osobe z UPSTREAM
        z Tych,moze cos sie uda zalatwic, pozdrawiam!
    • Gość: cracoviana ludzie, proszę!!! :( IP: *.238.117.251.adsl.inetia.pl 03.11.04, 23:30
      błagam!!!
      • Gość: kinia Re: ludzie, proszę!!! :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.11.04, 08:46
        Cracoviana, nie rozumiem, skąd ten upór żeby zdobyć TB. Uczyłam w zeszłym roku
        z Opp Pre-Int (od razu zastrzegam, że TB oddałam) - nie ma tam nic, na co
        nauczyciel nie wpadłby sam - jeżeli oczywiści potrzebujesz ksiażki jako
        nauczyciel ( w tym przypadku wątpię,żeby ktoś miał problem z rozwiązaniem
        ćwiczeń na tak niskim poziomie)
        a jeżeli jako uczeń, to zabieraj się do nauki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka