cracoviana 01.11.04, 20:20 szukam Teacher`s Book opportunities pre - inter, pozycze do skserowania, moge zaplacic za uzywane, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmaly Re: szukam Teacher`s Book opportunities pre - int 01.11.04, 21:31 No tylko weź pod uwagę, że to głupawe wydawnictwo, które zrobiło całkiem niezłą książke, w tym roku wypuściło na rynek jej nowe wydanie. I w ten sposób mój Teacher's Book staje się zupełnie bezużyteczny dla klasy o rok młodszej niż ta, dla której go zakupiłem. A dla mnie przygoda z tym wydawnictwem własnie się skończyła, ponieważ dołączylo ono do mnie do grona wydawców, którzy pod pozorem (tylko i wyłącznie pozorem) dostosowywania podręcznika do wymogów Nowej Matury (g... prawda), wypuściło na rynek nowe wydanie podręcznika, w którym zamiast poprawić błedy skupiono się na eliminacji rynku wtórnego podręczników. Polecam Format MacMillana, wszyscy u mnie w szkole się przesiadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cracoviana do mmaly 02.11.04, 18:44 ja szukam testów Modul I and II, moze te same - jak tam to porsze o kontakt na maila. Rzeczywiście, New prawie sie nie różni, ale cóż- trzeba bylo kupic nowe... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
seven ja szukam UPSTREAM INTERMEDIATE 01.11.04, 22:21 w celach takich jak Cracoviana, do odkupienia uzywke albo do xera... Odpowiedz Link Zgłoś
cracoviana UPSTREAM INTERMEDIATE 02.11.04, 18:42 napisz do mnie na maila seven cracoviana@gazeta.pl - znalazłem osobe z UPSTREAM z Tych,moze cos sie uda zalatwic, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracoviana ludzie, proszę!!! :( IP: *.238.117.251.adsl.inetia.pl 03.11.04, 23:30 błagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ludzie, proszę!!! :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.11.04, 08:46 Cracoviana, nie rozumiem, skąd ten upór żeby zdobyć TB. Uczyłam w zeszłym roku z Opp Pre-Int (od razu zastrzegam, że TB oddałam) - nie ma tam nic, na co nauczyciel nie wpadłby sam - jeżeli oczywiści potrzebujesz ksiażki jako nauczyciel ( w tym przypadku wątpię,żeby ktoś miał problem z rozwiązaniem ćwiczeń na tak niskim poziomie) a jeżeli jako uczeń, to zabieraj się do nauki Odpowiedz Link Zgłoś