trudny2002 07.11.04, 18:55 opłatkowy jest idealny? tak ma być ? 17 grudnia czyli w piątek od godziny 18,00 w Planetarium? Napiszcie ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mglisty_poranek Re: No ale kto w końcu jest zdania, ze ten termin 07.11.04, 18:56 A gdzie jest Planetarium???? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: No ale kto w końcu jest zdania, ze ten termin 07.11.04, 18:59 z lotu ptaka nie widać to fakt...;-))) Planetarium jest w PpB, sala końcowa choć przejściowa miedzy Kolumnową a tzw. garderobą... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: No ale kto w końcu jest zdania, ze ten termin 07.11.04, 19:05 A mozesz jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
allplayer trudny czy Ty możesz podać chociaż nazwę ulicy??? 07.11.04, 19:11 czy Twój nick właśnie oznacza takie naokoło? Gdzie jest to Planetarium? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 samo centrum 07.11.04, 19:16 no juz centralniej się nie da. Pałac Potockich w Rynku Głównym a konkretnie sala zwana nie bez powodu Planetarium znajdujaca sie w Piwnicy Pałacu zwanego też nie bez powodu Pałacem pod Baranami. Jest to sala , która spina ruch okrężny w tejże Piwnicy. Przez Piwnicę pod Baranami rozumiem jej starą część te Kabaretową związaną z Piotrem Skrzyneckim niestety od kilku lat nieobecnym. Części tzw. nowej nie traktuję równoważnie i powiedzmy iz z powodów nieistotnych lub istotnych w sposób niepublikowalny... Jasne? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
allplayer jesteś boski 07.11.04, 19:21 jesteś boski, jesteś boski, .... i boski (jak oglądałeś film to wiesz co jest na kropkach. Wielkie dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 I pewnie dlatego czapka mi nie włazi 07.11.04, 19:23 na łepetynę....to przez aureolę....no rudno widać taki trudnego los... Niechże mi łeb marznie i niech do cna oszaleję.... trudny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: I pewnie dlatego czapka mi nie włazi 07.11.04, 19:27 wszystko jasne, masz cos wspolnego z tymi białymi nudziarzami:(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jak to coś? 07.11.04, 19:32 Wszystko zapewne...wspólne... trudny No mam też odrębne i niewspólne, ale to pewnie wcale nie jest weselsze.... Wiesz, ze też ubolewam niekiedy i nad takim stanem? ...:-() Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Jak to coś? 07.11.04, 19:35 Zebys Ty chociaż był w tej 'dwusetce" co to sie wyłamali, to jeszcze byłaby jak nadzieja :(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Jak to coś? 07.11.04, 19:43 A gdzie sie wyłamamali? jeśli potrafiłem , napisałem @...no ale czy to prawda? Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Jak to coś? 07.11.04, 19:52 Pal licho, Upadłych, rozważam co by te aureole 17 zobaczyc, ale czy ona tam bedzie?? :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 19:57 A nawet jakby co to idą chłody i z pewnością bodaj poświata zachowa sie w świeżości... trudny po trzydziestuośmiu naliczyłem siedem kresek...skonam? Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 19:59 Nie umieraj, mam pewne plany, a i aureola blask utraci:) Nie skonasz!! vacare Odpowiedz Link Zgłoś
allplayer Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:01 nie jeszcze trochę ci zostało do 42, przyłóż sobie zimny ręcznik i połóż! zdrowiej, jesteś nam ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:05 podobno przy 42 zaczyna sie ścinac białko ...i nie wiem czy dotyczy to jedynie jaj? No dobra ręcznik.... no dobra pożyję... jutro muszę wstac bom się umówił także z jednym z Państwa... Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
allplayer Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:09 szkoda że tylko z jednym, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:11 A to pozdrow Go ode mnie, ale nic wiecej... chłodna kąpiel...i jakis sok, moze z jagod, maliny to tez jagody, no nie?? :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:15 Lepiej wyciskać czy zasypać cukrem i czekać??? trudny Jak tak sobie myśle to zasypałbym jagód cukrem i wycisnął parę kropel... jeśli mówisz że to zdrowie daje...a jagody k'temu...a i temu rade... Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:22 Moze z nimi jest jak z lisciem miety, im mocniej sie ugniata to lepszy aromat, ale czy ja wiem czy to tylko o aromat chodzi?? Cukier, to one maja w sobie, cokolwiek... Nie znam nikogo komu jagody zaszkodziły, no chyba ,ze Atropa belladonna, ale to w duzych dawkach, bywa letalna... :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:30 no a skądże ja bym dużą dawkę...w zyciu ...mimo że donna jak powiadasz bella i pewnie do tego nieco velata... trudny Pozdrawiam i idę spać. ( sam się zszokowałem ) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 20:35 Moze byc tylko ,ze bez welona, chociaż moze w welonie tak bardziej zawoalowana :))) Dobrej nocy, poszukaj jagody...dla zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 07.11.04, 21:15 vacare1 napisała: > Moze byc tylko ,ze bez welona, chociaż moze w welonie tak bardziej > zawoalowana :))) > Dobrej nocy, poszukaj jagody...dla zdrowia :) Jesteśmy ciągle lżeni przez syjonistów, obcych i swoich. Prowadzimy służalczą i kompromitująca politykę zagraniczną. Odbiera się nam dzieci polskie we własnym domu, żeby je wychować na janczarów brukselskich. Są skołowaceni i niektórzy ludzie w Kościele, którym chcą rządzić kacerze. Nasza łagodność katolicka jest wykorzystywana przez polityków do czynienia nas ich niewolnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy tereniu, marsz sluchac radia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 21:50 a nie wypisywac bzdury na tym syjonistycznym (he he) portalu. ojciec dyrektor by sie ze wstydu spalil, gdyby wiedzial, ze wchodzisz na TAKIE strony. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: podobno co nie zabija, wzmacnia 08.11.04, 02:16 Nie przy tylko po ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: dobry termin, dobry! 08.11.04, 20:45 a ktory termin jest dobry? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: dobry termin, dobry! 09.11.04, 08:12 Tez pierwszy tzn 17 grudnia piatek Odpowiedz Link Zgłoś