Gość: steel IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 11:37 Wasze opinie na temat tej knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JFK Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 10.10.0.* / 10.10.0.* / 212.244.147.* 28.08.01, 14:34 A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 21:11 Lubię, szczególnie śpiewającą panię Kasię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:45 Kurde, ceny straszne a narodu, ze az sie wysypuja drzwiami i oknami.. Skad oni wszyscy maja forse na te drogie drinki??? Knajpa obrosla w legende ale raczej za bardzo. caluski ina Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: STALOWE MAGNOLIE 03.02.02, 21:37 Moja mama tam była - knajpa dla snobów!!! Jak przesunęła stół o kilkanaście centymetrów, to zaraz zza lady przybiegła barmanka z pyskiem, że "co pani robi, lampka na tym stole kosztuje 10.000 złotych!!!" - szczególnie, że lampka była przykręcona do stolika. STRASZNIE SZTYWNE TOWARZYSTWO, na ludzi "biedniej ubranych" barmanki dziwnie patrzą - straszna chamówa, wstęp tylko z garniturem za conajmniej 2000 $. Jak przyjdziesz tam na 1 herbatę albo na 1 piwo - ostrzegam, będą chcieli Cię stamtąd jak najszybciej spławić. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 62.233.163.* 04.02.02, 14:27 kriss.forum napisał(a): > Moja mama tam była - knajpa dla snobów!!! Jak przesunęła stół o kilkanaście > centymetrów, to zaraz zza lady przybiegła barmanka z pyskiem, że "co pani robi, > > lampka na tym stole kosztuje 10.000 złotych!!!" - szczególnie, że lampka była > przykręcona do stolika. STRASZNIE SZTYWNE TOWARZYSTWO, na ludzi "biedniej > ubranych" barmanki dziwnie patrzą - straszna chamówa, wstęp tylko z garniturem > za conajmniej 2000 $. > Jak przyjdziesz tam na 1 herbatę albo na 1 piwo - ostrzegam, będą chcieli Cię > stamtąd jak najszybciej spławić. > > Pozdrawiam, > Kriss. Ja też tam byłam i zupelnie inne wrażenie odniosłam. Bardzo przyjemne miejsce, którego minusem są niestety ceny! Wrażenie jednak bardzo pozytywne zrobił na mnie ten pub, bawiłam się tam do rana ze znajomymi i wszyscy byli podobnie jak ja zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 217.98.233.* 07.02.02, 12:53 Ceny faktycznie wysokie , ale towarzystwo sztywne . Przyjdz w piatek lub sobote ok 2.Zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 62.233.163.* 07.02.02, 15:18 Każdemu co innego odpowiada, ja byłam tam jakiś czas temu i z własnym, dosyć dużym towarzystwem i naprawde świetnie się bawiłam. A co w takim razie polecasz? Gdzie wg. Ciebie nie jest sztywno?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAQ Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 192.168.4.* 07.02.02, 17:16 Niestety przez interpunkcje nie zostalem odebrany jak chcialem.KTO UWAZA ,ZE TAM JEST SZTYWNO NIECH PRZYJDZIE W NOCY TOZMIENI ZDANIE.A JAK BEDZIE MIAL FARTA TO TRAFI NA NAPRAWDE NIEZLA JAZDE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 12:25 Mój kolega tam daje koncerty, miksuje winyle itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alenka Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 10.1.1.* 08.02.02, 11:15 Ale gdzie to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:54 Gość portalu: Alenka napisał(a): > Ale gdzie to jest??? Chyba na Jana, tam gdzie kiedyś Instytut Francuski Odpowiedz Link Zgłoś