Dodaj do ulubionych

STALOWE MAGNOLIE

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 11:37
Wasze opinie na temat tej knajpy.
Obserwuj wątek
    • Gość: JFK Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 10.10.0.* / 10.10.0.* / 212.244.147.* 28.08.01, 14:34
      A gdzie to jest?
    • Gość: Ag Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 21:11
      Lubię, szczególnie śpiewającą panię Kasię.
    • Gość: ina Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:45
      Kurde, ceny straszne a narodu, ze az sie wysypuja drzwiami i
      oknami.. Skad oni wszyscy maja forse na te drogie drinki???
      Knajpa obrosla w legende ale raczej za bardzo.
      caluski
      ina
    • kriss.forum Re: STALOWE MAGNOLIE 03.02.02, 21:37
      Moja mama tam była - knajpa dla snobów!!! Jak przesunęła stół o kilkanaście
      centymetrów, to zaraz zza lady przybiegła barmanka z pyskiem, że "co pani robi,
      lampka na tym stole kosztuje 10.000 złotych!!!" - szczególnie, że lampka była
      przykręcona do stolika. STRASZNIE SZTYWNE TOWARZYSTWO, na ludzi "biedniej
      ubranych" barmanki dziwnie patrzą - straszna chamówa, wstęp tylko z garniturem
      za conajmniej 2000 $.
      Jak przyjdziesz tam na 1 herbatę albo na 1 piwo - ostrzegam, będą chcieli Cię
      stamtąd jak najszybciej spławić.

Pozdrawiam,
      Kriss.
      • Gość: aga Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 62.233.163.* 04.02.02, 14:27
        kriss.forum napisał(a):

> Moja mama tam była - knajpa dla snobów!!! Jak przesunęła stół o kilkanaście
        > centymetrów, to zaraz zza lady przybiegła barmanka z pyskiem, że "co pani robi,
        >
        > lampka na tym stole kosztuje 10.000 złotych!!!" - szczególnie, że lampka była
        > przykręcona do stolika. STRASZNIE SZTYWNE TOWARZYSTWO, na ludzi "biedniej
        > ubranych" barmanki dziwnie patrzą - straszna chamówa, wstęp tylko z garniturem
        > za conajmniej 2000 $.
        > Jak przyjdziesz tam na 1 herbatę albo na 1 piwo - ostrzegam, będą chcieli Cię
        > stamtąd jak najszybciej spławić.
        >
        > Pozdrawiam,
        > Kriss.

Ja też tam byłam i zupelnie inne wrażenie odniosłam. Bardzo przyjemne miejsce,
        którego minusem są niestety ceny! Wrażenie jednak bardzo pozytywne zrobił na mnie
        ten pub, bawiłam się tam do rana ze znajomymi i wszyscy byli podobnie jak ja
        zadowoleni.

• Gość: maq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 217.98.233.* 07.02.02, 12:53
          Ceny faktycznie wysokie , ale towarzystwo sztywne . Przyjdz w piatek lub
          sobote ok 2.Zmienisz zdanie.
          • Gość: aga Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 62.233.163.* 07.02.02, 15:18
            Każdemu co innego odpowiada, ja byłam tam jakiś czas temu i z własnym, dosyć
            dużym towarzystwem i naprawde świetnie się bawiłam.
            A co w takim razie polecasz? Gdzie wg. Ciebie nie jest sztywno?:)
            • Gość: MAQ Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 192.168.4.* 07.02.02, 17:16
              Niestety przez interpunkcje nie zostalem odebrany jak chcialem.KTO UWAZA ,ZE
              TAM JEST SZTYWNO NIECH PRZYJDZIE W NOCY TOZMIENI ZDANIE.A JAK BEDZIE MIAL
              FARTA TO TRAFI NA NAPRAWDE NIEZLA JAZDE.
    • Gość: mtq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 12:25
      Mój kolega tam daje koncerty, miksuje winyle itp.
      • Gość: Alenka Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 10.1.1.* 08.02.02, 11:15
        Ale gdzie to jest???
        • Gość: mtq Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:54
          Gość portalu: Alenka napisał(a):

> Ale gdzie to jest???

Chyba na Jana, tam gdzie kiedyś Instytut Francuski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka