Gość: marfefka IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 19:32 to chyba dobrze, prawda? ewentualnie mozna sie bylo slimaka dopatrzyc, ale rybka lepsza ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen a mnie przywieźli rybki znad morza... 29.11.04, 19:44 dorsze, zrobiłem je saute - pychota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: a mnie przywieźli rybki znad morza... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 19:47 dorsze mowisz? ja tez jakies rybki wczoraj na obiad mialam... moze to te same? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: no ale... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 19:50 moje tez bez marfefki byly, teraz maja marfefke i czekaja w lodowce az tatus wroci z warszafki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
peteen z moich... 29.11.04, 19:55 tylko wspomnienie... każdy ma taka rybkę, na jaką sobie zasłużył... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: z moich... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 19:58 ale zlota rybke to chyba szkoda zjesc, prawda? moze bym sobie ksiecia jakiegos zazyczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen złota rybka ? 29.11.04, 20:00 ona mała jest i oścista... a księcia se bez niej i tak znajdziesz, choćby pod postacią żaby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: złota rybka ? IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 20:03 ale cos z szukaniem mi marnie idzie, wiec moze rybka by mi pomogla cos... w koncu od tego jest ;] ja to nawet zaby znalezc nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ci... 29.11.04, 20:06 jakąś ropuchę znajdę... pewnie za bardzo wybredna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: ci... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 20:08 taa... dobrze wiesz, ze nikt sie nie pojawia jakos obok mnie, mam na cud czekac? chociaz cuda sie zdazaja, troche z innego zakresu, tydzien temu na przyklad... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
peteen alienacja... 29.11.04, 20:13 złą jest, należy pielęgnować kategorię "dziania się", bywać i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: alienacja... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 20:15 a jesli bywam i takie tam i nikogo na swojej drodze nie spotykam? a jesli sie lubie alienowac, to to znaczy, ze do konca zycia mam byc sama? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen samotność... 29.11.04, 20:17 cóż po ludziach, czym spiewak dla ludzi... marfefka, nie dygaj, choćbyś deko ważyła idę oglądać szczukę, bo mnie rozbawia... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: samotność... IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 20:22 no tosmy se pogadali... ;] chociaz tyle, bo ostatnio cos z tym krucho ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] 29.11.04, 21:21 Gdyby ci wyszedł jaki rekin finansowy to ho ho. Z wróżbandrzejkowych przecież należy dopatrywać przyszłego partnera. O ile wosk był lany przez klucz symbolizujący kontrakt seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] 29.11.04, 21:22 kontrakt czy kontakt ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] 29.11.04, 21:25 to tak jak kontakt bez uziemienia... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] 29.11.04, 21:28 Moim jednak zdaniem to jeśli już taka parafrazować, to właśnie z uziemieniem. A nawet z zerowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:34 Bedziesz się skarbie rypać jak złoto- ot co Cie czeka w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 21:52 lalam przez klucz, wyszla ryba, ale ryba nijak mi sie nie kojarzy z przyszlym partnerem... najwyrazniej nie mam odpowiednich skojarzen ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] 29.11.04, 21:55 Bo teraz się leje przez kulczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 29.11.04, 21:58 kluczyk czy kulczyk bez roznicy i tak partner przyszly mi sie z ryba nie kojarzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: wyszla mi zlota rybka z wosku ;] IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 30.11.04, 08:12 Rybko, zmien rypaka. Przepraszam chcialem napisac rybaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa ja za to wylosowalam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:16 imie: Michal spod poduszki... Odpowiedz Link Zgłoś