Gość: Krakfan IP: 213.76.41.* 11.05.02, 18:33 Kriss zaraz mnie oskarży o kolejny pusty wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 18:39 bedzie mial trocheracji. nie ma juz co rzstrasac tej sprawy. wszyscy wiedza, ze wieksozsc watkow jest o kant dupy rozbic i najwiekszy burdel robia tu separy. ja bym poprosil, zeby od dzisiaj wszystkie ich watki lecialy na osla lawke, poza tymi najwiekszymi, bo zal tak drastycznie zwiekszac liczbe postow na oslej lawce. jak cos zaloza niech od razu leci na nasza albo na glowna lawke i spokoj. albo w ogole kasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:00 mikolaj7 napisał(a): wszyscy wiedza, ze wieksozsc watkow jest o > kant dupy rozbic i najwiekszy burdel robia tu separy. > ...i Mikołaj. Zakłada CAŁKOWICIE bezsensowne wątki. Jest niedowartościowany? Nie wiem, ale robi wszystko żeby być w centrum uwagi. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 19:01 kriss.forum napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > wszyscy wiedza, ze wieksozsc watkow jest o > > kant dupy rozbic i najwiekszy burdel robia tu separy. > > > > ...i Mikołaj. Zakłada CAŁKOWICIE bezsensowne wątki. Jest niedowartościowany? Ni > e > wiem, ale robi wszystko żeby być w centrum uwagi. > > Pozdrawiam, > Kriss. Nie chce być w centrum uwagi. ps.Powiedz wprost , że mnie nie lubisz i żebym wyp....I już Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:14 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Nie chce być w centrum uwagi. > ps.Powiedz wprost , że mnie nie lubisz i żebym wyp....I już Nie o to chodzi. Zobacz ilu tu jest forumowiczów - i jakoś do nikogo nie mam pretensji. Oprócz Ciebie. Jaki jest sens zakładania wątków w stylu "co myślicie o ciśnieniu w Denver?" czy "Od 20 minut cisza na Forum". Wytłumacz mi to bo jakoś nie mogę zrozumieć. I przestań zaśmiecać Forum. Wtedy będzie pokój. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 19:21 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > Nie chce być w centrum uwagi. > > ps.Powiedz wprost , że mnie nie lubisz i żebym wyp....I już > > Nie o to chodzi. Zobacz ilu tu jest forumowiczów - i jakoś do nikogo nie mam > pretensji. Oprócz Ciebie. Jaki jest sens zakładania wątków w stylu "co myślicie > o > ciśnieniu w Denver?" czy "Od 20 minut cisza na Forum". Wytłumacz mi to bo jakoś > > nie mogę zrozumieć. I przestań zaśmiecać Forum. Wtedy będzie pokój. > spoko czy pokój?Jak chodzi o pokój to od tego jest papierz. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:26 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > spoko czy pokój? Pokój. Między nami. I spokój. Na forum. Proste? Chyba aż za bardzo. Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 19:31 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > spoko czy pokój? > > Pokój. Między nami. I spokój. Na forum. Proste? Chyba aż za bardzo. > > Kriss. Nie może być pokoju jak na mnie nacieraż ps.A gdybym napisał bezsensowny długi wątek to co by było? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:35 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Nie może być pokoju jak na mnie nacieraż Najeżdżam na Ciebie, bo chcę, żebyś się opamiętał i zwrócił uwagę na to co robisz. > ps.A gdybym napisał bezsensowny długi wątek to co by było? > M. No przecież takie zakładasz! Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 19:37 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Nie może być pokoju jak na mnie nacieraż > > Najeżdżam na Ciebie, bo chcę, żebyś się opamiętał i zwrócił uwagę na to co robi > sz. > > > ps.A gdybym napisał bezsensowny długi wątek to co by było? > > M. > > No przecież takie zakładasz! > > Kriss. Sorry ja prawie nie zakładam!trzy na dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:48 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Sorry ja prawie nie zakładam!trzy na dzień... OK ale zakładasz PUSTE wątki, a nie jakieś rozbudowane, elokwentne. Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 11.05.02, 23:12 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Sorry ja prawie nie zakładam!trzy na dzień... > > OK ale zakładasz PUSTE wątki, a nie jakieś rozbudowane, elokwentne. > > Kriss. Każdy zakłada taki wątek na jaki go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 18:41 Gość portalu: Krakfan napisał(a): > Kriss zaraz mnie oskarży o kolejny pusty wątek Oskarżam Cię o kolejny pusty wątek! :))) Ale temat niestety prawdziwy :((( Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 18:43 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Krakfan napisał(a): > > > Kriss zaraz mnie oskarży o kolejny pusty wątek > > Oskarżam Cię o kolejny pusty wątek! :))) teraz potrzeba jeszcze tylko obroncy, sedziego i ew. lawy przysieglych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.bn.krakow.pl 11.05.02, 19:49 I jeszcze biegły sądowy najlepiej z dziedziny psychiatrii, dla autorów niektórych wątków i wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 19:54 taki na pewno sie znajdzie... po 22, jak separ sobie laskawie pojdzie do domu z pracowni uj. swoja droga - moze bysmy sie tak kiedys po niego tam wybrali, co? poczekalibysmy, zobaczyli kto wychodzi, nastepnego dnia moze ktos by nawet wbil sie do tej pracowni, zlokalizowalibysmy separa i wyeliminowalibysmy nasz klopot :) bez przemocy naturalnie ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Ale się zeszmaciło to Forum 11.05.02, 20:06 I jeszcze jedno - wypraszamy sobie łączenie nas z zacofaną pseudouczelnią UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk_lu Re: Ale się zeszmaciło to Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 20:34 Więc może pora te szmaty olać . A pogoda się zapowiada na jutro całkiem całkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś