Gość: Mala Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:34 HEJ!Bylam studentka Krakowskiej Szkoly Wyzszej , ale zrezygnowalam po roku! Co wy sadzicie o tej uczelni? Ale tak szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yahkendt Re: KSW o sadzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:38 Hej, ja jestem aktualnie studentem tej uczelni. Nie jest tak zle (jak ktos chce sie uczyc, to ma warunku ku temu)...Na jakim kierunku bylas ? Nie wiem, jak jest na innych wydzialach, ale jak dla mnie - nie jest źle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Mi Re: KSW o sadzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:23 Bylam na prawie. Masz racje ze jak ktos chce to moze sie tak czegos nauczyc, ale ja potrzebuje jednak dyscypliny :P A ty co studiujesz i na ktorym roku?? Pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KSW o sadzicie??? IP: *.autocom.pl 11.12.04, 14:17 KSW - Kup Se Wykształcenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahkendt Re: KSW o sadzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:28 Ja jestem na politologii. A dlaczego ty zrezygnowalas ? niepodobalo sie ? W zasadzie wykladowcy sa swietni (jak dla mnie), tylko towarzystwo czasami nie dopisuje (chociaz kilku fajnych ludzi znam...). Odpowiedz Link Zgłoś