skks Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:27 To miał być ten tekst: 30 000 beze mnie!!!! A pomiętem te 20 000 ten wyścig!!!I Rita wygrała , ale ja miałem 20 001 :-))) skks Ale komp oszalał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:28 skks napisał(a): > To miał być ten tekst: > > 30 000 beze mnie!!!! > A pomiętem te 20 000 ten wyścig!!!I Rita wygrała , ale ja miałem 20 001 > :-))) skks > Ale komp oszalał Ja miałem 25.000:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:34 To dla posiadacza 30 ooo-nika ustanawiam nagrodę: Na majówce dostanie: specjalną, największą kiełbaskę i duże piwo / za nieletniego ja wypije/ :-))) skks PS. Forumowicze mają prawo ustanowić inne nagrody - szczególnie zachęcam forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:35 skks napisał(a): > To dla posiadacza 30 ooo-nika ustanawiam nagrodę: > Na majówce dostanie: specjalną, największą kiełbaskę i duże piwo > / za nieletniego ja wypije/ > :-))) skks > PS. Forumowicze mają prawo ustanowić inne nagrody - szczególnie zachęcam > forumowiczki. Ja nie przyjeżdzam:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:36 nie leccie tak z pustymi ostami przed 30000, bo przyleci Kriss i wszyscy sie na was rzuca :) jak ja pisalem przy 25000 to mnie o malo nie zakatowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:37 mikolaj7 napisał(a): > nie leccie tak z pustymi ostami przed 30000, bo przyleci > Kriss i wszyscy sie na was rzuca :) > > jak ja pisalem przy 25000 to mnie o malo nie zakatowali. Ja cię nie katowałem:) fun.from.hell.pl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:39 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > nie leccie tak z pustymi ostami przed 30000, bo przyleci > > Kriss i wszyscy sie na was rzuca :) > > > > jak ja pisalem przy 25000 to mnie o malo nie zakatowali. > Ja cię nie katowałem:) > <a href="http://fun.from.hell.pl"target="_blank">fun.from.hell.pl</a> :))) i co mam tam nacisnac? nie ma nawet indexu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:40 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > nie leccie tak z pustymi ostami przed 30000, bo przyleci > > > Kriss i wszyscy sie na was rzuca :) > > > > > > jak ja pisalem przy 25000 to mnie o malo nie zakatowali. > > Ja cię nie katowałem:) > > <a href="http://fun.from.hell.pl"target="_blank">fun.from.hell.pl > 0/a> :))) > > i co mam tam nacisnac? nie ma nawet indexu. Daty :)))) a pózniej wszystko oprusz filmów:)(to też jak chcesz):) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:38 AAAAAAAaaaaaa niech spadają!!!:-))) Na kompie siedzę do 18,00 i mam nadzieję, że załapie się na wyścig. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ten też!!!!!!!!!!:-))) 12.05.02, 15:41 skks napisał(a): > AAAAAAAaaaaaa > niech spadają!!!:-))) heh, skoro tak moiwsz. wlacze sie chyba po obiedzie. > Na kompie siedzę do 18,00 i mam nadzieję, że załapie się na wyścig. pewnie znowu trafi ktos przypadkowy :) ja wole takie mniej okragle tysiace. nie bylo porblemow ani z 26000, a niz 27000 i z wieloma innymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:32 www.jt.kielce.opoka.org.pl fun.from.hell.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sir MICHAL to ciota 12.05.02, 15:40 Mikołaj i czy już Ci lżej? Po kie licho przypominasz kretyna? :-)) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Sir MICHAL to ciota IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 15:41 skks napisał(a): > Mikołaj i czy już Ci lżej? > Po kie licho przypominasz kretyna? > :-)) skks Wszystko się wspomina.Takze nawet kretyna!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Pusty wąt!!!! 12.05.02, 16:24 Skks, i po co robisz syf? Sam pisałeś, że Cię wkurzają puste wątki. Pozdraiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Pusty wąt!!!! 12.05.02, 16:49 Bo to nie jest pusty wąt:))) Ma cel i to nie ten by zdobyc te 30ooo ale współdziałenie, wymianę poglądów nie zobowiązującą i nie napuszaną, i nie nadętą. Mnie podobał się ten wyscig do 20 000 i czy chcesz czy nie ale zabawa była przednia i wg mnie warto takie wątki zakładać. A dla mnie pusty , tak naprawdę, to taki w którym po raz 100-ny ktoś pisze o nie gadaniu z separami, poraz 10 o syfie w Krakowie czy nie wiadomo który o sprawach już zagadanych na smierć. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 16:51 skks napisał(a): > Bo to nie jest pusty wąt:))) > Ma cel i to nie ten by zdobyc te 30ooo ale współdziałenie, wymianę poglądów nie > > zobowiązującą i nie napuszaną, i nie nadętą. > Mnie podobał się ten wyscig do 20 000 i czy chcesz czy nie ale zabawa była > przednia i wg mnie warto takie wątki zakładać. > A dla mnie pusty , tak naprawdę, to taki w którym po raz 100-ny ktoś pisze o > nie gadaniu z separami, poraz 10 o syfie w Krakowie czy nie wiadomo który o > sprawach już zagadanych na smierć. > :-))) skks Racja:0 fun.from.hell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pusty wąt!!!! 12.05.02, 17:24 ten post wyzej wlasnie byl typowo pustym postem. juz lepiej odliczac do 30000 niz pierdolic tak bez sensu, jak po pijaku. co ja moiwe po pijaku wszyscy sa bardziej rozmowni i wylewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 17:35 mikolaj7 napisał(a): > ten post wyzej wlasnie byl typowo pustym postem. juz > lepiej odliczac do 30000 niz pierdolic tak bez sensu, jak > po pijaku. co ja moiwe po pijaku wszyscy sa bardziej > rozmowni i wylewni. www.xoli.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 17:37 holosiki.org.pl polacy.pl www.gorliwiec.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 17:42 www.sokrates.com.pl sopot.pl www.krakówopieknemiasto.pl www.szczankowianka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 18:00 www.lisekpolski.pl frajer.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Hłe,hłe wszyscy uciekli? nikt nie chce 30 000? 12.05.02, 18:17 Kończę na dziś moi mili i idę masować kręgosłup. Pozdrowiam wszystkich - nawet oryginalnych sepków, bo w sumie to ich lubie co nie znaczy, że będę z nimi dyskutował w ich konwencji.:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Hłe,hłe wszyscy uciekli? nikt nie chce 30 000? 12.05.02, 18:29 tera to juz nie bedzie szybko 30000, he he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 18:43 www.astonmartin.com astronomiapolska.pl hlehle.pl www.czymaszdupe.pl www.kabanoski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: Pusty wąt!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 18:45 Co chciales przez to powiedziec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 18:49 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Co chciales przez to powiedziec? :) Nic:0 4klasa.pl www.Jaguar.uk www.astonmartin.uk www.jt.kielce.opoka.org.pl fun.from.hell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 18:52 www.astonmartin.com glupijetesciejakdziurawebuty.pl www.misiuprzytulmnie.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: Pusty wąt!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 18:52 Moze jednak... ? ;) Nie boj sie, zostaniesz wysluchany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Pusty wąt!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 18:59 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Moze jednak... ? ;) Nie boj sie, zostaniesz wysluchany :) O nic mi nie chodzi:) 4klasajestrownymgosciem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: W hołdzie rolandowi_x. IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 19:00 separatysci_limanowscy napisał(a): > :-) Dobra ale skądz już:) Odpowiedz Link Zgłoś