Dodaj do ulubionych

gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:16
jestem załamana!!!!!!!!Nie stać mnie na więcej a nie mam ochoty wynajmowac
przez całe życie!!!!!!!
Błagam, doradźcie, gdzie kupię mieszkanie (nie 20-sto metrową klatkę, ale
mieszkanko) w takiej cenie.
A może ktos chce sprzedać bez pośredników???????
Obserwuj wątek
    • inezja21 Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? 13.12.04, 12:31
      W Hucie na Osiedlach typu Kombatantów,moja znajoma kupiła ok 38 m2 za 85 tys.
      Wiem,że takie mieszkania tam jeszcze są:)
    • Gość: punto 5 Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 13.12.04, 13:20
      nie kupuj w Hucie,mieszkania tam sa tanie ale musisz do niego duzo dolozyc na
      remont,a ceny tych mieszkan /wielka plyta/z roku na rok spadaja.Za 100000 zl
      kupisz pokoj z kuchnia na ladnym osiedlu np.Zadworze.
      • Gość: asia Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:52
        no na tych wszystkich nowych osiadlach na ruczaju kupisz za 90 pare tysiecy
        mieszkanie ok34-36m2 jednopokojowe z kuchnia,ja takie widzialam i jest bardzo
        ladne i wclae nietakie male.
    • Gość: kazzzza Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.crowley.pl 13.12.04, 15:53
      poszukaj na Kurdwanowie - to nie jest taka droga dzielnica a Huty raczej unikaj.
    • Gość: Romek Kurdwanów... IP: *.autocom.pl 13.12.04, 18:04
      Zdecydowanie Kurdwanów.
      Dobra komunikacja szybki tramwaj 6,24 (jak wreszcie uruchomią cały system powinno przyspieszyć przejazd). W sumie w miare niskie ceny mieszkań.
      Ja na twoim miejscu porozwieszałbym ogłoszenia po okolicznych osiedlach (tych starszych) na pewno coś można znaleźć.
      NH - daruj sobie, ta dzielnica jest skazana na upadek. Za dużo blokowisk w jedym miejscu, no i to fatalne zanieczyszczenie powietrza, a będzie o wiele gorzej, bo huta jest rozbudowywana (są konkretne plany dotyczące budowy spalarni śmieci w tej okolicy).
      • Gość: Pan Janek Re: Kurdwanów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:18
        Mistrzu minety tak się składa ze mieszkałem an Kurdwanowie w nowym bloku, i
        sprzedałem bo dresiarnia z Woli Duchackiej żyć nie daje. Kupiłem mieszkanie w
        Hucie(starej Hucie) 68 m za 97 tys. z cegły na 2 piętrze w 2 piętrowym budynku.
        Oczywiscie do remontu ale zrobiłem mieszkanie tak jak chciałem bo mnie stać .
        Buraku sam jestes skazany na upadek.
        Moi mili bastardzi rozrózniajcie Hutę starą od Huty z płyty wielkiej. Kazdego
        psa będę szkolił na tym forum za takie uogólnienia.
        Nowa Huta ma osiedla i nazywajcie je po imieniu.
      • Gość: Pan Janek Re: Kurdwanów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:25
        Kurdwanów to nie blokowisko może się mylę. Cóż dla wiejskich rycerzy których
        ojce stąpali boso po ziemi w okolicach pasikurowic blok na osiedlu w Krakowie
        to miejsce szczególne, taki duży domek.
        Stara Huta to bloki a z klaś poukładane w szyku architektonicznym z
        przedszkolami.A Kurdwanów dajmy na to Halszki totalny bezład, blok na bloku,
        przez miłosierdzie nie wspomnę ulice Bojki, Wysłouchów, chociarz WYSŁOUCHÓW NIE
        JETS TAKA ZŁA.

Dzis deweloper kupuje grunt stawia domy , dookoła nic więcej i całość nazywa
        elegancko enklawą. Chętni szybko kupuja co nie dziwi bo średnio 50000tyś.
        rodaków to czytelnicy brukowca FAKT.
    • Gość: olka Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.12.04, 23:11
      poszukaj na www.dominium.pl
      • Gość: DD Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 07:24
        dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi. Szukam mieszkania juz ponad pół roku.
        Unikam Nowej Huty (chociaż w okolicach Placu Centralnego mieszkałam długi czas
        i bardzo sobie chwalę tą okolicę)a jeszcze bardziej Kurdwanowa.

Ruczaj faktycznie jest ok, niestety na każde z nowych mieszkań w tym miejscu
        musiałabym czekać minimum rok, półtora.........grrrr......a mnie się kończy
        wynajem mieszkania za dwa miesiące!!!! Nie po to chcę kupić mieszkanie, żeby
        jeszcze w międzyczasie szukac czegoś do wynajęcia.

Może ktoś z was ma informację, czy w już skończonych inwestycjach kupię
        mieszkanie w cenie, jaka mnie interesuje??????
        • Gość: olka Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 14.12.04, 17:07
          zobacz w BRE Locum, mieli tam gotowe mieszkania, aczkolwiek nie wiem czy w tej
          cenie. Mirabud tez mial na Obozowej kilka nieszkan do odbioru w zasiedlonych juz
          blokach.
          • Gość: BBB Re: gdzie kupić mieszkanie taniej niż 100000???? IP: *.strusia.comnet.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:27
            Nie rozumiem tej awersji do huty. Ja mieszkam w hucie już 24 lata i w życiu bym
            się nigdzie indziej nie przeprowadziła.Ponadto kupiłam sobie ostatnio
            mieszkanie w okolicach placu centralnego .
            Teraz to na każdym osiedlu jest niebezpiecznie, a Nowa Huta jest teraz
            bezpieczniejsza bo jest duzo policji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka