Gość: wielbicielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:38 Peteen, od czego pochodzi Twój nick? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaś Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:44 Peteen, kiedyś dużo chodził i zawracał ludziom glowę, no i wtedy naywano go "petent", i ciagle móiono, spadaj "petent" no i tak do niego przylgnęło, ze zaczął używac "peteen" Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: do Peteena 17.12.04, 12:48 nastepny ktory przez pol roku myslal, ze ten nick brzmi petent, pozniej, ze peeten, a teraz sie zorientowal jak sie to pisze :))) jak nie przymierzajac MICHAL... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to proste... 17.12.04, 13:03 ptn, czyli Prastary Twardogłowy Neurastenik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: to proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:58 Coś kręcisz. Skoro jest tak jak mówisz to dlaczego w środku masz podwójne ee? No, nie daj się prosić. Uchyl rąbka tajemnicy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: to proste... 17.12.04, 14:06 bo to sa trzy litery pisane fonetycznie... a poza ty ee w środku wskazuje na to, że to ja jako ee piszę te wwszystkie pierdoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: to proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:32 A dlaczego jesteś Twardogłowy? I co decyduje o tym, że jesteś Neurastenikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: to proste... IP: *.server.ntli.net 17.12.04, 23:33 probuje Pan sobie przywlaszczyc cudza slawe, Panie petent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:20 zauważyłam,że Pan PTN wszędzie był, wszystko widział, siedzi całymi dniami przed komputerem i ma dużo (wirualnie) do powiedzenia, pewnie zupełnie odwrotnie jest w jego szarym codziennym życiu, o ile je w ogóle ma (no bo kiedy?) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: do Peteena 17.12.04, 14:34 w moim szarym życiu jestem małym szarym człowieczkiem, jak szara mysz na szarym polu (ukłony dla ewy lipskiej)... w rzeczywistości nigdzie nie byłem, niczego nie widziałem... w rzeczywistości - nie istnieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:34 Jestes polonistą z wykształcenia czy z pasji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zomolekubolek Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:01 Znowu, jak zwykle kłamiesz, że nie istniejesz, wszędzie smrodzisz i wszędzie cię czuć, więc niestety istniejesz. Z jednym, z czym mogę się zgodzić to to, że faktycznie nigdzie nie byłeś jak piszesz i niczego nie widziałeś. Zapomniałeś też dodać, jak myślę, że przez skromność, że też niczego się nie nauczyłeś, ani ,że przez lata (liczne) nie przybyło ci rozumu. Nie wiem jak inni, ale ja uczciwie mówiąc nie lubię cię o czym pewnie mogłeś się zorientować a moja niechęć nie jest nieuzasadniona. Przekonany jestem , czytając na twoj temat wiele wypowiedzi, że moje odczucie nie jest odosobnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:33 no co tam peteenku jeszcze nic nie napisałeś, czyżbyś był zajęty? Niemożliwe, pewnie piszesz gdzies indziej. No to pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:59 popędził (a może popędziła) na spotkanie opłatkowe o 18. Teraz forum tylko dla nas huhuhu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:43 no, jednak się pomyliłam, jesteś tu i panujesz nad wszystkim, a tak swoją droga to czy powiesz szczerze ile czasu spędzasz dziennie przed komputerkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen aga, jestes moimulubionym zarządcą nieruchomości. 17.12.04, 14:48 ale sam podbijasz wszystkie wątki na mój temat - co jest, szukasz uczucia ? poza wszystkim jak cie traktować poważnie, skoroś niezalogowana, każda zgaga może napisać, że aga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: aga, jestes moimulubionym zarządcą nieruchomo IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 16:12 Dla mnie jesteś nauczycielem historii, tak sobie skojarzyłam lubię czytac Twoje wypowiedzi, czuję że masz ogromną wiedzę. A ten petten to nie czasem spolszczony sławny marszałek Odpowiedz Link Zgłoś
peteen aniu, za bardzo mi schlebiasz... 17.12.04, 16:25 nie śniło mi się nawet, że mógłbym być nauczycielem historii (choć historia magistra vitae est), a już na pewno nie wziłąbym sobie za przewodnika i pseudonim netowy takiej kanalii jak petain... w sumie nie jestem wart tak długiego wątku, więc go już zakończmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzorowy uczeń Re: aniu, za bardzo mi schlebiasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:17 Ania schlebia Ci nie bez powodu. Uważa ze jesteś nauczycielem w IV. Zawsze lepiej się przypodobać, choćby wirtualnie. Ach te uczennice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 16:13 O przepraszam peteen. źle kliknęłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:17 no oczywiście Peteenku,że szukam uczucia... bynajmniej, nie koniecznie chciałabym nienawidzić. Niekoniecznie też historia jest nauczycielką, bo jak widzimy, wiele mamy na to przykładów z życia i to nie tylko narodu, niewielu też wyciaga wnioski a o ile je w ogóle wyciąga to przeważnie niewłaściwe. No i oczywiście nie mógłbyś być jakimś wrednym kolaborantem, chociaż jesteś facetem jak on i to pewnie skorpionem lub koziorożcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:19 no właśnie Aniu, czemu mu tak schlebiasz, przecież na to nie zasługuje, on chce żeby go nienawidzić, musisz więc napisać jakieś kalumnie, wtedy się na pewno ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do agi 27 IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 18:28 gdzieś czytałam wypowiedź peteena byłem uczniem Vlo a uczyłem w IV lo czy odwrotnie i tak mi się skojarzyło z nauczycielem a poza tym świetnie jest zorientowany w sprawach krakowskich liceów. Sama konczyłam IV lo i jestem ciekawa czy to nie jeden z moich belfrów/ a ten od historii by pasował/, podobne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 do Ani IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:58 Aniu to Ty jeszcze nie wiesz, że peteen wie wszystko, więc jak mógłby nie wiedzieć o liceach,no i pouczać lubi więc coś z belfra ma. Nie lubi schlebiających lubi natomiast jak ktoś się chociaż leciutko zdenerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do agi27 IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 19:05 Tego nie wiedziałam.Jrstem od niedawna n tym forum , ale postaram sie nadrobić zaległości.Czy on naprawdę uczyl w IV. znalazłm tą wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: do Ani IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 19:25 ja też jestem od niedawna, ale zauważyłam,że peteena wszędzie pełno. Nie wiem czy mógł uczyć w IV, o tym nie czytałam, nie wiem więc czy pisał to serio, czy ironiczno-cynicznie. Wątpię żeby Ci odpowieział gdyby tak było, straciłby swoją anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: do agi27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:15 buhahaha Naiwność kobieca nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniaczka Peteen :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:17 ...Leciutko się zdenerwowałam. Co Ty na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania203 DO WIELBICIELEK PETEENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:25 Muszę Was zmartwić. Według moich informacji Peteen to kobieta. Na dodatek kura domowa z brzuchatym mężem i dwójką dzieci na głowie. POdobno stuka w klawiature w przerwach między praniem a gotowaniem. Ale i tak sympatyczna z niej babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: DO WIELBICIELEK PETEENA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 23:44 zapomniales dodac, ze razem z mezem splaca 50-letnie raty z fabke na gaz.... a kto chcial mogl dzisiaj zobaczyc pania peteen i poprosic o autograf albo calusa, ale niestety chetnych nie bylo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DO WIELBICIELEK PETEENA IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 23:55 Nie sądzę .to nie jest styl pisania kobiety.To taki zrzędliwy , marudny typ jak mój mąż.Wyraźne podobieństwo .A swoją drogą tą IV to kończyłam 20 lat temu i nikomu nie muszę się przypodobywać/ nowe słowo/. A i tak peteena lubię za jego inteligencję i celne komentarze. Zastanawia mnie fakt że zna rzeczy o których wiedzą tylko uczniowie i nauczyciele V lo IV lo.Ktoś spoza nie ma o tym pojęcia.Mój typ to nauczyciel na emeryturze, stary kawaler, niezwykle inteligentny . Jeśli nie mam racji to świetnie gra swoją rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 00:06 I jeszcze jedno , obojętnie kim jesteś peteenie tak trzymaj, "lataj"po forach ja ktoś napisał bo niewiele jest osób których komentarze są takimi perełkami.Czytając je zawsze można się uśmiechnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniaczka Anka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:19 Zastanów się... Może Peteen, to Twój mąż właśnie? :rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Anka! IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 00:27 oj kogoś ruszyło, peteen czy jego znajoma? Czyżby peteen w nowym wcieleniu. A jak tak z sympatii dla niego to napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniaczka Re: Anka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:37 To było do Anki17 (chyba że w międzyczasie miałaś urodziny ;)), w związku z jej zwierzeniem: "To taki zrzędliwy , marudny typ jak mój mąż.Wyraźne podobieństwo." To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuchajacnawietrze Peteen = Nastoletni Pieszczoch IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 04:45 tak to mniej wiecej mozna przetlumaczyc z angielskiego. Choc sa tez inne intrygujace teorie: 1) Peteen jako nastolatek (teenager) zbieral pety, 2) Ulubionym bohaterem Peteena w dziecinstwie byl zdrajca narodu francuskiego Petain, 3) Pe Te eN - skrot od czegos, tylko czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuchajacnawietrze juz wiem skad sie wzielo Pe Te eN IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 09:58 Pawel Tomasz N***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystrzak Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:24 W sprawie Peteena pewne jest, że:. 1. Pisze swoje posty z miejsca oddalonego od Rynku o jakieś 30 min drogi. Wczoraj zapraszał na opłatek w piwnicy pod B. o 18 a o 17 jeszcze marudził 2. jest humanistą - polonist(k)a, teatrolog 3. albo już nosi albo będzie nosił okulary Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniaczka Re: do Peteena 18.12.04, 09:36 Gość portalu: bystrzak napisał(a): > W sprawie Peteena pewne jest, że:. > > 1. Pisze swoje posty z miejsca oddalonego od Rynku o jakieś 30 min drogi. > Wczoraj zapraszał na opłatek w piwnicy pod B. o 18 a o 17 jeszcze marudził > 2. jest humanistą - polonist(k)a, teatrolog > 3. albo już nosi albo będzie nosił okulary 4. ma tylko jedną nogę, bo z Szewskiej 5, gdzie ani chybi rezyduje, do miejsca opłatkowego jest 5 minut dla dwóch nóg :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystrzak Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:43 Też mi się tak wydaje, ale skoro podpisuję się jako bystrzak to mogę zamiesazczać w moim poście tylko wyjątkowo bystre i wyjątkowo sprawdzone informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 12:48 Uroczy peteenie chyba za daleko posunęłam się wczoraj ze swoja interpretacją. Ale lubię wyćiągać wnioski z tego co ludzie piszą w postach. I choćby jak bardzo się starali oszukać, zawsze zawsze coś niepostrzeźenie przemknie z ich cech czy zwyczajów.Zawsze staram się wyobrazić sobie osobę która pisze.Może często się mylę w swojej ocenie, ale to nieważne.narazie "spadam" jak mówi mój syn, ale wrócę bo myślę że znowu coś ciekawego napiszesz.A za zbyt daleko idącą interpretację przepraszam. ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuchajacnawiatr a teraz? IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.12.04, 23:07 Przemyslaw T. N***** Odpowiedz Link Zgłoś