Dodaj do ulubionych

do Peteena

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:38
Peteen, od czego pochodzi Twój nick?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaś Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:44
      Peteen, kiedyś dużo chodził i zawracał ludziom glowę, no i wtedy naywano
      go "petent",
      i ciagle móiono, spadaj "petent"

no i tak do niego przylgnęło, ze zaczął używac "peteen"
      • seven Re: do Peteena 17.12.04, 12:48
        nastepny ktory przez pol roku myslal, ze ten nick brzmi petent, pozniej, ze peeten, a teraz sie
        zorientowal jak sie to pisze :))) jak nie przymierzajac MICHAL...
      • Gość: :) Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:54
        Dobre :)
    • peteen to proste... 17.12.04, 13:03
      ptn, czyli Prastary Twardogłowy Neurastenik...
      • Gość: wielbicielka Re: to proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:58
        Coś kręcisz. Skoro jest tak jak mówisz to dlaczego w środku masz podwójne ee?
        No, nie daj się prosić. Uchyl rąbka tajemnicy..........
        • peteen Re: to proste... 17.12.04, 14:06
          bo to sa trzy litery pisane fonetycznie...
          a poza ty ee w środku wskazuje na to, że to ja jako ee piszę te wwszystkie
          pierdoły...
          • Gość: wielbicielka Re: to proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:32
            A dlaczego jesteś Twardogłowy? I co decyduje o tym, że jesteś Neurastenikiem?
          • Gość: eeeee Re: to proste... IP: *.server.ntli.net 17.12.04, 23:33

probuje Pan sobie przywlaszczyc cudza slawe, Panie petent
    • Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:20
      zauważyłam,że Pan PTN wszędzie był, wszystko widział, siedzi całymi dniami przed
      komputerem i ma dużo (wirualnie) do powiedzenia, pewnie zupełnie odwrotnie jest
      w jego szarym codziennym życiu, o ile je w ogóle ma (no bo kiedy?)
      • peteen Re: do Peteena 17.12.04, 14:34
        w moim szarym życiu jestem małym szarym człowieczkiem, jak szara mysz na szarym
        polu (ukłony dla ewy lipskiej)...
        w rzeczywistości nigdzie nie byłem, niczego nie widziałem...
        w rzeczywistości - nie istnieję...
        • Gość: wielbicielka Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:34
          Jestes polonistą z wykształcenia czy z pasji?
        • Gość: Zomolekubolek Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:01
          Znowu, jak zwykle kłamiesz, że nie istniejesz, wszędzie smrodzisz i wszędzie
          cię czuć, więc niestety istniejesz. Z jednym, z czym mogę się zgodzić to to, że
          faktycznie nigdzie nie byłeś jak piszesz i niczego nie widziałeś. Zapomniałeś
          też dodać, jak myślę, że przez skromność, że też niczego się nie nauczyłeś,
          ani ,że przez lata (liczne) nie przybyło ci rozumu. Nie wiem jak inni, ale ja
          uczciwie mówiąc nie lubię cię o czym pewnie mogłeś się zorientować a moja
          niechęć nie jest nieuzasadniona. Przekonany jestem , czytając na twoj temat
          wiele wypowiedzi, że moje odczucie nie jest odosobnione.
    • Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:33
      no co tam peteenku jeszcze nic nie napisałeś, czyżbyś był zajęty? Niemożliwe,
      pewnie piszesz gdzies indziej. No to pa
      • Gość: muniek Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:59
        popędził (a może popędziła) na spotkanie opłatkowe o 18. Teraz forum tylko dla
        nas huhuhu!!!
        • peteen Re: do Peteena 17.12.04, 17:00
          tak sądzisz ?
          ;c)
    • Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 14:43
      no, jednak się pomyliłam, jesteś tu i panujesz nad wszystkim, a tak swoją droga
      to czy powiesz szczerze ile czasu spędzasz dziennie przed komputerkiem?
      • peteen aga, jestes moimulubionym zarządcą nieruchomości. 17.12.04, 14:48
        ale sam podbijasz wszystkie wątki na mój temat - co jest, szukasz uczucia ?

poza wszystkim jak cie traktować poważnie, skoroś niezalogowana, każda zgaga
        może napisać, że aga...
        • Gość: anka Re: aga, jestes moimulubionym zarządcą nieruchomo IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 16:12
          Dla mnie jesteś nauczycielem historii, tak sobie skojarzyłam lubię czytac Twoje
          wypowiedzi, czuję że masz ogromną wiedzę. A ten petten to nie czasem
          spolszczony sławny marszałek
          • peteen aniu, za bardzo mi schlebiasz... 17.12.04, 16:25
            nie śniło mi się nawet, że mógłbym być nauczycielem historii (choć historia
            magistra vitae est), a już na pewno nie wziłąbym sobie za przewodnika i
            pseudonim netowy takiej kanalii jak petain...

w sumie nie jestem wart tak długiego wątku, więc go już zakończmy...
            • Gość: wzorowy uczeń Re: aniu, za bardzo mi schlebiasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:17
              Ania schlebia Ci nie bez powodu. Uważa ze jesteś nauczycielem w IV. Zawsze
              lepiej się przypodobać, choćby wirtualnie. Ach te uczennice....
    • Gość: anka Re: do Peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 16:13
      O przepraszam peteen. źle kliknęłam
    • Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:17
      no oczywiście Peteenku,że szukam uczucia... bynajmniej, nie koniecznie
      chciałabym nienawidzić. Niekoniecznie też historia jest nauczycielką, bo jak
      widzimy, wiele mamy na to przykładów z życia i to nie tylko narodu, niewielu też
      wyciaga wnioski a o ile je w ogóle wyciąga to przeważnie niewłaściwe. No i
      oczywiście nie mógłbyś być jakimś wrednym kolaborantem, chociaż jesteś facetem
      jak on i to pewnie skorpionem lub koziorożcem
    • Gość: aga27 Re: do Peteena IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:19
      no właśnie Aniu, czemu mu tak schlebiasz, przecież na to nie zasługuje, on chce
      żeby go nienawidzić, musisz więc napisać jakieś kalumnie, wtedy się na pewno ucieszy
      • Gość: anka do agi 27 IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 18:28
        gdzieś czytałam wypowiedź peteena byłem uczniem Vlo a uczyłem w IV lo czy
        odwrotnie i tak mi się skojarzyło z nauczycielem a poza tym świetnie jest
        zorientowany w sprawach krakowskich liceów. Sama konczyłam IV lo i jestem
        ciekawa czy to nie jeden z moich belfrów/ a ten od historii by pasował/,
        podobne poczucie humoru
        • Gość: aga27 do Ani IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 18:58
          Aniu to Ty jeszcze nie wiesz, że peteen wie wszystko, więc jak mógłby nie
          wiedzieć o liceach,no i pouczać lubi więc coś z belfra ma. Nie lubi
          schlebiających lubi natomiast jak ktoś się chociaż leciutko zdenerwuje.
          • Gość: anka Re: do agi27 IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 19:05
            Tego nie wiedziałam.Jrstem od niedawna n tym forum , ale postaram sie nadrobić
            zaległości.Czy on naprawdę uczyl w IV. znalazłm tą wypowiedź?
            • Gość: aga27 Re: do Ani IP: *.devs.futuro.pl 17.12.04, 19:25
              ja też jestem od niedawna, ale zauważyłam,że peteena wszędzie pełno. Nie wiem
              czy mógł uczyć w IV, o tym nie czytałam, nie wiem więc czy pisał to serio, czy
              ironiczno-cynicznie. Wątpię żeby Ci odpowieział gdyby tak było, straciłby swoją
              anonimowość.
            • Gość: macho Re: do agi27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:15
              buhahaha Naiwność kobieca nie zna granic
          • Gość: wieśniaczka Peteen :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:17
            ...Leciutko się zdenerwowałam. Co Ty na to? ;)
      • Gość: mania203 DO WIELBICIELEK PETEENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:25
        Muszę Was zmartwić. Według moich informacji Peteen to kobieta. Na dodatek kura
        domowa z brzuchatym mężem i dwójką dzieci na głowie. POdobno stuka w klawiature
        w przerwach między praniem a gotowaniem. Ale i tak sympatyczna z niej babka
        • Gość: SEVEN Re: DO WIELBICIELEK PETEENA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 23:44
          zapomniales dodac, ze razem z mezem splaca 50-letnie raty z fabke na gaz.... a kto chcial mogl
          dzisiaj zobaczyc pania peteen i poprosic o autograf albo calusa, ale niestety chetnych nie bylo:P
        • Gość: anka Re: DO WIELBICIELEK PETEENA IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.04, 23:55
          Nie sądzę .to nie jest styl pisania kobiety.To taki zrzędliwy , marudny typ jak
          mój mąż.Wyraźne podobieństwo .A swoją drogą tą IV to kończyłam 20 lat temu i
          nikomu nie muszę się przypodobywać/ nowe słowo/. A i tak peteena lubię za jego
          inteligencję i celne komentarze. Zastanawia mnie fakt że zna rzeczy o których
          wiedzą tylko uczniowie i nauczyciele V lo IV lo.Ktoś spoza nie ma o tym
          pojęcia.Mój typ to nauczyciel na emeryturze, stary kawaler, niezwykle
          inteligentny . Jeśli nie mam racji to świetnie gra swoją rolę.
          • Gość: anka do peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 00:06
            I jeszcze jedno , obojętnie kim jesteś peteenie tak trzymaj, "lataj"po forach
            ja ktoś napisał bo niewiele jest osób których komentarze są takimi
            perełkami.Czytając je zawsze można się uśmiechnąc.
          • Gość: wieśniaczka Anka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:19
            Zastanów się... Może Peteen, to Twój mąż właśnie? :rotfl
            • Gość: anka Re: Anka! IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 00:27
              oj kogoś ruszyło, peteen czy jego znajoma? Czyżby peteen w nowym wcieleniu. A
              jak tak z sympatii dla niego to napisałam.
              • Gość: wieśniaczka Re: Anka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:37
                To było do Anki17 (chyba że w międzyczasie miałaś urodziny ;)), w związku z jej
                zwierzeniem: "To taki zrzędliwy , marudny typ jak
                mój mąż.Wyraźne podobieństwo."
                To jak?
    • Gość: dmuchajacnawietrze Peteen = Nastoletni Pieszczoch IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 04:45
      tak to mniej wiecej mozna przetlumaczyc z angielskiego. Choc sa tez inne
      intrygujace teorie:
      1) Peteen jako nastolatek (teenager) zbieral pety,
      2) Ulubionym bohaterem Peteena w dziecinstwie byl zdrajca narodu francuskiego
      Petain,
      3) Pe Te eN - skrot od czegos, tylko czego?
      • Gość: dmuchajacnawietrze juz wiem skad sie wzielo Pe Te eN IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 09:58
        Pawel Tomasz N*****
    • Gość: bystrzak Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:24
      W sprawie Peteena pewne jest, że:.

1. Pisze swoje posty z miejsca oddalonego od Rynku o jakieś 30 min drogi.
      Wczoraj zapraszał na opłatek w piwnicy pod B. o 18 a o 17 jeszcze marudził
      2. jest humanistą - polonist(k)a, teatrolog
      3. albo już nosi albo będzie nosił okulary
      • wiesniaczka Re: do Peteena 18.12.04, 09:36
        Gość portalu: bystrzak napisał(a):

> W sprawie Peteena pewne jest, że:.
        >
        > 1. Pisze swoje posty z miejsca oddalonego od Rynku o jakieś 30 min drogi.
        > Wczoraj zapraszał na opłatek w piwnicy pod B. o 18 a o 17 jeszcze marudził
        > 2. jest humanistą - polonist(k)a, teatrolog
        > 3. albo już nosi albo będzie nosił okulary
        4. ma tylko jedną nogę, bo z Szewskiej 5, gdzie ani chybi rezyduje, do
        miejsca opłatkowego jest 5 minut dla dwóch nóg :D
        • Gość: bystrzak Re: do Peteena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:43
          Też mi się tak wydaje, ale skoro podpisuję się jako bystrzak to mogę
          zamiesazczać w moim poście tylko wyjątkowo bystre i wyjątkowo sprawdzone
          informacje
          • Gość: anka Re: do Peteena IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 12:48
            Uroczy peteenie chyba za daleko posunęłam się wczoraj ze swoja interpretacją.
            Ale lubię wyćiągać wnioski z tego co ludzie piszą w postach. I choćby jak
            bardzo się starali oszukać, zawsze zawsze coś niepostrzeźenie przemknie z ich
            cech czy zwyczajów.Zawsze staram się wyobrazić sobie osobę która pisze.Może
            często się mylę w swojej ocenie, ale to nieważne.narazie "spadam" jak mówi mój
            syn, ale wrócę bo myślę że znowu coś ciekawego napiszesz.A za zbyt daleko idącą
            interpretację przepraszam.

'
    • Gość: dmuchajacnawiatr a teraz? IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.12.04, 23:07
      Przemyslaw T. N*****

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka