Dodaj do ulubionych

Oliver Boissonnet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:54
Chcailem Pana zapytac jak to jest bedac p....olonym chlopcem na posylki pewnej
pani w Krakowie.Widac we Francji nie bylo dla Pana miejsca wiec wybral pan
przyjazd do Krakowa i swietny zawod...-pisanie opini o restauracjach.PYTAM
JAKIM PRAWEM?Dlaczego niby pozwolono panu pisac te artykuly skoro wogole sie
pan nie zna na rzeczy?NIeprawdaz?Przeciez skoro niektore restauracje ktore wg
pana sa tak kiepskie funkcjonuja juz dobre 7,8 lat tymczasem pana restauracja
zbankrutowala duzo duzo szybciej.DLACZEGO?Przeciez jej szefem byl ktos tak
swietnie znajacy sie na rzeczy...Druga sprawa jesli jest pan tak odwazny
prosze zamiescic swoje zdjecie w gazecie obok artykulow.To nie sztuka pisac
krytyczne bezsensowne uwagi - prawie anonimami.
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do Francji

Ps.Krytykowac potrafi kazdy!!
ps.Robienie tego za pieniadze to po prostu zwykle chamstwo i prostactwo
Obserwuj wątek
    • nenadaconte Re: Oliver Boissonnet 24.12.04, 16:05
      a przy okazji, maksymalnie 5 zl napiwku (w restauracji, ktora o dziwo pan
      chwali, czesto odwiedza i zostawia wiecej niz 50pln za zarcie) to ZENADA

kelnerka
    • Gość: ziutka Re: Oliver Boissonnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:20
      Olivier to imie. Nie każdy Adaś to Mickiewicz. Ten znienawidzony przez pewnych
      restauratorów żabojad niema nic wspólnego z barwną postacią Oliviera (też na
      B),byłego właściciela A la carte, kucharza z Wentzla i uczestnika Europa da się
      lubić. Jest architektem, który żywi się wyłącznie w knajpach(biedaczek)i to
      bynajmniej nie zawodowo, więc zna je na wylot. A że czasem mu nie smakuje i
      jeszcze o tym pisze może oczywiście drażnić.
      • Gość: cruz Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:59
        To nie chodzi o to ze mu nie smakuje.Tylko sa juz dowody ze swoje artykuly pisze
        "na zlecenie" nie maja one za wiele wspolnego z prawda...
        • seven Re: Oliver Boissonnet 26.12.04, 23:36
          ja nie wiem, czy sa dowody, czy nie, ale czytajac niektore jego teksty ma sie wrazenie, ze szuka
          na sile do czego by sie tu przyczepic. zreszta zjechal juz pare porzadnych knajp. zeby jemu sie
          cos spodobalo to musi chyba dostac cos na zachete od wlasciciela lokalu, inaczej w swoich
          artykulach udowadnia dlaczego knajpa jest ch...wa. pamietam, ze pare tygodni temu zjechal
          zarcie w jakiejs knajpce, po czym napisal, ze jest wlasciwie fajna. czyli wszystko i nic, skad sie
          ten czlowiek urwal???
        • Gość: wasserman Re: Oliver Boissonnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:09
          Dawaj te dowody
    • Gość: ziutka Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:42
      ale ciężko wam pojąć że nie wszystko się da za kase. Ten facet (znam go) ma dość
      forsy żeby sobie pozwolić na pisanie za darmo, bo nawet na to żarcie dostaje
      symboliczne kwoty od Gazety. Dlatego wybrali Francuza, którego nikt tu nie zna,
      żeby nie było posądzeń o znajomości, łapówki itp. Nawet w najlepszych knajpach
      zdarzają się wpadki, a każda ocena jest subiektywna. Zresztą macie nowego
      żabojada (ten nie ma czasu, bo reprezentuje tutaj dużą firmę), któremu pewnie
      też nie wszystko się spodoba i dobrze.
    • Gość: poseł Re: Oliver Boissonnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:35
      no cruz, dawaj te dowody!
      • Gość: cruz Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:58
        Dowody mam ale nie moge ich ujawnic.Z prostej pzyczyny-bedzie wiadomo gdzie
        pracuje.A nie dam zniszczyc tego wspanialego miejsca jakiemus.....Jesli chcecie
        dowodow wystarczy przesledzic zyciorys tego pana i przestudiowac jego arytkuly z
        ostatnich 6 misiecy.Pozdrawiam
        • Gość: prorok Re: Oliver Boissonnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 01:15
          Cruz, ja mam na ciebie dowody ale nie moge ich ujawnic, ale kto chce moze
          przesledzic twoj zyciorys.
          • Gość: cruz Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:48
            W takim razie gratuluje
    • Gość: ktoś Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:14
      to się nie nazywa "dowody" ale "pomówienie". Dużo tego ostatnio, czy ty cruz nie
      dorabiasz sobie jako ekspert w komisjach śledczych? Wiem ale nie powiem, z
      przyjemnością przestudiuję twój życiorys.
      • Gość: cruz Re: Oliver Boissonnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:31
        Nazywaj to jak chesz :pomowienia oszczerstwa dowody mnie to nie interesuje.Ja
        wiem swoje
        • Gość: ziutka Re: Oliver Boissonnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:55
          skoro nie interesuje cie nic poza tym co wiesz, a wiesz może dużo, ale nie na
          temat, to zachowaj te brednie dla siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka