Dodaj do ulubionych

kurs excela w Krakowie

25.12.04, 12:00
Witam,
potrzebuję się douczyć excela. Chodzi mi o takie bardziej skomplikowane
funkcje typu tabele przestawne, kwerendy, jakiś język i sama nie wiem co
jeszcze. Czy znacie jakieś miejsce gdzie (najlepiej w centrum) organizowane
są tego typu kursy? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam świątecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Foxy Re: kurs excela w Krakowie IP: *.emu.int.pl / 80.51.176.* 25.12.04, 18:29
      Na ulicy "Kurniki" kolo dworca jest szkoleniowa firma IT (Altkom chyba), robia
      miedzy innymi excela ja tam bylem na PP:))), 2 dni 500PLN zajecia od 9-15 +
      obiad, placila oczywiscie firma bylo nawet fajnie z jednym zgrzytem, na koniec
      wypelnialismy ankiete co myslimy o f-mie, pani ktora prowadzila szkolenia miala
      podglad do ankiey i potem personalnie nas pytala o punkty ktore nie ocenilismy
      pozytywnie - to bylo zalosne , ale wszystko raczej na +.
    • Gość: andrzej Re: kurs excela w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:40
      po co masz wydawać pieniądze? Kup sobie za 50 zł książkę "Excel" i wszystko
      będziesz wiedzieć. POdejrzewam, że może być w Księgarni Naukowej na Podwalu.
    • izuhaha Re: kurs excela w Krakowie 26.12.04, 09:24
      Bardzo Wam dziękuję, sprawdzę sobie ofertę na Kurnikach, bo książkę już mam -
      nie pamiętam tytułu, ale było w komentarzu, że to biblia excela. I faktycznie.
      Nauczyłam się z niej dużo, jednak to czego teraz potrzebuję, ktoś musi mi
      pokazać, bo ja po prostu nie wiem co jeszcze można zrobić w excelu. Znalazłam
      sobie też jakiś kurs przez internet. Mam nadzieję, że to już mi wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka