Gość: tuptus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:45 prosze o opinie wiem, ze kiedys już cos było na temat tego lokalu ale były tam tylko złośliwości a nie opinie o lokalu zaznaczam, ze nie jestem włąścicielem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Oberza Sasiedzi 28.12.04, 21:17 mieszkam w pobliżu, więc bywam tam :-) drogo, ale pięknie, przytulnie i bardzo smacznie. Ogród całoroczny powala swoim pieknem zwłaszcza wiosną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Oberza Sasiedzi IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 28.12.04, 21:31 To fakt. Ogrod za......sty. Choc lepiej w lecie. Milo i przyjemnie, smaczne wyszukane dania, ale drogo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptus Re: Oberza Sasiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:54 dziekuje bardzo za opinie mnie ta knajpa powaliła jedzenie dobre?? Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Oberza Sasiedzi 30.12.04, 08:58 Jedzenie dobre, ale drogie. Raz tylko placilem gotowka i kelner wydal za malo reszty - od tej pory tylko karta. Odpowiedz Link Zgłoś