Gość: pan janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 07:55 Ludzi dobrej woli jest więcej, a was garstka . Wzywam do bojkotu postów ruczaja x.Na każdy jego post odpowiadajmy tematem - PROWOKATOR> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chichocik PROWOKATOR 31.12.04, 09:32 No ja się domyślam, że "ludzi dobrej woli" jest więcej - wszystkie pozostałe dzielnice Krakowa... :-/ Płyń stąd, leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligencija 1 EU Re: PROWOKATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:46 Psi ogonie kredyt nie pozwala ci na mieszkanie w normalnych warunkach. Kobierzyn jest miasta i tak będzie.A wy wont do podkrakowskich wsi skad przyjechałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria waskowicz Nie pozwolmy na dyksryminacje ludzi!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.01.05, 20:53 Takie miasto jak Krakow nie moze sobie pozwolic na to zeby kilkadziesiat przybylych do naszego miasto zaczelo dyktowac gdzie maja mieszkac ludzie !!! tym bardziej biedni ludzie, nawet ksiadz na kazaniu dzisiaj o tym mowil Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x ZNOWU TEN SAM.. czemu zawdzieczamy wasze 02.01.05, 22:21 ożywienie :D jesteście tacy śmiszni w waszym pozbawionym argumentów postowaniu :)) mimo wszystko pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: ZNOWU TEN SAM.. czemu zawdzieczamy wasze IP: *.NET / 81.21.203.* 02.01.05, 23:27 Kupuje mieszkanie na Ruczaju ,a pochodze z centrum Krakowa- Krowodrza. Nie czuje się osoba z prowincji- choć nawet gdybym nią była żadni śmieszni ludzie nie mieliby prawa mnie obrażać. Być może rzeczywiście nie stać mnie na większy kredyt. Tylko różnica między mna a patologicznymi jednostaki jest taka, że ja na ten kredyt ciężko pracuje. Nic nie dostaje za darmo. Jestem zwolenniczką dawania ludziom szansy, ale w całym Krakowie nie tylko na Ruczaju. Kilkaset mieszkań w jednym miejscu to nieporozumienie. Acha jeśli możecie Państwo napisać z jakich dzielnic piszecie to byłabym wdzieczna. Jestem wiecej niż przekonana że część zwolenników "GETTA" to ludzie którzy nie są związani Ruczajem i okolicami. Z wyrazami szacunku Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Wezwanie do walki. 03.01.05, 01:18 Wzywam do bojkotu postów > ruczaja x.Na każdy jego post odpowiadajmy tematem - PROWOKATOR> Nareszcie pan zrozumial, alez pan bystry!!! Wzywamy do bojkotu, nie pisania bzdur na forum i nie odpowiadania na posty Ruczaja-x. Zachecamy natomiast do napisania listu do Majchrowskiego aby zbudowal mieszkania socjalne na waszym osiedlu. Napiszcie ze bardzo chcecie pomoc, ewentualnie sprzedac mieszkanie sasiada miastu, aby je przeksztalcono na socjalne i ze chcecie miec za sasiada menela itp. Na pewno Majchrowski wam sie odwdzieczy, na przyklad patrol policyjny postawi na klatce lub zbuduje jakas dwupoziomowa droge, abyscie mieli komfortowy dojazd do bloku, lub da tysiac zlotych jak urodzi sie dziecko (nie wazne ze nie bedzie mialo szkoly w poblizu i trzeba bedzie mu potem dac zasilek jak dorosnie.) Wtedy zobaczycie jak to jest. I bedziecie nas popierac. Odpowiedz Link Zgłoś