Gość: wiking1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 08:12 Zapowiada się sloneczny dzionek, więc ruszmy się na łono natury.Dajcie odpocząc swoim koputerkom.Niech też poczują że dzis jest sobota!!! Pozdrawiam i już zmykam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: Piękna pogoda 18.05.02, 09:35 Gość portalu: wiking1 napisał(a): > Zapowiada się sloneczny dzionek, więc ruszmy się na łono natury. Wikingu moze tam w Skandynawii macie czyste jak lza niebo, ale tutaj w grodzie Kraka jakos pochmurnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Piękna pogoda 18.05.02, 14:11 tomcrac napisał(a): > Gość portalu: wiking1 napisał(a): > > > Zapowiada się sloneczny dzionek, więc ruszmy się na łono natury. > > Wikingu moze tam w Skandynawii macie czyste jak lza niebo, ale tutaj w grodzie > Kraka jakos pochmurnie. to chyba na terenach bliskich limanowy! u mnie piekne slonce, ale jestem chory, dorwalo mnie cos takiego jak An- Nah :( Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Piękna pogoda 18.05.02, 14:23 U nas lampi niemiłosiernie....ale nic to wieczór grill i piwko... a do tego mecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Piękna pogoda 18.05.02, 14:54 mikolaj7 napisał(a): > to chyba na terenach bliskich limanowy! u mnie piekne > slonce, ale jestem chory, dorwalo mnie cos takiego jak An- > Nah :( z ta limanova to byl chwyt ponizej pasa... Popatrz lepiej na godzinke mojego wczesniejszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Piękna pogoda 18.05.02, 14:58 tomcrac napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > to chyba na terenach bliskich limanowy! u mnie piekne > > slonce, ale jestem chory, dorwalo mnie cos takiego jak An- > > Nah :( > > z ta limanova to byl chwyt ponizej pasa... > > Popatrz lepiej na godzinke mojego wczesniejszego postu. zwracam honor, sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś