IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:58
możesz wsadzić kamerę, nie mogę ją znależć
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 07:03
      Rita , kamera była na Olsztynie pięknym.
      mok.olsztyn.pl/
      • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 07:08
        mok.olsztyn.pl/
        • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 07:19
          Kto mnie jeszcze nie poznał.
          To jestem ja.

www.2000greetings.com/gecko.swf
          • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 07:21
            Należy do powyższego właczyć głośniki.
            Pięknie spiewam.

Wszystkim przystojnym bocianom życzę dużo takich żabek.
            Smacznego bocianki.
            • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 08:24
              Chyba,że....
              kartki.onet.pl/1670,kartki.html
              • zbyszek07 Re: Muraszka 21.07.04, 08:36
                Nie badz taka zielona!
                :-)
                • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.07.04, 11:38
                  No nie , bo już jest nieco dorosła.
                  • Gość: rita Re: Muraszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:16
                    chyba zapomniałamCi podziekować za kamerkę , wyjątkowo jest wspaniała i moge
                    teraz zaglądać w każdej chwili, teraz musimy dbać o watek
                    pozdrawiam
                    • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 21:12
                      Cześć Ritka,jestem znowu.
                      Odpowiem Ci tutaj na twoje pytanie.
                      Babci nie moge zabrać do siebie,do 36m2.
                      Babcia musi mieć specjale łóżko, swój wózeczek, chodzik.
                      Babcia musi mieć rehabilitanta.
                      Opiekę fachową przez całą dobę.
                      Podporządkowałam babci całe moje obecne życie ale często brakuje mi sił
                      i złotówek.
                      To są bardzo ciężkie decyzje.
                      Miłość , obowiązek i realia.
                      Dam sobie radę. Jestem optymistką.
                      Życie jest wspaniałe!!!!!

• Gość: rita Re: Muraszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:48
                        Wiesz, rozumię Cię, jest to wielka odpowiedzialność za drugiego człowieka, jak
                        mi ludzie opowiadają jak to wygląda i jaka to jest ciezka poświęceń praca , jak
                        musza ulegać wybrykom staruszków to musze Ci posłać wyrazy uznania.
                        Godnie umrzeć to jest to, ale wiesz, że na to każdy musi być przygotowany.

Powiem ci, że kiedy obsługuję struszków, a mam obok dom spokojnej starości, to
                        nie żałuję uśmiechu i szacunku dla nich, obslugę nie odwalam ot tak, ale jak to
                        sie mowi dopieszczam, bo wiem , ze lada moment będę w ich sytuacji

życze Ci wytrwalości i uśmiechu w pracy
                        Czy to jest Twoja praca ?
                        • Gość: Muraszaka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 21:59
                          Nie , to nie jest moja praca.
                          Przedtem była Mama.
                          Teraz Ciocia-Niania.
                          • giga5 Re: Muraszka 24.07.04, 22:18
                            Rita, świetnie to ujełaś
                            podziwiam ludzi, którzy mają tyle ciepla dla starszych, chorych ..
                            • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 22:23
                              Jak dobrze,że Was mam.
                              • Gość: rita Re: Muraszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:42
                                Muraszka, jak bedziesz miała jakieś kłopoty wychowawcze i pielęgnacyjne to
                                melduj, może Cię jakoś podbudujemy
                                • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.07.04, 22:48
                                  Miło mi dziękuję.Na razie daję sobie radę.

Ale dotarło do mnie,że Ty masz kłopoty wychowawcze ze zwierzaczkami.
                                  kartki.onet.pl/1844,kartki.html
                                  • Gość: rita Re: Muraszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:53
                                    kartki.onet.pl/1433,kartki.html
                                    a ja Wam taką daję - też świetna

kotki również
                                    • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 02.08.04, 18:38
                                      Bardzo to długie i nie wiem, czy znowu sie nie pomylę .
                                      Jeżeli naprawdę kochasz zwierzaczki , to dla Ciebie.
                                      kartki,reakcja,net/?dzial=kartki&id=zapodaj&random_id=1af79b2b47a28907434bd6107903770f
                                      • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 02.08.04, 18:47
                                        Coś nie wyszło ,chyba kartki szybko wygasaja.
                                        Ale bardzo serdecznie pozdrawiam.

Jestem trochę nieobecna.
                                        Ja mam "kłopot" w Reszlu,
                                        moje Szczęscie ma w Olsztynie to samo,
                                        z bratem, od wczoraj.

Kiedy ma sie dziesiąt lat i jeszcze się żyje ,
                                        to,to, co jest następne,
                                        to są tylko pożegnania.
                                        Wiem, taka jest kolej losu.
                                        Nie potrzebuję wsparcia , jestem mocna,
                                        bo muszę.
                                        • oso1 Re: Muraszka 02.08.04, 19:00
                                          Mając dwa odbicia
                                          Jedno dobre drugie złe
                                          Cóż chcieć od życia
                                          Kiedy życie nas wciąż chce
                                          :)
                                          • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 02.08.04, 20:00
                                            "Kiedy życie wciąż nas chce"-
                                            dobrze ,że jeszcze chce, bo jestesmy,jeszcze.
                                            • oso1 Re: Muraszka 02.08.04, 20:13
                                              Jeszcze i jeszcze
                                              :)
                                              • oso1 Re: Muraszka 02.08.04, 20:22
                                                Muraszka na spoko, życie jest jedno i żadna siła nie potrafi go złamać.
                                                Począwszy od 1,5 roku na wózku inwalidzkim, operacjach, przeszczepach kości -
                                                mogę tańczyć - potem to powymiękam z bólu, ale cóż tam. Teść (rodzice moi nie
                                                żyją), teść ma zanik płata czołowego mózgu, brzydko brzmi, ale życie to
                                                wegetacja, pampersy, karmienie. Nie ja mam problem, problem ma teściowa, my
                                                pomagamy, jak możemy. Budrysy nie pojechali na wakacje, pilnują dziadka -
                                                babcia może wtedy sama pójść do lekarza. Wiek teścia 78 lat. Strzyżenie,
                                                golenie, kapanie, zmiana pampersów. Cóż to jednak, póki się żyje to jest wiele
                                                wspaniałości. Ciesz się chwilą, bo to jest najważniejsze. Zna mnie parę osób i
                                                wie, że miałem w życiu trudne chwile ale po to jest życie by je wielbić i
                                                cieszyć się z drobnych rzeczy bo wielkie jeszcze przed nami.
                                                • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 02.08.04, 21:18
                                                  Oso1 ,dziękuję.
                                                  • rita100 Re: Muraszka 07.08.04, 21:36
                                                    Muraszka, na jakiej podstawie posądzasz mnie o wpis ?
                                                    dlaczego ?
                                                  • Gość: Muraszka Re: Muraszka IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 07.08.04, 21:46
                                                    A czy ja to napisałam?
                                                    O co tu chodzi?
                                                  • rita100 Re: Muraszka 08.08.04, 21:36
                                                    Skąd możesz wiedzieć co czuję? Pozwalasz sobie igrać z umysłami innych ludzi.
                                                    Nie mozesz wiedzieć co czują, jak czują i dalczego czują !
                                                  • giga5 Re: Muraszka 09.08.04, 15:28
                                                    Każdy czuje to, co czuje:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka