kocibrzuch 17.01.05, 21:43 www.krakow.fr.pl/index.php?parametr=kopce/krakus a skórzanych spodenek, kapelusika z piórkiem i kufelka piwa nie znaleźli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolita Re: skuwka bawarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:36 bardzo ładne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: skuwka bawarska 18.01.05, 14:19 Mam wrażenie, że komuś się paluszek omsknął albo za bardzo zaufał autokorekcie w Wordzie. W kopcy znalezione nie żadną skuwkę a zapinkę (do zapinania płaszcza) i nie bawarską tylko awarską (Awarowie to był taki lud pochodzenia irańsko-tureckiego, który pozwolił sobie był okupować nasze ziemie we wczesnym średniowieczu). Innymi słowy nie w Moskwie a w Leningradzie, nie samochody tylko rowery itd. :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: skuwka bawarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:23 gratuluję wiedzy, niesamowita mnie zdjęcia raczej zachwycają, wydaje mi się, że są prawdziwe i ten Kopiec jest własnie na odpowiednim miejscu , zgodnie z prawda Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: skuwka bawarska 18.01.05, 15:46 O to mi właśnie szło, kapitanie, mój kapitanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś