Dodaj do ulubionych

wyniki probnej matury w VLO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:59
powiem tylko dramat: trudno w to uwierzyc. najlepszy wynik w humanie z
podstawowej to.. cos kolo 54 ptk

;/
Obserwuj wątek
    • Gość: none Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:00
      polski oczywiscie ...
      • Gość: Kasica Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.ecofis.de 18.01.05, 15:45
        No to moze, za inteligentni jestescie na te debilne nowe matury?
        • Gość: Zielsko Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.chello.pl 18.01.05, 16:05
          Ha! Wiedziałam gdzie Cię szukać! Otóż podobno nowa matura, zwłaszcza z j.
          polskiego, jest tak skonstruowana, że nie dopuszcza indywidualizmu, kreatywnego
          podejścia do tematu, nie punktuje wiedzy pozaszkolnej itd. Więc możesz np. znać
          na wyrywki całą filozofię średniowiecza ale jak nie napiszesz o jakimś durnym
          wierszu o zachowaniu przy stole (mam nadzieję że czegoś nie pomyliłam i nie
          wyszłam na idiotkę...) - to zero punktów i do widzenia.
          • Gość: Kasica Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.ecofis.de 19.01.05, 15:18
            No tak. Na tym forum juz wielokrotnie padl ten temat i wiekszosc ludzi wlasnie
            takie historie o probnej maturze pisala. Ktos nawet kiedys napisal, ze trzeba
            dzieci teraz do VLO posylac, bo wyniki probnej matury sa oznaka, ze w piatce
            nie robi sie z ludzi debili, hehe
            • nerrrra Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 15:41
              HeHeHe-zaczynam sie martwic o siebie,bo zdawalam taka mature w 2002 i zwlaszcza
              polski poszedl mi bardzo dobrze.Hmm,czyzby to oznaczalo...Dobrze,ze tego nie
              wiedzieli,jak mnie z tej matury na studia przyjmowali;]
              • hauabaua Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 16:00
                Nie ciesz się, prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw. ;-)
                • nerrrra Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 17:34
                  Ups,nie wydajcie mnie<prosze> Ciiiiiiiiiiiii;] HeHeHe
                  • hauabaua Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 17:45
                    Nie bój nic, nie wydamy, można na nas polegać jak na Batorym. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka