Gość: none IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:59 powiem tylko dramat: trudno w to uwierzyc. najlepszy wynik w humanie z podstawowej to.. cos kolo 54 ptk ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: none Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:00 polski oczywiscie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.ecofis.de 18.01.05, 15:45 No to moze, za inteligentni jestescie na te debilne nowe matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielsko Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.chello.pl 18.01.05, 16:05 Ha! Wiedziałam gdzie Cię szukać! Otóż podobno nowa matura, zwłaszcza z j. polskiego, jest tak skonstruowana, że nie dopuszcza indywidualizmu, kreatywnego podejścia do tematu, nie punktuje wiedzy pozaszkolnej itd. Więc możesz np. znać na wyrywki całą filozofię średniowiecza ale jak nie napiszesz o jakimś durnym wierszu o zachowaniu przy stole (mam nadzieję że czegoś nie pomyliłam i nie wyszłam na idiotkę...) - to zero punktów i do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: wyniki probnej matury w VLO IP: *.ecofis.de 19.01.05, 15:18 No tak. Na tym forum juz wielokrotnie padl ten temat i wiekszosc ludzi wlasnie takie historie o probnej maturze pisala. Ktos nawet kiedys napisal, ze trzeba dzieci teraz do VLO posylac, bo wyniki probnej matury sa oznaka, ze w piatce nie robi sie z ludzi debili, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nerrrra Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 15:41 HeHeHe-zaczynam sie martwic o siebie,bo zdawalam taka mature w 2002 i zwlaszcza polski poszedl mi bardzo dobrze.Hmm,czyzby to oznaczalo...Dobrze,ze tego nie wiedzieli,jak mnie z tej matury na studia przyjmowali;] Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 16:00 Nie ciesz się, prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerrrra Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 17:34 Ups,nie wydajcie mnie<prosze> Ciiiiiiiiiiiii;] HeHeHe Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: wyniki probnej matury w VLO 19.01.05, 17:45 Nie bój nic, nie wydamy, można na nas polegać jak na Batorym. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś