Dodaj do ulubionych

Oj,państwo z UMK będziecie się tłumaczyć w sądzie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:03
Ostrzegamy Pana Prezydenta i jego wierne urzędniczki, którzy forsują pomysł
lokalizacji getta socjalnego na drogich działkach na Ruczaju, że za
niegospodarność grozi wysoka kara pozbawienia wolności! Niedbanie o mienie
miasta, podpisywanie niekorzystnych dla miasta kontraktów, szafowanie
publicznymi pieniędzmi, być może także zarzuty "innego rodzaju" - za to
wszystko zostaniecie Państwo rozliczeni - najpóźniej po wyborach!
Już bym już inwestował w dobrego adwokata!
Obserwuj wątek
    • Gość: Advocatus diavoli VETO! IP: *.65-104.adsl.ij.net 25.01.05, 10:45
      Utrzymywanie lokali komunalnych w ścisłym centrum miasta, w kamiencach o wiele
      cenniejszych niż grunty na zadupiu jest poważniejszą niegospodarnością.
    • Gość: gre strachy na lachy IP: *.pl / 212.244.43.* 25.01.05, 11:36
      działki nie są drogie, a raczej darmowe, bo są komunalne; inwestuj w bardzo
      dobrego adwokata, bo udowodnić niuegospodarność urzędowi będzie potwornie cieżko
      • Gość: Prokurator Re: strachy na lachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:44
        Takie przestępstwa są ścigane z urzędu (wystarczy doniesienie), a sąd
        rozstrzygnie czy argumenty są rzeczywiście bezzasadne.
        • Gość: ehhhhh Re: strachy na lachy IP: *.pl / 212.244.43.* 25.01.05, 14:15
          zacgwyca mnie twoja wiara w sądy, skoro nie wierzysz urzędnikom.. :-(
      • kko2 Re: strachy na lachy 25.01.05, 11:46
        Podoba mi się myślenie: "Darmowe, bo komunalne".
        Wg tego co słyszałem, prokuratura istotnie zajmie się tą sprawą, jednak w grę wchodzi bardziej zarzut fałszowania dokumentów.
        • Gość: bździągwa Re: strachy na lachy IP: *.pl / 212.244.43.* 25.01.05, 14:16
          a mi się nie podoba, ale tak będą się tłumaczyć urzedasy....
          • ruczaj.x możesz używać jakiegoś stałego i jednego logina.. 25.01.05, 14:35
            proszę
            • Gość: hihi nie IP: *.pl / 212.244.43.* 25.01.05, 16:08
              a ty wciąż to samo - patrzysz tylko na ip; zarudnij się w ipn, będziesz sobie
              śledził swoich wrogów;
              a propos: czy wiesz, że w sieci osiedlowej lub firmowej to samo ip przypada
              wielu osobom?
              będę pisał z takim nickiem, jaki mi się spodoba; mamy podobno wolny kraj i
              takież forum
              • ruczaj.x no właśnie wiem 25.01.05, 16:13
                i wcale nie chce patrzeć na twoje IP...
                wręcz przeciwnie, wolałbym jednego stałego nicka, tak będzie łatwiej dyskutować nieprawdaż?

TVN rulez, nie? :)
    • Gość: j. p. minister Sobotka też mówił że jest niewinny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:57
      A dostał parę ładnych latek!
      I to bez zawieszenia.
      • Gość: plumplum Re: p. minister Sobotka też mówił że jest niewinn IP: *.pl / 212.244.43.* 25.01.05, 14:17
        ale przeciw niemu akurat nie wystpiło jedno ze starachowickich osiedli..
    • mogw Bez emocji temat juz nie ma 25.01.05, 17:40
      Skad Wy przyjechaliscie do Krakowa, bo bez przerwy slysze o drogich dzialkach
      na Ruczaju. Ludzie to jest Krakow i cena ziemi jest jaka jest cena 20000-30000
      za ar to jest srednia cena
      Ponadto caly czas mowicie o rozproszeniu wiec nie mozna wszystkich mieszkan
      wybudowac w Hucie
      Bloki powstana na Ruczaju bo sa tam tereny budowlane, sami zreszta zgodziliscie
      sie na to ze mieszkania komunalne powinny byc wymieszane, toczone sa juz
      rozmowy w tej sprawie z developerami dla nich jest to na reke ze ktos kupuje od
      razu 15-20% zasobu mieszkaniowego
      Temat jest juz zamkniety WYGRALISCIE GRATULUJEMY i nie ma co dalej dyskutowac i
      zasmiecac forum
      • ruczaj.x słucham?? 25.01.05, 19:20
        no jeśli dla Ciebie 18 mln. zł (3mln. za ha x 6) a działke pod osiedle komunalne to małe pieniądze... to cóż, rozumiem, że mało interesują pana koszty.. ale może pan to sobie przeliczy ile mieszkań moglibyśmy za nie uzyskać

NIE W HUCIE.. może czas pomyśleć o wszystkich 18 krakowskich dzielnicach.

Ale to w końcu mieszacie czy budujecie osiedle komunalne... bo się zgubiłem.

I JAKIE JEST WASZE ZDANIE NA NEGATYWNĄ OPIENIE RADNYCH....
        Pan prezydent nadal nie miał odwagi odpowiedzieć publicznie na zarzuty, zamknął się w gabinecie i czeka... O TO NASZ PREZYDENT - SŁOŃCE

Jak tam pańskie poczucie winy?
    • Gość: norma Re: Oj,państwo z UMK będziecie się tłumaczyć w są IP: *.autocom.pl 28.01.05, 12:28
      jestem za,znowu ktoś dał w łapę
      • ruczaj.x no i innej możliwości niestety nie ma... 28.01.05, 12:51
        po co Prez. miałby forsować rozwiązanie najgorsze z możliwych dla każdego.

Jak to się ładnie mówi: "jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze".

Musimy się tylko dowiedzieć od kogo i dokładnie za co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka