Dodaj do ulubionych

Jaki lekarz

21.10.05, 10:16
Do dziewczyn z Wrocławia do jakiego lekarza chodzicie i którego polecacie.
Chodzi mi o takeigo który dobrze podjedzie do problemu zajścia w ciąże?
Obserwuj wątek
    • rubi21 Re: Jaki lekarz 21.10.05, 10:23
      została stworzona na forum lista dorbych ginekologów, podaję link
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11373768
      moze tam cos znajdziesz
      • biedrona1 Re: Jaki lekarz 21.10.05, 20:51
        Czytałam tą liste jeśli coś jest to raczej o tych którzy prowadzą ciąże, nie ma
        wypowiedzi na temat tych którzy dobrze zajmą się niepłodnością. Dobry położnik
        nie koniecznie musi być dobrym ginekoloegiem a dobry ginekolok nie koniecznie
        musi być specjalistą od niepłodności. Każdy specjalizuje się w czymś innym. A
        tutaj na forum są dziewczyny które mają podobne problemy i chciałam wiedzieć do
        kogo chodzicie i kto wam pomaga?
    • annaparzonka Re: Jaki lekarz 23.10.05, 08:41
      ja chodzę do dr Papierza ma jest poprostu super mogła bym pisać o nim w samych
      superlatywach. Chodziłam do niego gdy miałamz zaśniad niestyty przy tej chorobie
      nie ma moz.liwości donoszenia ciązy inni lekarze kazali poczekac z kolejną rok
      póltorej on powiedział że wystarczy pół tak zrobiłamn zaszłam kolejny raz w
      ciąże bardzo skrópulatnia ja proadził nie było żadnych komplikacji eraz mam
      piekną zdrową 7miesięczna córeczke a tu są jej fotki www.karolka.corcia.pl
      Papiez ma dyzury w szpiutal na 1 go Maja a przyjmuje w przychdni na młodych
      technikow na pierwszym pietrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka