Gość: aldente IP: *.veranet.pl 25.01.05, 10:29 poszukiwany dobry stomatolog z nowej huty. bede bardzo wdzieczna za wszelkie info. archiwum juz przegrzebalam i jakos o nh wiekszych wzmianek nie bylo. ps. boli cholerstwo (czyt zab) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: info Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:02 dr robert stępień, ul.makuszyńskiego, namiary znajdziesz w książce tel - bardzo dobry lekarz (sprawadzałam wiele razy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:30 przepraszam za pomułke, ul.gałczyńskiego, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: stomatolog nowa huta 25.01.05, 11:48 pani anna marek na ul. szybkiej 17 - prowadzi gabinet razem z mężem, podobno oboje są świetni, ja chodze do pani ani. tel. 6436619 polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskie.oczko Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:24 w nowej hucie to na kazdym zakrecie mozesz bolacego zeba stracic, po co od razu dentyscie kase nabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: stomatolog nowa huta IP: *.sport.ox.ac.uk 25.01.05, 22:29 popieram - od Nowej Huty lepiej trzymac sie z daleka; Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: stomatolog nowa huta 26.01.05, 10:59 Gość portalu: niebieskie.oczko napisał(a): > w nowej hucie to na kazdym zakrecie mozesz bolacego zeba stracic, po co od razu > dentyscie kase nabijac. zdaje się że umieram. zabił mnie ten pocisk inteligencji i dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldente Re: stomatolog nowa huta IP: *.veranet.pl 26.01.05, 10:36 serdeczne dzieki za info! a co do nowej huty to... a fe! saaame drechy i panienki 'plastik-fantastik'. huehueeh.. wlasnie ubieram moje biale kozaczki i ide na wizyte u stomatologa. ps. Boze Ty to widzisz i nie grzmisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 24.04.05, 21:34 Byłam ostatnio ze swoim 7-letnim Kubą u p.dr Kasi na os.Szklane Domy 2a /w przychodni lekarskiej PBM/.Otworzyli dopiero.Mają wiele promocji.Kubie się spodobało.Dostał swoją legitymację.Polecam.Mają swojąstronę www.katalog.krakow.pl/firma.php?f=stomatologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: stomatolog nowa huta IP: *.server.ntli.net 25.04.05, 00:06 opisz jak Ci sie udalo przezyc wycieczke do Nowej Huty; moze napiszesz jakis poradnik survivalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicky Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 28.04.05, 08:25 Byłam wczoraj w poleconym gabinecie na os.Szklane Domy i nie zawiodłam się.Jest super!Nie bolało!!Przyjdę z następnym ząbkiem.Ceny niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: stomatolog nowa huta IP: *.ghnet.pl 08.05.05, 15:58 dr Kasia jest w porzadku. Walczy nawet o zeba ktorego inni dentysci przeznaczaja do wyrwania "bo im sie nie chce". Nie bolalo i mam o jedna dziure mniej :) PS. Wbrew opinii panikarzy jeszcze mnie w Nowej Hucie nic zlego nie spotkalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania&Roman Re: stomatolog nowa huta IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 12.05.05, 22:53 Zgadzam się w zupełności z moimi poprzednikami. My osobiście z mężem jesteśmy obsługiwani przez Dr Skotnicką, na osiedlu Szklane Domy 2a. Kapitalna obsługa, dziewczyna młoda, ale ma doskonałe podejście do pacjentów. Wychodzi z założenia: "Lepiej robić dłużej, a mniej boleśnie", co chyba dla większości z nas jest najważniejsze, jako pacjentów. Jeżeli szukacie stomatologa, który wie, co robi, i ma dostęp do najnowszej wiedzy (a nie jakieś tam historie sprzed 50- ciu lat) to udajcie się właśnie tam. W razie czego, dysponujemy kontaktem, gdyby ktoś był chętny. My już mamy naszego osobistego stomatologa, tak sądzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzy81 Re: stomatolog nowa huta IP: *.chello.pl 19.05.05, 17:11 To ja poprosze o kontakt,bo bylem tam dzis i nie zapisałem numeru, a winternecie nie moge znalezc, choc mają swoją strone !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersk Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 19.05.05, 18:24 www.katalog.krakow.pl/firma.php?f=stomatologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: stomatolog nowa huta IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 16.05.05, 23:19 Jestem bardzo zadowolony z wizyt w gabinecie stomatologicznym Dr Skotnickiej. Bardzo skutecznie i bezboleśnie leczy zęby, co nie jest zbyt częste, zwłaszcza co do bólu. Młoda, konkretna, odznacza się pewnością i profesjonalizmem. Polecam nie tylko mieszkańcom Nowej Huty. Odpowiedz Link Zgłoś