Dodaj do ulubionych

stomatolog nowa huta

IP: *.veranet.pl 25.01.05, 10:29
poszukiwany dobry stomatolog z nowej huty. bede bardzo wdzieczna za wszelkie
info. archiwum juz przegrzebalam i jakos o nh wiekszych wzmianek nie bylo.

ps. boli cholerstwo (czyt zab)
Obserwuj wątek
    • Gość: info Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:02
      dr robert stępień, ul.makuszyńskiego, namiary znajdziesz w książce tel - bardzo
      dobry lekarz (sprawadzałam wiele razy)
      • Gość: info Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:30
        przepraszam za pomułke, ul.gałczyńskiego, oczywiscie
    • pokraczny_kotek Re: stomatolog nowa huta 25.01.05, 11:48
      pani anna marek na ul. szybkiej 17 - prowadzi gabinet razem z mężem, podobno
      oboje są świetni, ja chodze do pani ani.
      tel. 6436619
      polecam!
      • Gość: niebieskie.oczko Re: stomatolog nowa huta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:24
        w nowej hucie to na kazdym zakrecie mozesz bolacego zeba stracic, po co od razu
        dentyscie kase nabijac.
        • Gość: eeeee Re: stomatolog nowa huta IP: *.sport.ox.ac.uk 25.01.05, 22:29

popieram - od Nowej Huty lepiej trzymac sie z daleka;
        • pokraczny_kotek Re: stomatolog nowa huta 26.01.05, 10:59
          Gość portalu: niebieskie.oczko napisał(a):

> w nowej hucie to na kazdym zakrecie mozesz bolacego zeba stracic, po co od razu
          > dentyscie kase nabijac.

zdaje się że umieram.
          zabił mnie ten pocisk inteligencji i dowcipu.
    • Gość: aldente Re: stomatolog nowa huta IP: *.veranet.pl 26.01.05, 10:36
      serdeczne dzieki za info!

a co do nowej huty to... a fe! saaame drechy i panienki 'plastik-fantastik'.
      huehueeh.. wlasnie ubieram moje biale kozaczki i ide na wizyte u stomatologa.

ps. Boze Ty to widzisz i nie grzmisz..
    • Gość: sama Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 24.04.05, 21:34
      Byłam ostatnio ze swoim 7-letnim Kubą u p.dr Kasi na os.Szklane Domy 2a
      /w przychodni lekarskiej PBM/.Otworzyli dopiero.Mają wiele promocji.Kubie się
      spodobało.Dostał swoją legitymację.Polecam.Mają swojąstronę
      www.katalog.krakow.pl/firma.php?f=stomatologia
      • Gość: eeeee Re: stomatolog nowa huta IP: *.server.ntli.net 25.04.05, 00:06

opisz jak Ci sie udalo przezyc wycieczke do Nowej Huty;
        moze napiszesz jakis poradnik survivalu?
      • Gość: vicky Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 28.04.05, 08:25
        Byłam wczoraj w poleconym gabinecie na os.Szklane Domy i nie zawiodłam
        się.Jest super!Nie bolało!!Przyjdę z następnym ząbkiem.Ceny niskie.
      • Gość: mnk Re: stomatolog nowa huta IP: *.ghnet.pl 08.05.05, 15:58
        dr Kasia jest w porzadku.
        Walczy nawet o zeba ktorego inni dentysci przeznaczaja do wyrwania "bo im sie
        nie chce".
        Nie bolalo i mam o jedna dziure mniej :)

PS. Wbrew opinii panikarzy jeszcze mnie w Nowej Hucie nic zlego nie spotkalo.
      • Gość: Ania&Roman Re: stomatolog nowa huta IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 12.05.05, 22:53
        Zgadzam się w zupełności z moimi poprzednikami. My osobiście z mężem jesteśmy
        obsługiwani przez Dr Skotnicką, na osiedlu Szklane Domy 2a. Kapitalna obsługa,
        dziewczyna młoda, ale ma doskonałe podejście do pacjentów. Wychodzi z
        założenia: "Lepiej robić dłużej, a mniej boleśnie", co chyba dla większości z
        nas jest najważniejsze, jako pacjentów. Jeżeli szukacie stomatologa, który wie,
        co robi, i ma dostęp do najnowszej wiedzy (a nie jakieś tam historie sprzed 50-
        ciu lat) to udajcie się właśnie tam. W razie czego, dysponujemy kontaktem,
        gdyby ktoś był chętny. My już mamy naszego osobistego stomatologa, tak sądzę ;-)
        • Gość: dizzy81 Re: stomatolog nowa huta IP: *.chello.pl 19.05.05, 17:11
          To ja poprosze o kontakt,bo bylem tam dzis i nie zapisałem numeru, a winternecie nie moge znalezc, choc mają swoją strone !!!
          • Gość: jersk Re: stomatolog nowa huta IP: *.zsyp.lan / *.net 19.05.05, 18:24
            www.katalog.krakow.pl/firma.php?f=stomatologia
    • Gość: Rafał Re: stomatolog nowa huta IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 16.05.05, 23:19
      Jestem bardzo zadowolony z wizyt w gabinecie stomatologicznym Dr Skotnickiej.
      Bardzo skutecznie i bezboleśnie leczy zęby, co nie jest zbyt częste, zwłaszcza
      co do bólu. Młoda, konkretna, odznacza się pewnością i profesjonalizmem.
      Polecam nie tylko mieszkańcom Nowej Huty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka