Dodaj do ulubionych

czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie??

25.01.05, 21:09
bo mi juz ręce opadają, szukam mieszkania i im dluzej szukam tym bardziej
opadaja. jestem w stanie dac wiecej niz 3 tys za metr ale z dobra
komunikacja, badz tez mniej gdzies dalej, ale wtedy marzy mi sie cisza i
spokoj, a nie plac budowy przez nast.15 lat:( a i jeszcze to, ze termin
oddania 2006 r a co fajniejsze mieskznaia juz sprzedane... Kupiliscie cos co
mozecie polecic zdezorientowanym? pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ojo gdzie kupic mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:12
      hmmm, co do tych wymagan to trudno cos znaleźć, ja wybralam Enklawa
      Bronowicka... i jestem bardzo zadowolona
      • innosc Re: gdzie kupic mieszkanie 25.01.05, 21:31
        hmm, jutro tam zadzwonie, zobacze co im zostalo,mam nadzieje ze nie parter;
        znajoma mieszka od poltra roku w nowym mieskzaniu na parterze juz sie jej dwa
        razy wlamali:( dzieki , weszlam na strone, zobacyzmy jutro .....
    • o13y wyłącznie 25.01.05, 21:47
      na rynku wtórnym.
      Nikt nie okradnie, mieszkanie jest realnie już zbudowane. Własność ustalona-
      same plusy.
      A najwazniejsze- brak powaznego ryzyka finansowego, jakim jest powierzenie
      developerowi swoich pieniędzy.
      • Gość: ololl Re: wyłącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 04:39
        tez mozna, ale maly wybor i wysokie ceny, ale warto sie rozejrzeć
    • Gość: as Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:43
      Zobacz w Prembudzie - oni budują teraz przy Łużyckiej. Ja kupiłam u nich
      mieszkanie na Turniejowej i jestem bardzo zadowolona. Maja już tą nową ofertę w
      internecie. Zobacz sobie. To ma być dosyć ładny budynek i sami z mężem
      zastanawiamy się czy nie kupić tam mieszkania moim rodzicom. Aśka
      • Gość: xx Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.compower.pl 28.01.05, 09:42
        jeżeli masz jeszcze trochę czasu i ochotę na nowe mieszkanko powyżej 60m2
        spróbuj sprawdzić po ok 10 lutego czy Apartamex ma już pozwolenie na budowę.
        Zresztą informację o tym pewnie znajdziesz na tutejszym forum.
    • trosia Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie 28.01.05, 10:04
      Cześć!
      Ja wczoraj podpisałam umowę przedwstępną w Krakoinie. Ta firma buduje na
      Krowodrzy (ul. gen. Fieldorfa-Nila/Kluczborska). Jest to drugie mieszkanie,
      które u nich kupuję. Termin oddania to połowa 2006, dobra lokalizacja (pętla
      tramwajowa, autobusy) i wiem, że zostało im jeszcze ok. 20 mieszkań. Siedzibę
      mają na Rynku. A co chyba najważniejsze: mieszkania oddają w terminie (albo
      nawet przed).
      Pozdrawiam!
      • Gość: knower Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.clubnet.pl 02.02.05, 15:46
        moja znajoma kupila w krakoinie i miala wprowadzic sie pol roku temu, a po
        kilku przesunieciach terminu oddania do uzytku wyszlo na to ze termin u
        notariusza ma dopiero na polowe lutego. To tak a propos terminowego oddania do
        uzytku:)
        • Gość: pracownik_krakoinu Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:47
          Do: knower
          Pisze Pan/Pani nieprawdę. Żaden z oddanych przez Krakoin budynków nie miał
          opóźnień. Z wypowiedzi wnioskuje, że chodzi mieszkanie w budynku nr 7. Oddanie
          do użytkowania oraz sprzedaż mieszkań (akty notarialne) ma w nim nastąpić do 31
          marca 2005 roku i ta data widnieje w zawartych przez klientów umowach.
        • Gość: beza Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.02.05, 20:51
          ja kupiłam mieszkanie w krakoinie, wszystko bylo w terminie umowę notarialna
          miałam podpisać do końca marca 2004, podpisałam w lutym i sobie mieszkam
          pozdrawiam
    • Gość: klops Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.bj.uj.edu.pl 31.01.05, 15:47
      zarezerwowalem dzis na huculskiej w mirabudzie ( www.mirabud.pl ale jeszcze 3go
      budynku na stronach nie ma). 3500/m2. lokalizacja ok., technologia, firma tez
      (przejzalem dokumenty w sadzie rejestrowym). bardzo sa mili poza tym. najlepiej
      z nimi pogadac.
    • Gość: duda Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:07
      No to gratuluje Huculska znajduje się jakieś 100m od terenów miasta na których
      bedą wkrótce wybudowane slamsy (patrz dyskusje na forum) pozdrawiam
      • Gość: klops Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 17:19
        Huculska znajduje sie duzo dalej niz 100m, a i tak caly czas mam nadzieje,ze sie ten Majchrowski opanuje. niezaleznie gdzie bede mieszkal jego pomysl i tak jest idiotyczny.
      • Gość: klops Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 17:35
        dokladnie ca. 1km. w miescie to spora odleglosc. pozdrawiam rowniez!
    • przemkowa.b Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie 07.02.05, 20:34
      polecam bre.locum na Chmieleńcu.
      • Gość: major Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 09.02.05, 10:57
        a moze mardimex (www.mardimex.com.pl), obok ikei, dobra okolica, wokol
        domki jednordzinne, komunikacyjnie tez ok., duzo zieleni wokol i za droga
        ziemia,zeby ktos wybudowal obok slumsy , wiezowca tez nie wybuduja. co o tym
        myslicie?
        • polana_zyw Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie 09.02.05, 16:37
          Z tymi slamsami nie byłabym taka pewna. Na Ruczaju też jest droga ziemia.
      • Gość: fazi Re: czy ktos ma pomysl jak/gdzie kupic mieszkanie IP: *.chello.pl 24.10.05, 20:27
        czy mozesz cos wiecej napisac o Bre.locum?
        dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka