Dodaj do ulubionych

Dziękuję

26.05.02, 21:59
Skks-owi, Peteenowi i wszystkim zaangażowanym w to perfekcyjnie przygotowane
spotkanie. Było naprawdę super ( no, może nie porozmawiałem wystarczająco z
organizatorami :)))) ).
Naturalnie cieszę się też, że mogłem się spotkać z tyloma wybitnymi
postaciami :)))
Obserwuj wątek
    • yogy Re: Dziękuję 26.05.02, 22:00
      malopolanin napisał(a):

> Skks-owi, Peteenowi i wszystkim zaangażowanym w to perfekcyjnie przygotowane
      > spotkanie. Było naprawdę super ( no, może nie porozmawiałem wystarczająco z
      > organizatorami :)))) ).
      > Naturalnie cieszę się też, że mogłem się spotkać z tyloma wybitnymi
      > postaciami :)))

Ja też! Ja też dziękuję!

• Gość: wiking1 Re: Dziękuję IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 22:14
      Było suuuuper! Prosimy o więcej! Pieczenie ziemniaka(kartofla,pyry)? I tylko
      TRZY strzeliłem!!!
    • mikolaj7 Re: Dziękuję 26.05.02, 22:16
      tez dziekuje! :)))

ale nastepnym razem (boy szybko, jakos tak moze w
      lypcu?) zrobmy cos bardziej spontanicznego - ognicho, z
      badylami, hehehe :)))
      • yogy Re: Dziękuję 26.05.02, 22:17
        mikolaj7 napisał(a):

> tez dziekuje! :)))
        >
        > ale nastepnym razem (boy szybko, jakos tak moze w
        > lypcu?) zrobmy cos bardziej spontanicznego - ognicho, z
        > badylami, hehehe :)))

jeszcze kogoś zadźgasz...
        • mikolaj7 Re: Dziękuję 26.05.02, 22:24
          yogy napisał(a):

> mikolaj7 napisał(a):
          >
          > > tez dziekuje! :)))
          > >
          > > ale nastepnym razem (boy szybko, jakos tak moze w
          > > lypcu?) zrobmy cos bardziej spontanicznego - ognicho, z
          > > badylami, hehehe :)))
          >
          >
          > jeszcze kogoś zadźgasz...

no co Ty, ja jestem spokojny, bezkonfliktowy czlowiek, czy
          odniosles kiedys inne wrazenie? :)))

a teraz na admina sie pcham, wiec robie za swietoszka ;)))
          • yogy Re: Dziękuję 26.05.02, 22:28
            a potem go zadźgasz..., a może on nie przyszedł, bo bał się Ciebie i kijów...
            • mikolaj7 Re: Dziękuję 26.05.02, 22:31
              yogy napisał(a):

> a potem go zadźgasz..., a może on nie przyszedł, bo bał się Ciebie i kijów...

racja, biedaczek. ale ja mierze wyzej - w administrowanie
              forow z kategorii czas wolny, czyli walke z kaganem :D

• Gość: Zbigniew Przepraszam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 08:56
        Mikołaja7 za oblanie trunkiem, może mi wybaczy:)))
        W sumie zwolniłem go z noszenia:))
    • Gość: peteen Re: Dziękuję IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 22:56
      panowie, nie krępujcie mnie i skks-a
      jeśli się podobało - supcio, jeśli nie - nadrobimy braki następnym razem
      TERAZ OGNICHO - SPONTAN !!!
      :)))
      • m.in Re: Dziękuję 27.05.02, 09:01
        thx 4 all :)))
        nie wiem tylko, czy matak natura odpuściła mi kacyka :))),
        czy ON się dopiero na mnie szykuje :(((

jak będzie extara spontan: czyt. za trzy godziny tu i tu to sie nie załapię,
        bo w weekendy jestem urlopowany z netu
    • Gość: mtq Re: Dziękuję IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:56
      Ja też oczywiście dziękuję, niestety dopiero teraz.
      Myślę, że już możemy szykować Wrześniówkę, coś w tym
      stylu jak wczoraj.
      Było ekstra, po prostu.
      • yogy Re: Dziękuję 27.05.02, 13:59
        co miesiąc takie imprezy! Duch (słowiański) narodu nie może zginąć!
        • Gość: mtq Re: Dziękuję IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:10
          he he, wtedy się sobie znudzimy. To musi być w
          odpowiednich odstępach, poza tym szkoda robić w wakacje
          bo jak ktoś gdzieś wyjeżdża to go nie ma a potem
          wyjeżdża inny itd.
          • yogy Re: Dziękuję 27.05.02, 14:13
            to jeszcze jedna tuż przed wakacjami...
            • Gość: mtq Re: Dziękuję IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:04
              tuż po, czyli Wrześniówka!
              • yogy Re: Dziękuję 27.05.02, 15:08
                Gość portalu: mtq napisał(a):

> tuż po, czyli Wrześniówka!

czemu po?
                • m.in Re: Dziękuję 27.05.02, 15:12
                  mtq się nudzi... :)
                  gadał wczoraj, ze hej :)))
                  • Gość: mtq Re: Dziękuję IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:44
                    qrde, znowu nic nie rozumiem! mówię cicho...:-)
                    • m.in Re: Dziękuję 27.05.02, 15:46
                      :))))))
              • yogy Re: Dziękuję 27.05.02, 15:19
                Gość portalu: mtq napisał(a):

> tuż po, czyli Wrześniówka!

Wiśniówka...:-)))
                • kuba203 Re: Dziękuję 27.05.02, 15:35
                  O jeee, zróbmy Wiśniówkę :)))
                  Dziękuję za wczoraj i do zobaczenia w piątek u Wincentego (chyba nic się nie
                  zmieniło?)
                  • kuba203 Re: Dziękuję 27.05.02, 15:40
                    Aha, ale że było super to już chyba nie trzeba dodawać? To oczywiste :)))
                  • mikolaj7 zara zara... 28.05.02, 14:12
                    kuba203 napisał(a):

> O jeee, zróbmy Wiśniówkę :)))
                    > Dziękuję za wczoraj i do zobaczenia w piątek u Wincentego (chyba nic się nie
                    > zmieniło?)

kiego wincentego?
                    • Gość: peteen Re: zara zara... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 17:30
                      trombki, człeku mało domyślny...
    • dora5 Re: Dziękuję 28.05.02, 08:11
      Bardzo dziekuje za tak eleganckie przygotowanie majówki!
      Skks jak zwykle był perfekcyjny i na medal!
      pozdrawiam
      Dora
      • muzaaa Re: Pytanie 28.05.02, 19:39
        Czy faceci z forum sa przystojni?
        • Gość: peteen Re: Pytanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 20:01
          a masz wątpliwości ?
          • muzaaa Re: Pytanie 28.05.02, 20:02
            Nie mam pojecia jak wygladacie:) To bylo pytanie do dziewczyn, ktore Was
            widzialy.
            • mikolaj7 Re: Pytanie 28.05.02, 20:14
              muzaaa napisał(a):

> Nie mam pojecia jak wygladacie:) To bylo pytanie do dziewczyn, ktore Was
              > widzialy.

czyzbys w nas watpila?

chyba naprawde depresja Cie lapie :)
        • kathy38 Muzaaa ... 28.05.02, 22:39
          muzaaa napisał(a):

> Czy faceci z forum sa przystojni?

Nie tylko przystojni. Wszak uroda to nie wszystko. Są pełni uroku, sympatyczni,
          serdeczni, mili, no ja jestem pod wrażeniem.
          • Gość: PROKOCIM Re: Muzaaa ... IP: *.client.attbi.com 28.05.02, 22:43
            Jeden na pewno jest ale go tam nie bylo odkad wyjechal z Prokocimia. hrum
            • Gość: skks Re: Muzaaa ... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 28.05.02, 23:21
              No o osobie, osobowości, przystojności naszego bohatera telewizyjnego: Peteena
              wszyscy mogli się przekonać naocznie:)) i nausznie
              :-))) skks
              • Gość: peteen Re: Muzaaa ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 23:34
                ale jestem ładny, nie ????
                jak to mówią, ładny inaczej..'
                • Gość: skks Re: Muzaaa ... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 28.05.02, 23:36
                  Mnie się podobasz:)))
                  • Gość: PROKOCIM Re: Muzaaa ... IP: *.client.attbi.com 28.05.02, 23:48
                    Ale wam dowale jak przyjade hehe
                    wesolki paskudne
                    • Gość: skks Re: Muzaaa ... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.05.02, 23:50
                      Nam? a za co Ty niedobry wrogu.:))
                      • Gość: PROKOCIM Re: Muzaaa ... IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:02
                        Jaki wrog? To bedzie profilaktycznie.
                    • Gość: peteen Re: Muzaaa ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 23:53
                      nie dowalisz, bo nie przyjedziesz, hłe, hłe...
                      • Gość: PROKOCIM Re: Muzaaa ... IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:03
                        Ale przylece. hehehe
                        • Gość: peteen Re: Muzaaa ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:05
                          na miotle ???!!!
                          • Gość: skks Czarownica? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 29.05.02, 00:07
                            Ja się boję Baby Jagi:((
                            • Gość: Batiuk Re: IP: 2.4.STABLE* / *.dau.citynet.pl 29.05.02, 00:09
                              Niesamowite, ze tak sie zaprzyjazniliscie na tym forum. Dlugo sie juz tu
                              znacie? Naprawde super. Imponuje mi to troche.
                              Serdecznie pozdrawiam.
                              (Mlody)Batiuk
                              • Gość: peteen Re: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:12
                                młodzież mamy wspaniałą, dziadków dostojnych... a znamy się od kilku miesięcy,
                                ale to dopiero początek !
                            • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:09
                              I na miotle jak doleci.
                              Kuzwa nie daruje, a zawziete bydle jestem.
                              • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.05.02, 00:12
                                A różki masz, a ogonek?/no nie ten,nie/
                                To może Ty diabełek?:))
                                ;-)))skks
                                • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:15
                                  Dowale ci niedowiarku, dowale.
                                  Na kazimirz nie trafisz oj nie.
                                  • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.05.02, 00:19
                                    Do Kaźmirzoka mówisz:))
                                    Mnie już nie takie amerykance:) straszyły:)
                                    Na Gęsiej 35 lat temu to były strachy a dziś?
                                    • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:22
                                      Gość portalu: skks napisał(a):

> Do Kaźmirzoka mówisz:))
                                      > Mnie już nie takie amerykance:) straszyły:)
                                      > Na Gęsiej 35 lat temu to były strachy a dziś?
                                      > :-))) skks

Ze co? a dulary lubisz?
                                      Ale ci dowale ty zaklamancu.
                                      • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.05.02, 00:27
                                        No ale dlaczego "zakłamańcu" no tego to nie panimaju?
                                        • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:30

> No ale dlaczego "zakłamańcu" no tego to nie panimaju?

Tylko dulary panimajesz?
                                          nie nada
                                          • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 29.05.02, 00:33
                                            No cóż, każdy pieniądz mi się podoba. Czy widzisz różnicę pomiędzy dolarem i
                                            złotówką albo rublem?
                                            • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:34

> No cóż, każdy pieniądz mi się podoba. Czy widzisz różnicę pomiędzy dolarem i
                                              > złotówką albo rublem?

Widze ogromna, zwlaszcza rublem tranferowym. utopia
                                              • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 29.05.02, 00:36
                                                No na rublu transferowym co niektórzy porobili majątki/ zgodnie z przepisami/.
                                                Więc ten wyśmiewczy ton był troszki nie na miejscu.
                                                ;-))) skks
                                                • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:38

> No na rublu transferowym co niektórzy porobili majątki/ zgodnie z przepisami/.
                                                  > Więc ten wyśmiewczy ton był troszki nie na miejscu.
                                                  > ;-))) skks

Tylko ci co mieli legitymacje partyjne. wyzysk w imie rownosci
                                                  • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.05.02, 00:42
                                                    Dziecinada!!!!
                                                    I to taka obrzydliwa!!!
                                                    Od dłuższego czasu Polacy i w Polsce, i na świecie swoje niepowodzenie tłumaczą
                                                    jednym słowem : komuna. Wszystkiemy winni "Oni" oni się uwłaszczyli, oni byli
                                                    prezesami PZU, Totalizatora itp, itd.
                                                    Dziecinada!!!
                                                  • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 00:45

> Dziecinada!!!!
                                                    > I to taka obrzydliwa!!!
                                                    > Od dłuższego czasu Polacy i w Polsce, i na świecie swoje niepowodzenie tłumaczą
                                                    > jednym słowem : komuna. Wszystkiemy winni "Oni" oni się uwłaszczyli, oni byli
                                                    > prezesami PZU, Totalizatora itp, itd.
                                                    > Dziecinada!!!

Typowe tlumaczenie tych starych zgorzalych towariszy.
                                                    Co dala komuna Polsce? Oprocz tysiecy zamordowanych.
                                                  • Gość: skks Re: Czarownica? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 29.05.02, 00:53
                                                    I co chcesz usłyszeć?
                                                    Ja tu żyję, żyłem, tu się coś nauczyłem. Zdobyłem jakieś wykształcenie, jakiś
                                                    majątek. Mam b. krytyczny stosunek do Gomółki, Gierka, Jaruzelskiego ale
                                                    nienawiść jest mi obca. A w Twoich postach jest b. obecna.
                                                    Nawet jeżeli komuna tak Cię skrzywdziła/ w co wątpię/ nie masz prawa WSZYSTKICH
                                                    Polaków w Polsce żyjących traktować jak idiotów - a taki jest wydzwięk Twoich
                                                    Pastów. Niestety.
                                                  • Gość: PROKOCIM Re: Czarownica? IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 01:05

> I co chcesz usłyszeć?
                                                    > Ja tu żyję, żyłem, tu się coś nauczyłem. Zdobyłem jakieś wykształcenie, jakiś
                                                    > majątek. Mam b. krytyczny stosunek do Gomółki, Gierka, Jaruzelskiego ale
                                                    > nienawiść jest mi obca. A w Twoich postach jest b. obecna.
                                                    > Nawet jeżeli komuna tak Cię skrzywdziła/ w co wątpię/ nie masz prawa WSZYSTKICH
                                                    >
                                                    > Polaków w Polsce żyjących traktować jak idiotów - a taki jest wydzwięk Twoich
                                                    > Pastów. Niestety.

Z tym sie nie zgadzam. Mam krytyczny stosunek nie do poszczegolnych ludzi ale do
                                                    ustroju jaki zostal nam narzucony po wojnie. Do systemu wladzy. Przeciez
                                                    Moczulski i Kuron, i cala masa innych kiedys nalezeli do partii. Lubie ich bo
                                                    kiedys otworzyli oczy i chcieli zrobic cos dobrego dla Polski. Nie mow mi ze
                                                    talony na samochod, czy tv, czy lodowke to byl wymysl narodu. Partia tak robila
                                                    pod presja Moskwy.
                                                    Poprostu nie toleruje sposobu wladania krajem po II wojnie.
                                                    Byl zly i niewlasciwy. Polska moglaby byc krajem wysoko rozwinietym gdyby nie
                                                    rezim powojenny.
                                                  • mikolaj7 Re: Czarownica? Prokocim? 29.05.02, 13:19
                                                    alez ty jestes chojrak prokocim, co sie stalo? za duzo
                                                    zebow ci dentysta wymienil, czy co?

ja bym chcial cie kiedys zobaczyc... pewnie 100 kilo i dwa
                                                    metry w pasie... hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka