Dodaj do ulubionych

dzizas, skąd ten VOLKS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 02:01
znaczy volkswagenbank
sien wzión??

co to za burek sowiecki nam na forumie miesza??

czu jest sznasa na małe banowanie sowieckiego szpiona??
pozdrawiam serdecznie
geriatyk czyli bardzo stary forumowicz :)
Obserwuj wątek
    • volkswagenbank z krakowa 27.01.05, 09:57
      przeciez mamy wolność po 1989r a forum nie jest prywatne. Za to ze mam inne
      spojrzenie niż ty napewne sprawy chcesz mnie wybanować. ciesze sie że mnie nie
      chcesz wsadzić na pomorską. czasy się zmnieniają ale umysły nie..
    • Gość: detektyw Re: dzizas, skąd ten VOLKS IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 10:54
      un ma jeszcze duzo innych nickow tutej, nalezy zachowac czujnosc
      • volkswagenbank tak raz jestem wirtualnym 27.01.05, 11:00
        sevenem raz ruczajem a jeszcze innym razem zielonki, jewsem, eeee, sabbinem,
        kasicą, bo98, mrg.gajko, crisstianelu, longwehiclem itd
        • Gość: dede Re: tak raz jestem wirtualnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:03
          kmiotem, a kiedy indziej wyjątkową gnidą
          • volkswagenbank nie bądź chamem i prostakiem 27.01.05, 11:06
            nie wypada obrażać kolegów
            • Gość: trabantbank vwbank to mój głupszy kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:08
              ale zostawcie go w spokoju, on juz się jąka, a co dopiero czeka go w przyszłości
              • volkswagenbank zielonki wracaj z bieszczadów i ratuj..... 27.01.05, 11:11
                • Gość: wartburgbank a do tego jeszcze mazgaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:14
                  ale pasuje do zielonek, jak volk z folkiem
                  • volkswagenbank nie mnie tylko takich jak ty 27.01.05, 11:57
                    od chamstwa i pogardy
            • m635 VW chamem i prostakiem 27.01.05, 11:37
              volkswagenbank napisał:

> nie wypada obrażać kolegów

Kolegów???
              Czyim kolegą się mienisz kanalio???
              • volkswagenbank a ty w czyim imieniu zapytujesz szujo? 27.01.05, 11:55
                • Gość: bmwbank to prawdziwa twarz (morda?) vwbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:59
              • Gość: krysia Re: VW chamem i prostakiem !!! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 13:18
                m635 napisał:

> volkswagenbank napisał:
                >
                > > nie wypada obrażać kolegów
                >
                > Kolegów???
                > Czyim kolegą się mienisz kanalio???

Sadzac po jego wpisach to jakis esbecki pomiot. Jesli ma cos wspolnego z
                bankiem to pewnie to, ze pracuje w ochronie - tam pelno takich sfrustrowanych
                dziadow z SB. Kiedys wybijali zeby, byli panami a dzis otwieraja drzwi i
                zbieraja papierki.
                • volkswagenbank przykro mi że tobie dawni esbecy 27.01.05, 15:59
                  przynajmniej nie odrąbali rączek i paluszków wówczas nie byłoby możliwosci
                  pisac na klawiaturce otwierać drzwi, zbierac papierków i obrazać innych.
        • Gość: detektyw uścislając... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 11:06
          bo trochę się zagalopowałeś - jesteś "jewsy", a poza tym jeszcze "pettenn" i jakiś trzeci rownie
          głupi nick... niestety wyleciał mi z głowy, ale pewnie niedługo z niego skorzystasz, wtedy go tu
          dopisze.
          • volkswagenbank wiele nicków trzeba by wymieniać....... 27.01.05, 11:10
            a tak przy okazji nick wyraza tyle co nikt, a mądry głupiemu nie powie że głupi.
            pozdrawiam serdecznie
    • Gość: krysia Re: krysiu tak się ubawiłem że aż mi IP: *.crowley.pl 27.01.05, 13:42
      Eee tam, wirtualny, mercedes, volksdeutsch...
      Piszesz jak zwykly ciec z pko.
      • volkswagenbank nie obrażam sie żadna praca nie hańbi 27.01.05, 13:51
        nawet ta dla ruskich i w PKO tym na rogu łobzowskiej z basztową. Jak nie
        wierzysz to przyjdź i przekonaj sie sama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka