Dodaj do ulubionych

czy ktoś mógłby zabanować tego volksdebila?

IP: *.autocom.pl 27.01.05, 23:42
rozumiem, że ktoś może być rusofilem, ale gościowi najwyraźniej odbiło
Obserwuj wątek
    • bo98 Re: czy ktoś mógłby zabanować tego volksdebila? 28.01.05, 12:31
      Nie wolno, bo chorzy z nienawiści jak ja, nie mieli by się z czego śmiać.
      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 12:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • bo98 Re: a co ty sie tak podejrzanie mi podlizujesz? 28.01.05, 14:45
          volkswagenbank napisał:

> chcesz sie z volksdebilem "kolegować"<

Nie tak hop do przodu.
          Ja po prostu jestem dżentelmenem.
          Nie zgadzając się całkowicie ze zdaniem, nie mogę nie docenić konsekwencji w
          ewangelicznym nadstawianiu drugiego policzka (osobistego i narodowego, )a także
          lojalności wobec pracodawcy.
          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:57
            • Gość: antyk ta naprawdę jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:00
              chorym prymitywem
            • bo98 Re: przy okazji żebyś sie choroby 28.01.05, 15:27
              Szanowny Panie, ponieważ ma Pan kłopoty z pojmowaniem, informuję, że nie piszę
              postów do siebie.
              Więc jeszcze raz, piszę powoli.

-Policzki (poprawiam, nie jak w ewangelii) jak w komedii dell”arte, to Pan
              nadstawia.
              -Nie jest Pan też lojalny wobec Szefa, (to było złudzenie), Pan Go ośmiesza
              (kolejny raz mam na myśli Pana Prezydenta).

Pozdrawiam z zainteresowaniem
              • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:34
    • ruczaj.x ale go brzydko nazwałeś... 28.01.05, 12:47
      teraz już nikt nie będzie się chciał z tobą 'kolegować',
      no może poza Putinem... no i oczywiście Majchrowskim :)

pozdrowienia Towarzyszu!
      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 12:57
        • ruczaj.x ależ oczywiście, że zauważyłem :) 28.01.05, 13:22
          kiepsko zaczynasz na tym forum... bardzo
    • ruczaj.x lizać d. nikomu nie musisz.. 28.01.05, 13:51
      ale zdrowego rozsądku i wiedzy historycznej to by Ci się troszkę przydało, nie?
      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:19
      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:20
        • ruczaj.x to Majchrowski zrobił coś pozytywnego.. ciekawe 28.01.05, 14:33
          a co takiego?
          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:47
            • ruczaj.x brawo!ale ja mówie o sprawach strategicznych.. 28.01.05, 15:07
              przyciąganie inwestorów...?
              tworzenie nowych miejsc pracy?
              nowe idea (poza projektem zamknięcia najbiedniejszych w getcie, bardzo nowatorskie)
              rozwój komunikacji..?
              cokolwiek...!

poprzednicy byli już marnii... ale to co wyprawia Majchrowski woła o pomstę!
              • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:14
                • ruczaj.x i to niby jest zasługa Majchra.. buahaha 28.01.05, 15:17
                  może powiedz mi o jakimś projekcie zainicjowanym przez prez. Majchrowskiego (poza gettem na kilka tysięcy najbiedniejszych, oczywiście)

no i 4 szalety publiczne
                  • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:19
                    • annb Re: pewnie coś znajdę 28.01.05, 15:20
                      szukaj szukaj
                      ja ci mogę pomóc podając ternminy oczekiwania na pozwolenia na wz i zt, budowe
                      i uzytkowanie obiektu bądź co badz przemysłowego...łopatologicznie ...nowe
                      miejsca pracy
                      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:23
                        • annb Re: a z ekipą przed majchrem można 28.01.05, 15:27
                          no masz....znaczy się jak nic nie zrobił to też dobry bo przed nim byli tacy co
                          nie zrobili....?
                          i to jest osiagnięcie?

a mama mówiła ..nie kop się z koniem...było słuchac...
                          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:30
                            • annb Re: chodzi mi o czas oczekiwania na zezwolenia 28.01.05, 18:31
                              bywało lepiej.
                              a tak na marginesie...musze sprawdzić czy krakow ma już uchwalony plan
                              zagospodarowania przestrzennego
                              • volkswagenbank [...] 28.01.05, 23:46
                                • annb Re: zamierzasz inwestować? 29.01.05, 11:03
                                  nie,
                                  • volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:06
                                    • annb Re: to po co chcesz sprawdzasz plan 29.01.05, 11:10
                                      mogę się tym interesowac zawodowo...czy jak to tam zwał...
                                      • annb nie ma 29.01.05, 11:13
                                        jest "studium"
                                      • Gość: vwbus po co ty z nim w ogóle dyskutujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:13
                                        tylko ignor dla takich kiepów jak on, jeśli mu odpowiadasz, to tak, jakbyś
                                        karmiła trolla.
                                        • annb Re: po co ty z nim w ogóle dyskutujesz? 29.01.05, 11:19
                                          może i masz rację
                                          pora iść tłuc kotlety aby tradycji stało się zadość...cała Polske tłucze.....
                                          ;)
                                          • volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:26
                                            • annb w cieście 29.01.05, 11:27
                                              w cieście nalesnikowym...
                                              • volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:28
                                                • annb aś... 29.01.05, 11:29
                                                  nie, ale spóbuję :)następnym razem.
                                                  eot
                                        • volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:25
                    • ruczaj.x szukaj szukaj szukaj... 28.01.05, 15:21
                      a, i tablica pamiątkowa dla Jaruzeskiego również się nie kwalifikuje, podobnie jak rewitalizacja Zabłocia czytaj poprawienie wyglądu okolic prezydenckiej uczelnii...
                      • peteen dajcie mu spokój... 28.01.05, 15:24
                        to biedny, wychowany w kulcie komuny młodzian, taki czerwony janczar, on nie
                        rozumie, że nie ma racji i nie ma najmniejszej ochoty się zmieniać, historia
                        strawi go prędko i wypluje jak wyżutą gumę...
                        • annb czytałam gdzieś 28.01.05, 15:27
                          że skłonności są dziedziczne...czyli dopiero zmiana garnituru chromosomów
                          mogłaby pomóc
                          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:33
                            • annb Re: dobrze że przynajmniej głupota i nienawiść 28.01.05, 15:34
                              z tą głupotą nie byłabym taka pewna....
                              • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:35
                                • annb ostatnio sporo czytam 28.01.05, 17:20
                                  a jak jest z tym u pana?
                                  • volkswagenbank [...] 28.01.05, 18:22
                        • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:29
                          • ruczaj.x Majchra???? za co??? 28.01.05, 15:51
                          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 16:06
                • annb Re: dosyć niskie mamy bezrobocie w krakowie 28.01.05, 15:18
                  porównywanie garbatego do sciany
                  a buduje się i owszem..ale światynie handlu.....no ale za duzo wymagać nie
                  mozna....
                  • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:24
                    • ruczaj.x Kraków powineś porównywać raczej z Poznaniem 28.01.05, 15:27
                      czy Wrocławiem.. a nie Rzeszowem (z całym szacunkiem dla Rzeszowa:)

maaarnie to wygląda, co tu dużo mówić...

KRAKÓW POTRZEBUJE INWESTORÓW... i nie tylko tych 'galeryjnych'...
                      • annb ruczaj to jest cios 28.01.05, 15:29
                        niżej pasa...
                        porównywanie nas do Poznania
                        ech....
                        • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:37
                          • ruczaj.x No to Wrocławia Gadańska... Brna 28.01.05, 15:48
                            może być?
                            • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:58
                              • ruczaj.x koleżanka ma alergie.. ja tam nic nie mam.. 28.01.05, 15:59
                                niestety pod względem rozwoju gospodarczego są bardzo daleko przed nami...
                                • annb żadna alergia 28.01.05, 17:20
                                  po prosty w porównaniu z dopieszczaniem inwestorów..co robi Poznań
                                  my jesteśmy tyci tyci...i to porównanie boli...oj boli....
                                  • volkswagenbank [...] 28.01.05, 18:39
                                    • annb Re: dobre solidne niemieckie podstawy w Poznaniu 28.01.05, 18:59
                                      no tak..na ruczaju gdzie budownictwo mieszkaniowe kwitnie :) .to zart jak
                                      rozumiem.

jest wiele innych lokalizacji :)gdzie bym dała mu (inwestorowi) szansę :)
                                      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 23:45
                      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:36
                        • jenny1 dla twej informacji ... 28.01.05, 15:48
                          Jestem kobietą(od kiedy "Jenny" jest imieniem męskim????)i niczego z żadnej
                          gazety nie cytowałam:/(patrz inny wątek załozony przez ciebie) a co do
                          stalinowskich katów to wymordowali mi połowę przodków i jeszcze przez całe
                          dzieciństwo musiałam uczyć się bzdur na historii, że niby Rosjanie to cud
                          miód:/
                          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:54
                        • ruczaj.x cieszymy się twoim szczęściem... 28.01.05, 15:50
                          nie zmienia to postaci rzeczy, że pod względem nowych inwestycji zagranicznych niedługo będziemy za Skawiną...

yupiii!
                          • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:56
                            • ruczaj.x jaki jest związek miejsca eksportu paluszków.. 28.01.05, 15:58
                              z tym, że Majchrowski nie potrafi przyciągnąć żadne inwestora zagranicznego??
                              • volkswagenbank [...] 28.01.05, 16:13
    • Gość: biała armia na mózgu masz napletek - to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:05
      • volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:09
    • ruczaj.x znudziła mi się ta zabawka.. ileż można:) 28.01.05, 16:02
      żegnam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka