Gość: anty IP: *.autocom.pl 27.01.05, 23:42 rozumiem, że ktoś może być rusofilem, ale gościowi najwyraźniej odbiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo98 Re: czy ktoś mógłby zabanować tego volksdebila? 28.01.05, 12:31 Nie wolno, bo chorzy z nienawiści jak ja, nie mieli by się z czego śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: a co ty sie tak podejrzanie mi podlizujesz? 28.01.05, 14:45 volkswagenbank napisał: > chcesz sie z volksdebilem "kolegować"< Nie tak hop do przodu. Ja po prostu jestem dżentelmenem. Nie zgadzając się całkowicie ze zdaniem, nie mogę nie docenić konsekwencji w ewangelicznym nadstawianiu drugiego policzka (osobistego i narodowego, )a także lojalności wobec pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk ta naprawdę jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:00 chorym prymitywem Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: przy okazji żebyś sie choroby 28.01.05, 15:27 Szanowny Panie, ponieważ ma Pan kłopoty z pojmowaniem, informuję, że nie piszę postów do siebie. Więc jeszcze raz, piszę powoli. -Policzki (poprawiam, nie jak w ewangelii) jak w komedii dell”arte, to Pan nadstawia. -Nie jest Pan też lojalny wobec Szefa, (to było złudzenie), Pan Go ośmiesza (kolejny raz mam na myśli Pana Prezydenta). Pozdrawiam z zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x ale go brzydko nazwałeś... 28.01.05, 12:47 teraz już nikt nie będzie się chciał z tobą 'kolegować', no może poza Putinem... no i oczywiście Majchrowskim :) pozdrowienia Towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x ależ oczywiście, że zauważyłem :) 28.01.05, 13:22 kiepsko zaczynasz na tym forum... bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x lizać d. nikomu nie musisz.. 28.01.05, 13:51 ale zdrowego rozsądku i wiedzy historycznej to by Ci się troszkę przydało, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x to Majchrowski zrobił coś pozytywnego.. ciekawe 28.01.05, 14:33 a co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x brawo!ale ja mówie o sprawach strategicznych.. 28.01.05, 15:07 przyciąganie inwestorów...? tworzenie nowych miejsc pracy? nowe idea (poza projektem zamknięcia najbiedniejszych w getcie, bardzo nowatorskie) rozwój komunikacji..? cokolwiek...! poprzednicy byli już marnii... ale to co wyprawia Majchrowski woła o pomstę! Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x i to niby jest zasługa Majchra.. buahaha 28.01.05, 15:17 może powiedz mi o jakimś projekcie zainicjowanym przez prez. Majchrowskiego (poza gettem na kilka tysięcy najbiedniejszych, oczywiście) no i 4 szalety publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: pewnie coś znajdę 28.01.05, 15:20 szukaj szukaj ja ci mogę pomóc podając ternminy oczekiwania na pozwolenia na wz i zt, budowe i uzytkowanie obiektu bądź co badz przemysłowego...łopatologicznie ...nowe miejsca pracy Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: a z ekipą przed majchrem można 28.01.05, 15:27 no masz....znaczy się jak nic nie zrobił to też dobry bo przed nim byli tacy co nie zrobili....? i to jest osiagnięcie? a mama mówiła ..nie kop się z koniem...było słuchac... Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: chodzi mi o czas oczekiwania na zezwolenia 28.01.05, 18:31 bywało lepiej. a tak na marginesie...musze sprawdzić czy krakow ma już uchwalony plan zagospodarowania przestrzennego Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: to po co chcesz sprawdzasz plan 29.01.05, 11:10 mogę się tym interesowac zawodowo...czy jak to tam zwał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vwbus po co ty z nim w ogóle dyskutujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:13 tylko ignor dla takich kiepów jak on, jeśli mu odpowiadasz, to tak, jakbyś karmiła trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: po co ty z nim w ogóle dyskutujesz? 29.01.05, 11:19 może i masz rację pora iść tłuc kotlety aby tradycji stało się zadość...cała Polske tłucze..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 29.01.05, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x szukaj szukaj szukaj... 28.01.05, 15:21 a, i tablica pamiątkowa dla Jaruzeskiego również się nie kwalifikuje, podobnie jak rewitalizacja Zabłocia czytaj poprawienie wyglądu okolic prezydenckiej uczelnii... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dajcie mu spokój... 28.01.05, 15:24 to biedny, wychowany w kulcie komuny młodzian, taki czerwony janczar, on nie rozumie, że nie ma racji i nie ma najmniejszej ochoty się zmieniać, historia strawi go prędko i wypluje jak wyżutą gumę... Odpowiedz Link Zgłoś
annb czytałam gdzieś 28.01.05, 15:27 że skłonności są dziedziczne...czyli dopiero zmiana garnituru chromosomów mogłaby pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: dobrze że przynajmniej głupota i nienawiść 28.01.05, 15:34 z tą głupotą nie byłabym taka pewna.... Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: dosyć niskie mamy bezrobocie w krakowie 28.01.05, 15:18 porównywanie garbatego do sciany a buduje się i owszem..ale światynie handlu.....no ale za duzo wymagać nie mozna.... Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Kraków powineś porównywać raczej z Poznaniem 28.01.05, 15:27 czy Wrocławiem.. a nie Rzeszowem (z całym szacunkiem dla Rzeszowa:) maaarnie to wygląda, co tu dużo mówić... KRAKÓW POTRZEBUJE INWESTORÓW... i nie tylko tych 'galeryjnych'... Odpowiedz Link Zgłoś
annb ruczaj to jest cios 28.01.05, 15:29 niżej pasa... porównywanie nas do Poznania ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x koleżanka ma alergie.. ja tam nic nie mam.. 28.01.05, 15:59 niestety pod względem rozwoju gospodarczego są bardzo daleko przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
annb żadna alergia 28.01.05, 17:20 po prosty w porównaniu z dopieszczaniem inwestorów..co robi Poznań my jesteśmy tyci tyci...i to porównanie boli...oj boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 18:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: dobre solidne niemieckie podstawy w Poznaniu 28.01.05, 18:59 no tak..na ruczaju gdzie budownictwo mieszkaniowe kwitnie :) .to zart jak rozumiem. jest wiele innych lokalizacji :)gdzie bym dała mu (inwestorowi) szansę :) Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny1 dla twej informacji ... 28.01.05, 15:48 Jestem kobietą(od kiedy "Jenny" jest imieniem męskim????)i niczego z żadnej gazety nie cytowałam:/(patrz inny wątek załozony przez ciebie) a co do stalinowskich katów to wymordowali mi połowę przodków i jeszcze przez całe dzieciństwo musiałam uczyć się bzdur na historii, że niby Rosjanie to cud miód:/ Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x cieszymy się twoim szczęściem... 28.01.05, 15:50 nie zmienia to postaci rzeczy, że pod względem nowych inwestycji zagranicznych niedługo będziemy za Skawiną... yupiii! Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x jaki jest związek miejsca eksportu paluszków.. 28.01.05, 15:58 z tym, że Majchrowski nie potrafi przyciągnąć żadne inwestora zagranicznego?? Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała armia na mózgu masz napletek - to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank [...] 28.01.05, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś