Dodaj do ulubionych

Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy dem...

IP: 62.111.139.* 29.01.05, 01:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • m635 Wywalić szefów krakowskiej policji! 29.01.05, 01:30
      ... Na zbite pyski!
      To nie pierwszy przypadek takich akcji. Widać takie polecenia dostają
      pałkarze od przełożonych.
    • cbacba Polska protestujaca dzicz trzeba trzymac na smyczy 29.01.05, 06:06
      Dziekuje Policji za utzymanie pozadku w miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: m Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 10:15
        cbacba napisał:

> Dziekuje Policji za utzymanie pozadku

"Pożądku" piszemy w języku polskim przez "rz", milicyjny analfabeto.
        • Gość: m Re: Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 15:25
          > "Pożądku" piszemy w języku polskim przez "rz", milicyjny analfabeto.

Oczywiście "utzymanie" też przez "rz" tępy pałkarzu :-)

• Gość: racja Re: Polska protestujaca dzicz trzeba trzymac na s IP: 195.206.116.* 29.01.05, 20:57
        rzeczywiście, my robiliśmy zdjęcia i się do nas przyczepili
    • Gość: olek Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d IP: *.76.classcom.pl 29.01.05, 09:06
      A kto zostaje policjantem? frustraci z małym przyrodzeniem, którzy chcą
      wyładowywać się na innych z przyzwoleniem prawa.
    • werka26 Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d 29.01.05, 10:06
      A mnie sie wydawało, że żyjemy w wolnym ,demokratycznym kraju i że każdy ma
      prawo wypowiadać swoje poglądy a tym bardziej bronic prawdy.
      A p. Kwasniewski mowi " wyzwolonym krolewskim miescie przez " przez ACz i wolno
      mu tak...
      A tym mlodym ludziom ( że tez w tym kochanym kraju sa jeszcze tacy) nie wolno
      bronic prawdy , dlaczego ? A ,może niepotrzebnie sie zastanawiam? Może powinnam
      cieszyc sie, że przed przyjazdem Putina, nie wywieziono ich daleko poza
      miasto..,że to własnie na tym polega nasza demokracja i wolność.

• Gość: ZenonL Chamstwo jest także tam gdzie być nie powinno. IP: *.ds16.agh.edu.pl 29.01.05, 12:30
      To, że mają peną legitymacje do władzy to nie znaczy, żę mogą robić co im sie
      żywnie podoba.
      • Gość: angelomike ZGADZAM sie z kretynem polcja to stara k.... IP: 62.111.139.* 29.01.05, 12:50
    • Gość: piter Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d IP: *.n4u.krakow.pl 29.01.05, 14:42
      Ja tam od zawsze uważam,że prewencja to cymbały,którzy wszędzie szukają okazji
      żeby się wyżyć-już parę razy widziałem na meczach jak sami wszczynają burdy,żeby
      móc z kibolami się pobić..
      Dobrze robią protestujący,że składają doniesienie do prokuratury-chociaż to i
      tak nic nie da,bo jeżeli nie nagłośnią tego media,to sprawę umożą..Bo to jedna
      klika jest i każdy każdego będzie bronił-tak samo jak w przypadku lekarzy..
      Ale wierzę,że się uda..
    • Gość: Łukasz Policja łamała prawo! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 29.01.05, 16:12
      Mojego znajomego zatrzymano na _ponad_ 24. godziny - po czym nie postawiono mu
      żadnych zarzutów.
      Po przewiezieniu do aresztu nie pozwolono mu do nikogo zadzwonić - w końcu
      uprosił policjantów, żeby zawiadomili jego rodziców o aresztowaniu.
      W rozmowie telefonicznej rodzicom mojego kolegi nie przedstawiono powodu
      zatrzymania - kazano stawić się osobiście na komendzie, aby móc potwierdzić
      tożsamość. Kiedy przyjechała jego mama, nadal nikt nie chciał jej powiedzieć,
      czy mój kolega np. kogoś nie zabił, ponieważ "jest pełnoletni,a nas obowiązuje
      ustawa o ochronie danych osobistych" (słowa funkcjonariuszki).
      Nie wierzę w to, ale mam nadzieję, że polecą jakieś głowy...
    • Gość: angel MILICYJNA HOLOTA IP: *.atm2-0-1121191.0x50a3af66.odnxx2.customer.tele.dk 29.01.05, 16:14
      policja w prostej linii
      wywodzaca sie z milicji a ta z ub i kgb/nkwd- jest struktura nomenklatury, jej
      glownym zadaniem byla zawsze ochrona nomenklatury a nie spoleczenstwa. ten
      sposob myslenia poparty jest brakiem praworzadnosci sadow i brakiem
      egzekwowania prawa wobec nomenklatury...
      • Gość: eeeee Re: MILICYJNA HOLOTA IP: *.server.ntli.net 30.01.05, 11:59

takie to sa efekty jesli zamiast wymiany kadry zamalowywalo sie "MI" na "PO" na
        samochodach

---
        a w krakowskiej policji bandytyzm
      • Gość: barbara34 Re: MILICYJNA HOLOTA IP: *.autocom.pl 31.01.05, 12:31
        Panskie przemyslenia sa fascynujace... praca jak kazda inna tylko w tej
        niestety na swojej drodze spotyka sie takie sytuacje jak ostatni protest.
    • Gość: anakonda lać i patzreć czy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:12
      równo puchnie - wszystkich anarchistów, zielonych i inną chołotę zakłócającą
      porządek
      • Gość: m Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 19:01
        Gość portalu: anakonda napisał:

> wszystkich anarchistów, zielonych i inną chołotę

"Chołotę" w języku polskim piszemy przez samo "h".
        Tyle razy Wam sierżancie powtarzałem!
      • Gość: barbara34 Re: lać i patzreć czy.... IP: *.autocom.pl 31.01.05, 12:34
        :]
    • Gość: pasiak demonstracja IP: *.zamkowa.info / *.Zamkowa.info 29.01.05, 20:48
      Wawalic tych policyjnych zwyrodnialców na zbity pysk.To sa wynaturzeni ludzie
      ktorzy swoim zachowaniem nie odbiegają od zachowania esesmanów w obozie
      Auschwitz-Birkenau.Zachowanie policje jest wysoce naganne.Jak widac nasza
      policja nie jest jeszcze w Europie...
      Anarchisci nie dajcie sie 3-mam za Was wszystkich kciuki powodzenia.
      Łukasz.
      • Gość: Ewka Re: demonstracja IP: *.net.pl / 62.233.214.* 30.01.05, 12:26
        Ale jestescie wszyscy odważni, popyskować na Putina, który gnębi Czeczenię. A
        my, Polacy, jesteśmy okupantami w Iraku. I nikt nic nie robi w tym kierunku,
        zeby to zmienić.
        • Gość: mk. Re: demonstracja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.05, 23:24
          droga Ewo, trafiłaś kulą w płot... większość tych ludzi, która była na tej
          demonstracji, protestowała również wielokrotnie najpierw przeciwko wojnie w
          Iraku, a potem przeciwko okupacji i udziałowi w niej polskiego wojska, więc
          twój zarzut jest doprawdę śmieszny! A ty co co zrobiłaś "w tym kierunku, żeby
          to zmienić"?
    • Gość: FORTIS demonstracja w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:21
      Wszystkim, ktorzy przypominają całemu światu o rosyjskim ludobójstwie w
      Czeczeni serdecznie dziękuję. Jestem dumny, że przeciwnie niż na otępiałym
      Zachodzie, w Polsce są siły, które nagłaśniają ten problem.
    • Gość: Awatar Krótka pamięć Polaków IP: 62.111.139.* 30.01.05, 06:03
      Putin jest be, bo Rosja jest be, bo ma kłopot z Czeczenią, bo jest
      spadkobierczynią ZSRR, którego Armia Czerwona wyzwoliła Kraków (o czym teraz
      prawicowe zaślepione oszołomy wolą nie wiedzieć), bo jej niesłuszni żołnierze
      wyzwolili Oświęcim. I tego też nie możemy Putinowi, jako spadkobiercy Imperium
      Radzieckiego wybaczyć. Stąd te demonstracje dzieci polskiej prawicy, której
      czołowi mocodawcy ideologiczni bezwstydnie się przechwalają hołdowniczymi
      adresami i wizytami u generała Augusto Pinocheta, który ma ręce po łokcie
      unurzane we krwi niewinnych Chilijczyków. Tak się składa, że z dumnymi
      Obywatelami tego kraju miałem możliwość osobiście rozmawiać i mam wyobrażenie
      co czuli i jak się bali, bo mimo że Pinocheta już nie ma boją się nadal. Ale on
      jest "słuszny", a Putin niesłuszny. Dzielni chłopcy z LPR i Młodzieży
      Wszechpolskiej, "tak trzymać i nie popuszczać", ale na Boga nie dziwcie się
      potem, że polskie produkty mleczarskie i mięsne pochodzące z wyśmienicie
      wyposażonych zakładów są nie dość dobre dla Rosjan, którzy normalnie zjedli by
      cholewki z butów. Oni, mimo tej wyśmenitej jakości, ich zwyczajnie nie chcą i
      nie ma co udawać, że tu chodzi o jakość. Chociaż w pewnym sensie tak, o jakośc
      myślenia, ale z tym u prawicy zawsze było źle. Zawsze miała ciągoty autorytarne
      i jak było trzeba do razem z Adolfem dokonała napadu na Czechosłowację
      zagarniając Zaolzie, też znam faceta który to osobiście widział, a on - jako
      młody wtedy chłopiec - stoi przed szlabanem wywalanym przez Wojsko Polskie II
      RP. Jak to mówi Ojciec Rydzyk "Alleluja i do przodu".
    • Gość: zwykły glina Mały skandalik-świta komendanta wojewódzkiego IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:28
      Komendant wojewódzki wraz ze swoja świta zostali wyproszeni ze śniadania jakie
      mieli zjeśc z wiceprezydentem USA w hotelu.Zostali potraktowani przez obsługe
      hotelu Sheraton jak "pieski".Przekonali sie jak traktowani sa policjanci przez
      byle ciecia hotelowego.Więcej na ten temat wie obsługa hotelowa oraz policjanci
      którzy pełnili służbe wewnątrz hotelu.Informacja ta jest prawdziwa poniewaz
      pochodzi od obsługi hotelowej.mam nadzieję że następnym razem nasi szefowie
      przemyśla swoje postępowanie zanim wyślą zwykłych policjantów na takie
      zabezpieczenia.Kto widział stojących nas przemarznietych na bulwarach Wisły
      podczas zadymki przez 12 godz,z przerwami na kilkuminutowe ogrzanie sie ten
      dopiero prZekona sie jacy ludzie rządzą w policji.Przez 12 godz.dostaliśmy
      jeden posiłek tj.bułkę z mielonką po zjedzeniu której 2 kolegów zatruło sie.W
      ostatnim dniu juz 20 policjantów było na L-4.Co o takim zabezpieczeniu myślą
      zwykli policjanci można się dowiedzieć po napisach jakie pozostawili w szatni
      hotelu.Niech wreszcie ktos zajmie się ludzmi którzy wydają bezsensowne rozkazy
      a przy okazji chca sie przypodobać kacykom z Warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka