Gość: KRETYN IP: 62.111.139.* 29.01.05, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m635 Wywalić szefów krakowskiej policji! 29.01.05, 01:30 ... Na zbite pyski! To nie pierwszy przypadek takich akcji. Widać takie polecenia dostają pałkarze od przełożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
cbacba Polska protestujaca dzicz trzeba trzymac na smyczy 29.01.05, 06:06 Dziekuje Policji za utzymanie pozadku w miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 10:15 cbacba napisał: > Dziekuje Policji za utzymanie pozadku "Pożądku" piszemy w języku polskim przez "rz", milicyjny analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 15:25 > "Pożądku" piszemy w języku polskim przez "rz", milicyjny analfabeto. Oczywiście "utzymanie" też przez "rz" tępy pałkarzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Polska protestujaca dzicz trzeba trzymac na s IP: 195.206.116.* 29.01.05, 20:57 rzeczywiście, my robiliśmy zdjęcia i się do nas przyczepili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d IP: *.76.classcom.pl 29.01.05, 09:06 A kto zostaje policjantem? frustraci z małym przyrodzeniem, którzy chcą wyładowywać się na innych z przyzwoleniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
werka26 Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d 29.01.05, 10:06 A mnie sie wydawało, że żyjemy w wolnym ,demokratycznym kraju i że każdy ma prawo wypowiadać swoje poglądy a tym bardziej bronic prawdy. A p. Kwasniewski mowi " wyzwolonym krolewskim miescie przez " przez ACz i wolno mu tak... A tym mlodym ludziom ( że tez w tym kochanym kraju sa jeszcze tacy) nie wolno bronic prawdy , dlaczego ? A ,może niepotrzebnie sie zastanawiam? Może powinnam cieszyc sie, że przed przyjazdem Putina, nie wywieziono ich daleko poza miasto..,że to własnie na tym polega nasza demokracja i wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZenonL Chamstwo jest także tam gdzie być nie powinno. IP: *.ds16.agh.edu.pl 29.01.05, 12:30 To, że mają peną legitymacje do władzy to nie znaczy, żę mogą robić co im sie żywnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelomike ZGADZAM sie z kretynem polcja to stara k.... IP: 62.111.139.* 29.01.05, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Zmiatali nami śnieg - skarżą się uczestnicy d IP: *.n4u.krakow.pl 29.01.05, 14:42 Ja tam od zawsze uważam,że prewencja to cymbały,którzy wszędzie szukają okazji żeby się wyżyć-już parę razy widziałem na meczach jak sami wszczynają burdy,żeby móc z kibolami się pobić.. Dobrze robią protestujący,że składają doniesienie do prokuratury-chociaż to i tak nic nie da,bo jeżeli nie nagłośnią tego media,to sprawę umożą..Bo to jedna klika jest i każdy każdego będzie bronił-tak samo jak w przypadku lekarzy.. Ale wierzę,że się uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Policja łamała prawo! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 29.01.05, 16:12 Mojego znajomego zatrzymano na _ponad_ 24. godziny - po czym nie postawiono mu żadnych zarzutów. Po przewiezieniu do aresztu nie pozwolono mu do nikogo zadzwonić - w końcu uprosił policjantów, żeby zawiadomili jego rodziców o aresztowaniu. W rozmowie telefonicznej rodzicom mojego kolegi nie przedstawiono powodu zatrzymania - kazano stawić się osobiście na komendzie, aby móc potwierdzić tożsamość. Kiedy przyjechała jego mama, nadal nikt nie chciał jej powiedzieć, czy mój kolega np. kogoś nie zabił, ponieważ "jest pełnoletni,a nas obowiązuje ustawa o ochronie danych osobistych" (słowa funkcjonariuszki). Nie wierzę w to, ale mam nadzieję, że polecą jakieś głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel MILICYJNA HOLOTA IP: *.atm2-0-1121191.0x50a3af66.odnxx2.customer.tele.dk 29.01.05, 16:14 policja w prostej linii wywodzaca sie z milicji a ta z ub i kgb/nkwd- jest struktura nomenklatury, jej glownym zadaniem byla zawsze ochrona nomenklatury a nie spoleczenstwa. ten sposob myslenia poparty jest brakiem praworzadnosci sadow i brakiem egzekwowania prawa wobec nomenklatury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: MILICYJNA HOLOTA IP: *.server.ntli.net 30.01.05, 11:59 takie to sa efekty jesli zamiast wymiany kadry zamalowywalo sie "MI" na "PO" na samochodach --- a w krakowskiej policji bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara34 Re: MILICYJNA HOLOTA IP: *.autocom.pl 31.01.05, 12:31 Panskie przemyslenia sa fascynujace... praca jak kazda inna tylko w tej niestety na swojej drodze spotyka sie takie sytuacje jak ostatni protest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda lać i patzreć czy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:12 równo puchnie - wszystkich anarchistów, zielonych i inną chołotę zakłócającą porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ech, te milicyjne szkoły... IP: *.crowley.pl 29.01.05, 19:01 Gość portalu: anakonda napisał: > wszystkich anarchistów, zielonych i inną chołotę "Chołotę" w języku polskim piszemy przez samo "h". Tyle razy Wam sierżancie powtarzałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak demonstracja IP: *.zamkowa.info / *.Zamkowa.info 29.01.05, 20:48 Wawalic tych policyjnych zwyrodnialców na zbity pysk.To sa wynaturzeni ludzie ktorzy swoim zachowaniem nie odbiegają od zachowania esesmanów w obozie Auschwitz-Birkenau.Zachowanie policje jest wysoce naganne.Jak widac nasza policja nie jest jeszcze w Europie... Anarchisci nie dajcie sie 3-mam za Was wszystkich kciuki powodzenia. Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: demonstracja IP: *.net.pl / 62.233.214.* 30.01.05, 12:26 Ale jestescie wszyscy odważni, popyskować na Putina, który gnębi Czeczenię. A my, Polacy, jesteśmy okupantami w Iraku. I nikt nic nie robi w tym kierunku, zeby to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk. Re: demonstracja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.05, 23:24 droga Ewo, trafiłaś kulą w płot... większość tych ludzi, która była na tej demonstracji, protestowała również wielokrotnie najpierw przeciwko wojnie w Iraku, a potem przeciwko okupacji i udziałowi w niej polskiego wojska, więc twój zarzut jest doprawdę śmieszny! A ty co co zrobiłaś "w tym kierunku, żeby to zmienić"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORTIS demonstracja w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:21 Wszystkim, ktorzy przypominają całemu światu o rosyjskim ludobójstwie w Czeczeni serdecznie dziękuję. Jestem dumny, że przeciwnie niż na otępiałym Zachodzie, w Polsce są siły, które nagłaśniają ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awatar Krótka pamięć Polaków IP: 62.111.139.* 30.01.05, 06:03 Putin jest be, bo Rosja jest be, bo ma kłopot z Czeczenią, bo jest spadkobierczynią ZSRR, którego Armia Czerwona wyzwoliła Kraków (o czym teraz prawicowe zaślepione oszołomy wolą nie wiedzieć), bo jej niesłuszni żołnierze wyzwolili Oświęcim. I tego też nie możemy Putinowi, jako spadkobiercy Imperium Radzieckiego wybaczyć. Stąd te demonstracje dzieci polskiej prawicy, której czołowi mocodawcy ideologiczni bezwstydnie się przechwalają hołdowniczymi adresami i wizytami u generała Augusto Pinocheta, który ma ręce po łokcie unurzane we krwi niewinnych Chilijczyków. Tak się składa, że z dumnymi Obywatelami tego kraju miałem możliwość osobiście rozmawiać i mam wyobrażenie co czuli i jak się bali, bo mimo że Pinocheta już nie ma boją się nadal. Ale on jest "słuszny", a Putin niesłuszny. Dzielni chłopcy z LPR i Młodzieży Wszechpolskiej, "tak trzymać i nie popuszczać", ale na Boga nie dziwcie się potem, że polskie produkty mleczarskie i mięsne pochodzące z wyśmienicie wyposażonych zakładów są nie dość dobre dla Rosjan, którzy normalnie zjedli by cholewki z butów. Oni, mimo tej wyśmenitej jakości, ich zwyczajnie nie chcą i nie ma co udawać, że tu chodzi o jakość. Chociaż w pewnym sensie tak, o jakośc myślenia, ale z tym u prawicy zawsze było źle. Zawsze miała ciągoty autorytarne i jak było trzeba do razem z Adolfem dokonała napadu na Czechosłowację zagarniając Zaolzie, też znam faceta który to osobiście widział, a on - jako młody wtedy chłopiec - stoi przed szlabanem wywalanym przez Wojsko Polskie II RP. Jak to mówi Ojciec Rydzyk "Alleluja i do przodu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły glina Mały skandalik-świta komendanta wojewódzkiego IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:28 Komendant wojewódzki wraz ze swoja świta zostali wyproszeni ze śniadania jakie mieli zjeśc z wiceprezydentem USA w hotelu.Zostali potraktowani przez obsługe hotelu Sheraton jak "pieski".Przekonali sie jak traktowani sa policjanci przez byle ciecia hotelowego.Więcej na ten temat wie obsługa hotelowa oraz policjanci którzy pełnili służbe wewnątrz hotelu.Informacja ta jest prawdziwa poniewaz pochodzi od obsługi hotelowej.mam nadzieję że następnym razem nasi szefowie przemyśla swoje postępowanie zanim wyślą zwykłych policjantów na takie zabezpieczenia.Kto widział stojących nas przemarznietych na bulwarach Wisły podczas zadymki przez 12 godz,z przerwami na kilkuminutowe ogrzanie sie ten dopiero prZekona sie jacy ludzie rządzą w policji.Przez 12 godz.dostaliśmy jeden posiłek tj.bułkę z mielonką po zjedzeniu której 2 kolegów zatruło sie.W ostatnim dniu juz 20 policjantów było na L-4.Co o takim zabezpieczeniu myślą zwykli policjanci można się dowiedzieć po napisach jakie pozostawili w szatni hotelu.Niech wreszcie ktos zajmie się ludzmi którzy wydają bezsensowne rozkazy a przy okazji chca sie przypodobać kacykom z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś