Gość: krissk IP: *.autocom.pl 31.01.05, 11:28 Witam! Czy ktoś posiada jakieś informacje na temat tego developera ( oddane inwestycje, współpraca z klienetem, stan oddanych mieszkań)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: firma BUD MAR INVESTMENT IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 02.02.05, 17:32 Po raz kolejny muszę to napisać - trzymaj się od nich z daleka. Przewertuj artykuły na wyborczej krakowskiej ze stycznia choćby. pzdr, Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
aaanula Re: firma BUD MAR INVESTMENT 21.02.05, 23:29 czy mozesz cos wiecej napisac , wiem ze buduja na Malborskiej i jestem ciekawa czy wart . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr22200 Re: firma BUD MAR INVESTMENT 28.02.05, 10:02 mam prośbe o jakies szczegóły dotyczące Bud Maru bo , bo w styczniowych wypowidzaich same ogólniki!Jakies przykre doświadczenia, że taka negatywna opinia!prosiłbym o jakieś konkrety! pozdr. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krissk Re: firma BUD MAR INVESTMENT IP: *.autocom.pl 22.02.05, 17:37 w rezultacie prowadzonych rozmów z tą firmą i uzyskania niezłego upustu - wycofałem się z dokonania zakupu mieszkania. Górę wzięło bliskość dwóch ruchliwych dróg - Kamieńskiego i Wielieckiej. No i w końcu nie wiadomo jak będzie z tą nowoprojektowana drogą z Kurdwanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia111 Re: firma BUD MAR INVESTMENT 04.03.05, 15:31 dołączam sie do pytań, czy ktos cos wie nt. tej firmy, bo mieszkania na malborskiej wydaja sie byc atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator Re: firma BUD MAR INVESTMENT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 22:39 czy ktoś może podać jakieś info o doświadczeniach z tą firmą czy rzetelna itp??? Odpowiedz Link Zgłoś